-->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...
DAĞ FARE DOĞURDU ..!
Bir densizin yaptığı hareketi sanki tüm taraftar yapmış gibi suçlu taraftardır demek, stada Sivasspor aşkıyla gelen herşeyiyle Sivaslı olan taraftarlara büyük hakarettir.
Sanıyorum geçen yıllarda da Diyarbakır yöneticisini savunurken yaptığı gaflar gibi yine çam devirdi Sn.Ünsal,
yazık çok yazık
bu toplantıdan çıkan sonuç şudur arkadaşlar bu takımın ligden düşmemesi için hiçbir sağlıklı önlem alınmayacaktır, herzamanki gibi desinler türünden transferler. Sivassporu çok düşünselerdi daha ligler başlamadan diğer takımlar gibi Aslanlar gibi takıma yararlı transferler yaparlardı defalarca uyardım yazılarımda ,Ligler başlayınca kara kara nasıl ligde kalabilir diye düşüneceğinize şimdiden işi sıkı tutun başınız ağrımasın diye ,
evet şimdi başları ağrıyor çünkü transfer döneminde fareli köyün kavalcısı oldular geçen sene düşme korkusu yaşayan takımlar bir daha o kabusu yaşamayalım diye futbolcu gibi futbolcu aldılar.
Bir yönetim niçin takımı yönetmeye aday olur ? iyiyi güzeli ben yaparım, ben başarırım diye, madem yönetime aday oldunuz başarıda başarısızlıkda sizin kardeşim suçu bir densiz yüzünden neden taraftarın tamamına atıyorsun.
Ha.. maça gelmiyorlar diyorsan ,taraftarı tribünlere çekecek kalitede transferler yapsaydın, burda da suç senin, zevahiri kurtarmak türünden işe yaramaz adamları transfer edeceksin başarısızlıklarlada bu durum tescil edilecek sonra taraftar niye maça gelmiyor diyeceksin ?
Mehmet Yıldız' dan iyisini biraz zor bulursun da satarsın ,o çocuğun geleceği var aldığın transferlerden kat be kat iyidir Mehmet Yıldız ama buna rağmen görüldükü takımın sıfırdan doğru dürüst bir transfere ihtiyacı var, ancak bunu başaracak yönetici lazım, dilerim aklı başında masaya yumruğunu vuracak basirette yöneticimiz kalmıştır.
Ha.. sahi bu şartlar altında sen ligden düşmezsen hangi takımlar düşer cevaplayabilirseniz sevinirim, bunu şu an takımı ve transfer politikalarını doğru bulan herkese soruyorum en başta da Sn fikret Ünsal ile Sn Bülent Uygun'a soruyorum bana DÜŞEBİLECEK 3 TAKIMI SÖYLEYİN LÜTFEN ?
|