valla arkadaşlar peczenin dediği bu hucum futboluyla sakaryadan 3 yiyorsak süperligin daha dişli ekipleriyle oynayacagımız maçları düşünmek bile istemiyorum, dün ne defans ne kanatlar nede hucum bi şeye benziyordu merak ediyorum yönetim bu tolgayı transfer etmek için çok uğraştımı gerçekten yılın transferi olmuş! insan her toptada hata yapmaz ki arkadaş, inşallah uyum sorunu falan çekiyordur yoksa ben o topçuyu mahalle maçlarında bile oynatmam.. bir diğeride m.yıldız hala ne diye oynuyor o adam bu takımda aklım almıyor benim arkadaşım salih çıkıp oynasa ondan daha iyi oynar valla.. bide benim en sevdiğim topçuya değineyim şu kalla'yı niye gönderdik anlamadım dün gördüğüm kadarıyla 5 tane tolga bir kalla etmezdi, bana öyle geliyor ki kalla' yı bu sezon daha çook anacağız... inşallah bu oyun sadece bu maçlık kalır lige daha iyi gireriz..valla arkadaşlar peczenin dediği bu hucum futboluyla sakaryadan 3 yiyorsak süperligin daha dişli ekipleriyle oynayacagımız maçları düşünmek bile istemiyorum, dün ne defans ne kanatlar nede hucum bi şeye benziyordu merak ediyorum yönetim bu tolgayı transfer etmek için çok uğraştımı gerçekten yılın transferi olmuş! insan her toptada hata yapmaz ki arkadaş, inşallah uyum sorunu falan çekiyordur yoksa ben o topçuyu mahalle maçlarında bile oynatmam.. bir diğeride m.yıldız hala ne diye oynuyor o adam bu takımda aklım almıyor benim arkadaşım salih çıkıp oynasa ondan daha iyi oynar valla.. bide benim en sevdiğim topçuya değineyim şu kalla'yı niye gönderdik anlamadım dün gördüğüm kadarıyla 5 tane tolga bir kalla etmezdi, bana öyle geliyor ki kalla' yı bu sezon daha çook anacağız... inşallah bu oyun sadece bu maçlık kalır lige daha iyi gireriz...