Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 11.05.2005, 13:44   #21
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

gardaşlar şimdiden bu kadar ortamı germeyin herkesin geçerli bir nedeni vardır ama merak etmeyin seneye böyle olmaz ben buna gönülden inanıyorum sizlerde inanın
BEKLEYİN İSTANBUL PİCLERİ
GELİYOR ANADOLU YİĞİTLERİ
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.05.2005, 13:58   #22
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1011 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

[size=2] Sevgili kardeşler söyleyeceklerim Sivas'taki bir kaç arkadaş için geçerli. Her ne kadar şu an sitemize Sivas'tan bağlanan bir kaç arkadaş dün akşam ki vaziyetten dolayı adete göğüslerini gere gere İstanbul seyircisini yerden yere vuruyor olsalar bile; Sivassporumuzun Sivas'taki son bir iki maçı hariç ne büyük taraftar sıkıntısı çektiğini biliyoruz. Bunlar benim iddialarım değil bilakis yönetimin ve teknik heyetin sene başından beri yaptığı açıklamalara bakacak olursak bu durumu net bir şekilde görebiliriz. Hatta bir ara başkanımızın Sivas'taki seyirciyi yetersiz bularak ''İstanbul'dan taraftar getireceğim.'' dediğine dair söylentiler de ortalıkta dolaşmıyor değildi.
Biz burada bir takım sorunlara çare bulmaya çalışıyor iken birilerinin çıkıp adeta göbek atarcasına tavırlara bürünmeleri beni ziyadesiyle üzdü.
Şunu da hemen belirtmeliyim ki dün akşam ki rezaletten en az taraftar sorumludur. Hem doğru dürüst taraftarı haberlendirme hem de çıkıp taraftara sitem et... Mantıklı mı bu?
[/size]
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.05.2005, 14:15   #23
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

gardaşlar kesin artık şu diyaloğu
altı üstü bir maça gelememiş bu her maça gelemeyeceği anlamına gelmez
karagümrk maçını kimse unutmasın
yani bir maça gelinmedi diye bütün istanbuldaki sivaslıları asmak yanlış bir davranış
ama seneye böyle olmaz
kimse canını sıkmasın bu diyalog burada bitsin
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.05.2005, 14:37   #24
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

DÜN HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIK RESMEN SAHADA PARLAYAN SİVASSPOR :lol: TRÜBÜNDE BİTİKTİ :cry: YANİ BESİŞTAS O MACI SİVASSPOR İÇİN OYNADI NE FAYDASI OLACAKTIKİ,NEDEN 2MİLYON SİVASLIDAN 2O-30 BİN KİŞİ GİDEMEDİ ANLAMIYORUM.İSTANBUL UYUMA TAKIMINA SAHİP ÇIK :!: :!: BİZM UMUDUMUZ İSTANBULDU UMUDUMUZ BİTMEDİ BELKİ AMA EN AZINDAN(SÖZDE ) ÜÇ BÜYÜKLERİN TRÜBÜNLERİNDE KENDİNİ YIRTAN SİVASLILAR KENDİ MEMLEKETİNİN MAÇINADA AYNI DEGERİ VEREBİLSELERDİ.
YİNEDE AZDA OLSA TRÜBÜNDE YERİNİ ALAN GERCEK YİĞİDOLARA TEŞEKKÜRLER.
Alt 11.05.2005, 14:52   #25
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
BROTHERS58 Nickli Üyeden Alıntı
DÜN HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIK RESMEN SAHADA PARLAYAN SİVASSPOR :lol: TRÜBÜNDE BİTİKTİ :cry: YANİ BESİŞTAS O MACI SİVASSPOR İÇİN OYNADI NE FAYDASI OLACAKTIKİ,NEDEN 2MİLYON SİVASLIDAN 2O-30 BİN KİŞİ GİDEMEDİ ANLAMIYORUM.İSTANBUL UYUMA TAKIMINA SAHİP ÇIK :!: :!: BİZM UMUDUMUZ İSTANBULDU UMUDUMUZ BİTMEDİ BELKİ AMA EN AZINDAN(SÖZDE ) ÜÇ BÜYÜKLERİN TRÜBÜNLERİNDE KENDİNİ YIRTAN SİVASLILAR KENDİ MEMLEKETİNİN MAÇINADA AYNI DEGERİ VEREBİLSELERDİ.
+1967
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.05.2005, 14:54   #26
GuNaY
Gast

