Sivasın kaderiyle oynamaya kim olursa olsun hickımsenin hakkı da yok yetkisi de .Biz buralara gelmek için nelerimizi feda ettik.Herkes yerini yurdunu bilsin
Hayırlısı olsun yakışmayan davranışlar yapan sporcular sivas spora ve sivaslı seyircilere zarar veriyor bizler takımı canla başla yensede yenilsede gönlümüz hepsende diyoruz sporcu kardeşleri bizlere inat 3 kişi birden atılıyor bu sivas spora yapılmış en büyük ayıp arkadaşlar
Itiraza kart gosterme kuralinin daha hassas uygulanmaya baslandigi haftanin macinda futbolcularimiz amatorce kartlar gordu.Hakem zaten taninmamis klasman hakemi,kendini ispatlamak icin cok iyi bir firsatti, Normal sartlarda konyasporun futbolcusuda dahil hic kart gormezdi.Yeni kural kurbani olduk yani.Petkovic aynisini gecen yil Kayseride de yapmisti,Andersonun yaptigi affedilmez,Hakkiyi zaten biliyoruz.Takimimizda disiplin eksik.Boyle sorumsuz futboculara agir cezalar verilmeli.Henuz yolun basindayiz.Umutsuzluga kapilmadan yolumuza devam etmeliyiz.Daha torbada alinacak 87 puan var .Andersonla Hakki Kupa macinda cezasini dolduracak.Fener macinda daha dikkatli davranmali kendilerini affettirmeli.
Tum yigidolara sevgiler.
bulent uygun bu takımda oldugu surece bız maglubıyete mahkumuz arkadaslar ıstersenız ronaldoyu getırın figoyu getırın zıdane getırın bulent uygun kımı ısterse onu oynatır ıstıfaaaa bulent uygunnnnn
Sivasspor yönetiminin teknik direktör ile lgili acilen radikal bir karar alması gerekiyor. Üç futbolcunun kırmızı kart görmesinin altında yatan en öenmli sebep disiplinsizliktir. Hakkı'nın takım kaptanı olarak üztelik ikinci kez kırmızı kart görmesi mutlaka değerlendirilmelidir. Uzun yıllar sonra 1.lige çıkan Sivasspor'un geleceğinin birkaç sorumsuz tarafından zora sokulması kabul edilemez. Kırmızı kart gören futbolcular ağır ceza verilmeli hatta takımdan uzaklaştırılmaları düşünülmelidir. Yedekler arasından kalbini ortaya koyacak arkadaşlar mutlaka bulunabilir. Lütfen gereğini yapın
böyle rezillik görülmemiştir herhalde caaanım SİVASIMI ne hale getirdiler ben taa en baştan sölemiştim bu takımdan cacık olmaz diye kızcaksnz bana ama bakın görün işte..hele bi hakkı denen topçumuz varya lakayıt öylesine yılışık oynayan bu kaç oldu yollayın daha dogrusu KOVUN böle topçuların SİVASIMDA işi olmaması lazım,,fenerede veririz artık maçı nede olsa bülent beyimizin hatrı var dimi?????
sayın yönetim kurulu
takım içinde hocayamı yönetimemi bir tepki var lütfen araştırın bu kartlar boşa görülen kartlar degil .yönetim sakarya maçı sonrası olaganüstü toplandı ve takımı yakından izleyecegini söyledi .
VE ŞİMDİ GEREGİNİ YAPMA ZAMANI .EGER BİRŞEYLER YAPILMAYIP İZLEMEYE DEVAM EDERSENİZ HEPİMİZ SEZON SONUNDA ÜZÜLÜRÜZ.BİZ ÜZÜLMEYELİN ÜZÜN FUTBOLCULARI ARTIK .YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE .YÖNETİM GÖSTER YÖNETİMİNİ