istediği kadar güzel oyuncu olsun isterse ronaldinho olsun ama ben yinede yahudi olduğu için oynatmam
Kardeş seni hayretle izliyorum...Eğer sen böyle bir zihniyet takınırsan Avrupada oynayan Türk ve Müslüman futbolcuların hali ne olur...Bütün insanlar senin düşündüğün gibi düşünürse Türk futbolcusuda Avrupada ve diğer ülkelerde top oynayamaz...
BALİLİ, GEÇEN SEZON, OYNADIĞI MAÇLARDA
ÇOK ETKİLİ OLMUŞTU...
AMA LORANT' IN OYUN ANLAYIŞI
GEREĞİ, DEFANSİF KURGU VE HÜCUMDA ÇOĞALAMAMA
SIKINTINTISINDAN DOLAYI, KENDİSİNİ FAZLA
GÖSTEREMEMİŞTİ.
AMA; BALİLİ' NİN ÖNÜMÜZDEKİ SEZON
DAHA BAŞARILI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
Sivasspor’u golcü futbolcusu Balili Bolu’da yapılan son hazırlık maçında gol şov yaptı.
Sivasspor’un Adıyamanspor ile yaptığı hazırlık maçında israilli golcü futbolcu Balili yıldızlaştı. Forvet mevkiinde sergilediği futbolla rakip defansa zor anlar yaşatan Balili attığı gollerle de alkış topladı.
Adıyamanspor karşısında 5, 27 ve 43 dakikalarda fileleri havalandıran Balili, Teknik direktör Pecze tarafındanda alkış aldı.
Karol Pecze, ikinci yarıda diğer futbolcularını denemek için Balili’yi oyundan alırken, sergilediği başarılı futbol nedeniyle de Balili’yi taktir etti.
valla söylenecek fazla bişey yok oynadığı zaman oynuyo tebrikler başarılarının devamını dilerim...
BALİLİNİN HAZIRLIK MAÇI OLAN ADI YAMAN MAÇINDA ŞHOV YAPMASI BENİM İÇİNB O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN UMARIM LİG MAÇINDA ŞHOV YAPAR VE TARAFTARI COŞTURUR