[size=2]tamam artık bence bu macın olumsuzluklarınada giderek sarıyer macına odaklanalım :!: :!: :!: [/size]

Alt 11.05.2005, 14:56   #27
kursad58
Yiğido

kursad58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kursad58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BU MAÇ TAMAMEN GELİR AMAÇLI DÜZENLENMİŞTİ AMA MALESEF TARAFTAR SAYESİND EBU AMACA ULAŞILAMADI BENCE ZARARDA EDİLDİ BENİM KZIDIĞIM VE DİKKAT ÇEKTİĞİM NOKT A BURASI
kursad58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.05.2005, 14:58   #28
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
DJMuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
BROTHERS58 Nickli Üyeden Alıntı
+1967
MURAT KARDESİM BANA KATILDIGIN İÇİN SAOL.BİZİM SÖZÜMÜZ MAÇA GİTMEYENLERE GİDENLER ZATEN KENDİNİ BİLİYOR.ŞU SİTEDE YAZANLARDAN GİTMEYEN VARSA(ÇOK ÖNEMLİ MAZARET HARİÇ) ONLAR UTANMALI.AMA SARIYER MACINDA İSTANBUL YİNE SİVASSPORUN KALESİ OLACAKTIR!1967'YE SAYGILAR ANTALYA SİZİ UNUTAMIYOR :lol:
Alt 11.05.2005, 17:37   #29
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1011 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

[size=2] Sevgili kardeşler şu ana kadar olan oldu. Hakikaten dün ki Beşiktaş maçı bizim için tam anlamıyla bir hüsrandı. Bubün ki gazetelerin spor sayfalarını ve yazarlarını okuyan herkesinde muhakkak dikkatini çekmiş olan bir nokta vardı ve ben bu noktaya değinmek istiyorum. Gerek verilen haberlerde gerekse yapılan yorumlarda Sivas'ın Beşiktaş'ı devirmesinden çok, Sivas'ın taraftar potansiyeli açısından tam anlamıyla düş kırıklığı yarattığı üzerinde duruldu.
Söylemek istediğim şu ki, önümüzdeki Sarıyer maçı nerde olursa olsun organize bir şekilde olaya ağırlığımızı koyalım. Maç eğer İnönü'de olursa maç sonunda Taksim-İnönü arasını; maç eğer Saraçoğlu'nda olursa Bağdat caddesini karnaval yerine çevirelim ve bu şekilde gerek medyeya gerek potansiyel rakiplerimize karşı gücümüzü gösterelim.
Haydi yiğidolar Sarıyer maçına... İstanbul'da yer yerinden oynasın...
[/size]
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.05.2005, 19:09   #30
sahinok
Acemi Yiğido

sahinok - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sahinok isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar ben de dünkü maça gittim.Stada girerken full dolu bir stad beklerken stadı gördüğümde tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradım bir ara kendime gelemedim.Hani nerde olimpiyata giden 40 bin taraftar.Taraftarımıza çok güveniyoruz ama bence taraftarımız çoğunlukla yaşlı kesimden oluşuyor. E onlarda maçta ne yapsın ancak çekirdek çıtlatıyorlar.Tezahürat yapanları susturuyorlar.Tiyatro gibi maç seyrediyorlar. Bence Sivaslı genç taraftarların (15-35 yaş arası) maçlara daha etkin katılması lazım.Mesela Sivasta Üniversite gençliği organize olup bu işi üstlenebilir.20000 kişilik üniversiteden 2000-3000 kişi çıkar herhalde.İstanbulda nasıl olacak bu derseniz. :? derim.
sahinok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır