Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE
Alt 17.09.2006, 22:05   #21
faruk-58
Yeni Yiğido

faruk-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 faruk-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

Alıntı:
superglam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yürekten helal olsun sana... maçı seyrettim ve her türlü istatiksel olarak öndeydi, galibiyeti kaçırdığımıza inanıyorum şimdi; ama özür dilemek istiyorum çünki fener farklı galip gelir diye tahminimde yazmıştım. ilk defa mağlup olacağını düşünmüştüm. birazda konyaspor maçından sonra stemkardım. özür diliyorum 11 altın aslandan. Allah onların gücüne güç katsın. Sanmıyorum artık ligden düşeceğine... Gururluyum yiğidolarımla..

En Büyük Sivasspor..
Seni canı gönülden kutluyorum. Gerektiğinde özür dilemesinide biliyorsun.
Keşke herkes senin gibi olsa.
faruk-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE
Alt 17.09.2006, 22:06   #22
yavuz öcbe
Yeni Yiğido

yavuz öcbe - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yavuz öcbe ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

[HTML][/HTML]güzel bi beraberlik oldu tebriklerr
yavuz öcbe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2006, 22:11   #23
agumus_58
Yiğido

agumus_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

97 Mesajına 169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 agumus_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

takımı can-ı gönülden kutluyorum. ben de kızgınlıkla bi yorumda "düşeriz" demiştim. ben de özür diliyorum ve bu bana ders oldu. artık iyi günde kötü günde hep destek tam destek..
agumus_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2006, 22:15   #24
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

cokguzel bi mac cıkardık tebrik ederim takımımızı
Alt 17.09.2006, 22:31   #25
Güner
Usta Yiğido

Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 552 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 Güner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yok

Öncelikle takımımızı, teknik heyetimizi ve yönetimimizi tebrik ediyorum.

Maç gerçekten çok güzeldi. Çok ortada geçti. Adeta gitti geldi. Kazanabilirdik te kaybedebilirlik te. Netice itibariyle Fenerbahçe'den alınan 1 puan çok sevindirici.

Geçen hafta görmüş olduğumuz kartlar dolaysıyla yapılan olumsuz eleştiriler boşa çıktı. Ve 3 tane AS oyuncumuzun olmaması takımımızı zerre kadar olumsuz etkilememiş adeta kamçılamıştı. Cezalı olan oyuncularımızın yerine oynayan oyuncular formanın hakkını verdiler. Yüreklerini sahaya koydular. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hiçbirzaman karamsarlığa kapılmamak gerek. Kadromuz diğer süperlig takımlarının çoğundan üstün bir kadro. Biraz sabretmeliyiz.

Ayrıca Karol Pecze ile ilginç bir bilgi mevcut. Şuana kadar çalıştırdığı tüm takımlar lige çok kötü başlamış daha sonradan fırtına gibi esmiştir. Sanırım Pecze bu geleneğini Sivasspor'da da devam ettirecek.

Maçı izlemeye gelen ve gönülden destekleyen tüm yiğidolara teşekkürler, takımımızı yalnız bırakmadılar. Ancak hala geriye düştüğümüz anlarda desteği bırakıyorlar. Ne olursa olsun maç boyunca takımı var gücümüzle desteklemeliyiz.

Son olarak süperligde çok işler başaracağına inandığımız takımımıza maddi yönden destek vermek için www.sivasspor.com tarafından başlatılan yardım kampayasına gereken ilgiyi göstermenizi ümit ediyoruz.

Tebrikler Sivas, Tebrikler yiğidolar.
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2006, 22:41   #26
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK

Demekki adam gibi oynanırsa bişeyler oluyor bu maçın berabere kalması bizim açımızdan büyük avantaj
o kadar eksikliğe ramen yinede bişyler oluyormuş bakın hakkı yok pet koviç yok ve şu an hatırlayamadığım bazı ilk 11 de oynayan oyuncyularımız yok yinede fenerden 1 puan aldık kutluyorum sivasspor takımınıhepsininde yüreğine salık ayaklarına salık

Alıntı:
Güner Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle takımımızı, teknik heyetimizi ve yönetimimizi tebrik ediyorum.

Maç gerçekten çok güzeldi. Çok ortada geçti. Adeta gitti geldi. Kazanabilirdik te kaybedebilirlik te. Netice itibariyle Fenerbahçe'den alınan 1 puan çok sevindirici.

Geçen hafta görmüş olduğumuz kartlar dolaysıyla yapılan olumsuz eleştiriler boşa çıktı. Ve 3 tane AS oyuncumuzun olmaması takımımızı zerre kadar olumsuz etkilememiş adeta kamçılamıştı. Cezalı olan oyuncularımızın yerine oynayan oyuncular formanın hakkını verdiler. Yüreklerini sahaya koydular. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hiçbirzaman karamsarlığa kapılmamak gerek. Kadromuz diğer süperlig takımlarının çoğundan üstün bir kadro. Biraz sabretmeliyiz.

Ayrıca Karol Pecze ile ilginç bir bilgi mevcut. Şuana kadar çalıştırdığı tüm takımlar lige çok kötü başlamış daha sonradan fırtına gibi esmiştir. Sanırım Pecze bu geleneğini Sivasspor'da da devam ettirecek.

Maçı izlemeye gelen ve gönülden destekleyen tüm yiğidolara teşekkürler, takımımızı yalnız bırakmadılar. Ancak hala geriye düştüğümüz anlarda desteği bırakıyorlar. Ne olursa olsun maç boyunca takımı var gücümüzle desteklemeliyiz.

Son olarak süperligde çok işler başaracağına inandığımız takımımıza maddi yönden destek vermek için www.sivasspor.com tarafından başlatılan yardım kampayasına gereken ilgiyi göstermenizi ümit ediyoruz.

Tebrikler Sivas, Tebrikler yiğidolar.
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2006, 22:56   #27
AZİZ
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AZİZ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

FENERBAHÇE OYUNCULARIYLA, TARAFTARIYLA, MADDDİ İMKANLARIYLA, TESİSLERİYLE VB. İMKANLARIYLA BIRAK SİVAS SPORU TÜRKİYE SÜPER LİGINDEKİ HİÇ BİR TAKIMLA KIYASLANMAYACAK AVANTAJLARA SAHİP BİR TAKIM OLDUĞU HERKESCE BİLİNEN BİR GERCEKTİR.

LISI ÜÇ AS OYUNCUSUNDAN YOKSUN OLMASIDA DÜŞÜNÜLDÜGÜNDE FB.NİN TARİHİ BİR FARK BEKLENTİSİ VARDI. AMA SİVAS SPOR VE SİVASLILARIN ORTAYA KOYMUŞ OLDUGU RUH VE ÖZVERİ GALİP GELMİŞTİR. TEBRİKLER SİVAS SPOR, TEKNİK HEYET, YÖNETİLER VE ASIL BAŞARININ SAHİBİ SİVAS'LILAR OLARAK BİZDE MADDİ VE MANEVİ DESTEGİMİZLE HAK ETTİĞİN YERE TAŞIYACAGIZ. SİZLERİNDE ÖZVERİLERİYLE BU GURURU HER ZAMAN YAŞAYACAGIZ.
AZİZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2006, 23:01   #28
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen

helal olsun yıgıdolar yıne aslanlar gıbımucadele ettınız
Alt 17.09.2006, 23:06   #29
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1502 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

Hele icimde bir his vardi Bu takima sonsuz güveniyorum bir kez daha gösterdiler gercek güclerini insallah bundan sonra böyle devam ederler.Tüm takim cok iyi savasti.Servetde masallah duvar gibiydi.Tüm takimi maca giden seyirciyi tebrik ve tesekkür ederim.Artik tek yumruk olma zamani geldi
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2006, 23:19   #30
Yigido58_NL
Tecrübeli Yiğido

Yigido58_NL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 Yigido58_NL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SIVASPORUMA SUPER OYNADI,EGER HER MACTA BOYLE OYNASAK KIMSE TUTAMAZ BIZI.AMA MACTA EN COK ZORUMA GIDEN BIR ARA FB`LI TARAFTARLARIN SESININ DAHA COK CIKMASI,BIZIM TARAFTARLAR UZUN SURE SUSTU,MACIN BITIMINE DOGRU HELAL OLSUN COSTUKCA COSTU.SIVASSPORUMU YUREKTEN KUTLUYORUM,HAFTAYA BURSASPOR MACINDA BU OYUNLA OYNAYIP YUKSELISE GECMEYI UMUYORUM.