Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...
Alt 22.08.2006, 13:51   #21
babayavuz
Yiğido

babayavuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 212 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 babayavuz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...

YOK EFENDIM TARAFTAR SAHAYA GIRMIS YOK EFENDIM TARAFTAR SAHAYA PET SISE ATMIS YOK EFENDIM SIVASSPOR BIR MAC CEZA ALMIS YOK EFENDIM EN BUYUK DARBE TARAFTARDAN GELMIS.
BIRAKIN SAYIN FIKRET UNSAL BEY LAF URETMEYI, SIVASSPOR LIGIN DIBINE DEMIR ATMIS TEPE TAKLAK GIDIYOR. PEKI SIZ NE YAPIYORSUNUZ? CIKIP KONUSMAKTAN BASKA BIR ICRAATINIZ YOK, LAFLA PEYNIR GEMISI YURUMEZ SAYIN YONETICILER
SIVASSPORU YONETEN SIZ TRANSFERI YAPAN SIZ SUCLANAN TARAFTAR
BU NE PERHIZ BU NE LAHANA TURSUSU SIZ TARAFTARA SAHIPMI CIKTINIZDA
TARAFTARI ELESTIRIYOSUNUZ ONCE TARAFTARA SAHIP CIKIN SONRA TARAFTARI ELESTIRIN NEYMIS EFENDIM YEDI HAFTALIK DUSUS OLABILIRMIS
SIZ COCUKMU AVUTUYORSUNUZ YEDI HAFTADA ATI ALAN USKUDARI GECER SAYIN YONETICILER LAF URETMEYI BIRAKINDA ICRAATLERINIZI GORELIM SAYIN YONETICILER.
babayavuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2006, 13:56   #22
cıncık1967
Yeni Yiğido

cıncık1967 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cıncık1967 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Böse -->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...

oldu ya ne güzel bi bahane;takım iyi olunca yönetimin başarısı takım kötü olunca taraftarın yüzünden oh be ne güzel dünya
cıncık1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2006, 15:05   #23
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu Takimin gercek sahipleri Taraftarlardir herkes gelip gecididir futbolcusu Antröneri ama tek degismeyen traftarlardir gercek takimin sahibi onlardir sartlar ne olursa olsun degismezler baska takimi asla tutamazlar .Bir kisinin yaptigini sucu bütün taraftarlara yüklemek dogru degil yanlistir............ ISTE O TAKIMIN GERCEK SAHIPLERI TARAFTARLARDIR
Alt 22.08.2006, 15:19   #24
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

DAĞ FARE DOĞURDU ..!
Bir densizin yaptığı hareketi sanki tüm taraftar yapmış gibi suçlu taraftardır demek, stada Sivasspor aşkıyla gelen herşeyiyle Sivaslı olan taraftarlara büyük hakarettir.

Sanıyorum geçen yıllarda da Diyarbakır yöneticisini savunurken yaptığı gaflar gibi yine çam devirdi Sn.Ünsal,
yazık çok yazık
bu toplantıdan çıkan sonuç şudur arkadaşlar bu takımın ligden düşmemesi için hiçbir sağlıklı önlem alınmayacaktır, herzamanki gibi desinler türünden transferler. Sivassporu çok düşünselerdi daha ligler başlamadan diğer takımlar gibi Aslanlar gibi takıma yararlı transferler yaparlardı defalarca uyardım yazılarımda ,Ligler başlayınca kara kara nasıl ligde kalabilir diye düşüneceğinize şimdiden işi sıkı tutun başınız ağrımasın diye ,
evet şimdi başları ağrıyor çünkü transfer döneminde fareli köyün kavalcısı oldular geçen sene düşme korkusu yaşayan takımlar bir daha o kabusu yaşamayalım diye futbolcu gibi futbolcu aldılar.
Bir yönetim niçin takımı yönetmeye aday olur ? iyiyi güzeli ben yaparım, ben başarırım diye, madem yönetime aday oldunuz başarıda başarısızlıkda sizin kardeşim suçu bir densiz yüzünden neden taraftarın tamamına atıyorsun.

Ha.. maça gelmiyorlar diyorsan ,taraftarı tribünlere çekecek kalitede transferler yapsaydın, burda da suç senin, zevahiri kurtarmak türünden işe yaramaz adamları transfer edeceksin başarısızlıklarlada bu durum tescil edilecek sonra taraftar niye maça gelmiyor diyeceksin ?

Mehmet Yıldız' dan iyisini biraz zor bulursun da satarsın ,o çocuğun geleceği var aldığın transferlerden kat be kat iyidir Mehmet Yıldız ama buna rağmen görüldükü takımın sıfırdan doğru dürüst bir transfere ihtiyacı var, ancak bunu başaracak yönetici lazım, dilerim aklı başında masaya yumruğunu vuracak basirette yöneticimiz kalmıştır.

Ha.. sahi bu şartlar altında sen ligden düşmezsen hangi takımlar düşer cevaplayabilirseniz sevinirim, bunu şu an takımı ve transfer politikalarını doğru bulan herkese soruyorum en başta da Sn fikret Ünsal ile Sn Bülent Uygun'a soruyorum bana DÜŞEBİLECEK 3 TAKIMI SÖYLEYİN LÜTFEN ?
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: EN BÜYÜK DARBE TARAFTARLARDAN GELDİ
Alt 22.08.2006, 15:21   #25
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1192 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: EN BÜYÜK DARBE TARAFTARLARDAN GELDİ

herkes kendi işine baksın hiçbir sorun çıkmaz
Alt 22.08.2006, 15:24   #26
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1192 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

abi kayserinin transferlerini sayıyom.KAVİNPOUR,TOLEDO,M.HAN EFİ,İGLESLİAS.ADAMLARIN 4 TRANSFERİDE ŞU AN İLK ONBİRDE OYNUYOR.BİZİMKİLERİ DE SAYIYIM MI?NEYSE MORALİNİZ BOZULMASIN ŞİMDİ
Alt 22.08.2006, 15:29   #27
kangal06
Tecrübeli Yiğido

kangal06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 kangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Lorant geri gelse keşke ya bu nasıl mantıktır.Başkanımız hedefimizin UEFA olduğunu söylemişti ve Pecze de hazırlık aşamasında takımın çok iyi olduğunu söylüyordu.Madem böyle olacaktı taraftarı umutlandırmasalardı.Bi de Lig A ya düşersek tam olur

IŞIKLARLI OLMAK AYRICALIKTIR
kangal06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2006, 16:03   #28
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen runter -->: EN BÜYÜK DARBE TARAFTARLARDAN GELDİ

Anlamadığım taraftarların suçu ne!!!O Zaman Taraftarlara Sahip çıkılsın..Çeşitli zorluklar nedeniyle taraftar Sİvas'tan maça gidemedi..Zaten İStanbul Taraftarıda Bu konuda çok duyarsız...Takım Süper lige çıkana kadar takımın yanındalar ondan sonra kimse yok!!!!Bİ kaç kişiylede maalesef olmuyor...Kayseri'ye Tesadüf diyorduk adamlar bu yıl bizden iyi..Artık herkesin bişeyler yapması lazım yoksa sonuçları istemiycemiz kadar kötü olur..Ama avantajımız bunların ligin başında olması....
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
EN BÜYÜK TRANSFER FİKRET ÜNSAL'IN BIRAKMASI
Alt 22.08.2006, 16:14   #29
BOSS_58
Yeni Yiğido

BOSS_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BOSS_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart EN BÜYÜK TRANSFER FİKRET ÜNSAL'IN BIRAKMASI

TAKIMIN HALİ ORTADA YÖNETİM BİRDE TARAFTARI KARŞISINA ALIYOR.BUGÜNE KADAR HANGİ TARAFTARSIZ KULÜP BAŞARILI OLMUŞ.AMA FİKRET ÜNSAL'A GÖRE 3 HAFTANIN SONUNDAKİ BAŞARISIZLIK TARAFTARA MAL EDİLİYOR.UNUTMAYINKİ BU TAKIM ÖNCE TARAFTARIYLA BUGÜNE GELDİ SİZİN SAYENİZDE DEĞİL.
SAYIN BAŞKANDAN BİR RİCAM VAR.
1. EN BÜYÜK TRANSFER KABUL EDİLECEĞİNİ UMDUĞUM VE TARAFTAR YORUMLARINDANDA ANLAŞILIYOR Kİ FİKRET ÜNSAL'IN YÖNETİMDEN İSTİFA ETMESİ.
2. OLARAK BÜLENT UYGUN'UN SİVASIMIZA ARTIK FAYDA DEĞİL ZARAR VERDİĞİ ORTADA
BU İKİ TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİRİRSEK ÜMİT EDİYORUM TARAFTARDA TEKRAR TAKIMINA SAHİP ÇIKACAKTIR.
BOSS_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2006, 16:18   #30
hasantuan
Yiğido

hasantuan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hasantuan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

buyrun cenaze namazına... ya abi ya bu adamlar futboldan bi şey anlamıyor yahut 7. , 8. haftanın ne demek olduğunu bilmiyorlar. böyle mantıkla yola çıkan bir takım elbet düşer elbet kalitesiz topçu getirir. taraftar taraftar diyip duruyorlar baba ilk maç saha hınca hınç dolu sen 10 kişilik bi takıma yenilyorsun... istanbula gidip 9 kişilik takıma yenilip geliyorsun.... baba elalem kampları niye yapar: eksiklerimi göreyim, takım içindeki uyum sorununu aşayıp lige hazır olmak için... takımda kondisyon diye bir şey yok. 70 den sonra yolda yürüyorlar. beyler kamp ayağına pikniğe gitmişler meğer... baba isterseniz ben de bi kaç piknik alanı nın adresi var göndereyim arada oralarada uğrarsınız. cebimizdeki son 5 milyonlarla gelip maç seyrediyorsak sizde bu parayı helal ettirin kardeşim... iyi oynayın yenilin helal olsun.... ama yok nerde 3 maç toplam 5 pozisyon 2 si gol... böyle bir mantık olamaz... değil 7. hafta düzelmek bu hafta maçı alamazsak herşey tepe taklak olur....
hasantuan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla