Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SS.Com > Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com

Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi.

Seçenekler Arama Stil

Alt 17.05.2005, 09:52   #21
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 962 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

Sanal alem dostluğumuz birazcık olsun ete kemiğe büründü, hayal ettiğimiz tipini sesini,boyunu posunu gördük abilerimizin ve kardeşlerimizin, samimiyetlerini, dostluklarını, özverilerin nasılda biraraya gelip muhteşem insan manzarası yarattığını gördük hep birlikte SİVASSPOR EFSANESİNİN TEMEL TAŞLARINI örmeye devam ettik, hakikaten bizler için tarihi bir gündü, özel olarakda hafızalarımızda hep yer edecek güzel anıların başlangıcı olacak, En başta rüştü elmas ve şahsında almanya sivas derneği yöneticileri ve üyelerini, sivas taraftar dernekleri üyelerini, çağlayan abiyi, gakkoyu, ceviği, elbeyli, günayı, dernek mustafayı, ismini hatırlayamadığım bu konuda özürlüyüm zaten herkesten affını dileyerek, teşekkürlerimi minnettarlığımı sunuyorum, ve enfazlada sevgili 2000. üye izmirden fulya kardeşimizi ve kıymetli babası adı gibi izmirliyiğido, gerçek bir sivasspor ve sivas sevdalısı Yalçın Kınık beyi tanıdım, o güne özel sıkıntılarımdan dolayı fazlaca ilgilenemedim kendileriyle, inşallah dostluğum ve tanışıklığımız baki kalacak. Tribün keyfimiz anlatılacak gibi değil, inanın mutlu oldum gelen insan sayısı 20 bin civarındaydı, 15- 20 yıllık dernekçilik tecrübeme dayanarak söylüyorum bu kalabalık bu kadar habersizliğe rağmen gayet başarılıydı ayrıca sitemiz hakkında bir tesbitim daha olacak buda tarftardan gelen maçın hangi trübünde izleyelim sorusunun yanıtı sitemizde hep migros tribünü yönündeydi, dikkat ettiniz tabiki izleyici en fazla neredeydi telsim demi migrostamı pek tabiki migros tribünündeydi, bu sitemizin nekadar izlendiğinin en büyük ispatıdır, taraftarın sanal alemdeki en büyük sesi olmaya doğru gittiğimizin en güzel nişanesidir. BAŞLADI, BAŞLIYOR SİVASSPOR EFSANESİ, BÜYÜYEREK DALGA DALGA SARACAK TÜM DÜNYAYI, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE,
Alt 17.05.2005, 18:46   #22
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

İşTe TaRAFTaR iŞtE ŞaMpiYoN!!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2005, 18:55   #23
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ulan nerden de sakatlandim bee keske saglam olsaydim da gitseydim neyse insallah bir dahaki sefere
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2005, 18:56   #24
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Tamam gardaslar yeter yaa. gelmedigime bin pisman oldum. Yazilanlari okudukca icimi sevinc kapliyor. Insallah uzun yillar bu dostluklar devam eder. Inaniyorumki devam eder cunku sivas li gardas dedigini yariyolda birakmaz. Tek buyuk SIVAS.
Tuncay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2005, 19:17   #25
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Sarıyer -sivasspor karşılaşmasına benim gideceğim otobüsteki arkadaşlara süpriz oldu.Ben bu sezon ilk defa deplasmana gidişim ve istanbulu ilk görüşüm oldu .İyiki gitmişim .Kadıköy iskelesine geldiğimizde ordaki muhteşem görüntü ve tanışma faslı hiç bi insana nasip olmaz ama bu anlatılmaz yaşanır.Tanışma faslına gelince soruyoruz birbirimize sen kimSiN?
-Ben Çağlayan -Ben Dernek Mustafa
-Ben Emin58 -Ben Dernek Mustafa
-Ben elbeyli -Ben Dernek Mustafa
-Ben Rüştü Elmas -Ben Dernek Mustafa
-Ben Lütfi Ünal -Ben Dernek Mustafa
Ve diğerleri... Zaten Gakgo,Sönmez ve Tevfik abiyle Sivasta tanışmıştık.Sanal alemde sohbet edişlerimiz Gerçek hayatta gerçeğe dönüştü.Ben o Güzel insanlarla tanıştığıma çok memnun oldum .Umarım onlarda bizlerden memnun kalmışlardır.En kötü günümüz Kadıköy iskelsindeki gibi olsun!
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2005, 20:05   #26
1967DERNEK_BASKANI
Yeni Yiğido

1967DERNEK_BASKANI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967DERNEK_BASKANI isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar geçtiğimiz pazar günü oynanan Sarıyer -Sivasspor maçı öncesi Kadıköy iskelesindeki o muhteşem atmosfer bir harikaydı.Sivaslı Yiğidoların ,Biz Sivasatan giden tarafatarları orada yalnı bırakmadılar özellikle Sivasspor.com ailesine ve üyelerine kısacası o gün orada emeği geçen herkese Ben 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Dernek başkanı Yalçın Korkmazgil olarak Herkese şükranlarımı ,Minnettarlığımı Sunarım.Aynı Şevk ile Değerli yiğidolarımızın Süper ligdede Takımımıza evimizde ve deplasmanda oynayacığımız bütün müsabakalarda Destek vereceklerine yürekten inanıyorum.Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Biz bu takıma yıllardır güveniyor ve destek veriyoruz .Bir atasözü vardır.Ama herkesten özür dileyerek bu atasözünü Kendi üslubumla söylemek istiyorum

NE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE POLAR YOK!NE POLARLILAR GÖRDÜM İÇİNDE ADAM YOK!......

İsteyen istediği gibi yorumlasın.İnanıyorumki mesaj yerine ulaştı...Bütün yiğidoların gözlerinden öpüyorum!
1967DERNEK_BASKANI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2005, 21:11   #27
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

[size=2]Valla gardaslar öyle güzel anlatmissinizki herseyi ne diyelim artik yani valla kiskanmamak elde bile degil yani simdi ben bu aciya nasil dayanam bilemiyorum

Insallah bende yaz tatilinde bu arkadaslarimla hasret gideririm artik bunun acisini bir nebzede olsa yaz tatilinde beraber olarak anilara cekeriz bizler artik arkadasliktan ciktik aile olduk bu aile ortami heryerde kimselere nasip olmaz

Ne demek dünyanin cesitli ülkelerinden vede türkiyemizin cesitli yerlerinden gelen yigidolarlar bir araya gelerek beraber olundu vede kaynasildi bu duyguyu tahmin edebiliyorum insallah bu baglar cok dahada kuvvetlenecek ve bu bagliligin semeresindede sivassporumuz basaridan basariya kosacaktir bizler böyle baglilik icerisinde olursak sivassporumuz vede sivasimiz devamli yüksek hedeflerde kosacaktir

Bizlere düsen büyük bir görev daha var onu hicbir zaman mehele almamazlik etmemeliyiz bizden sonraki gelecek nesillerimize öyle bir baglilik öyle bir sevgi birakmaliyizki isteselerde bu sevdadan vaz gecmemeliler onun icin devamli sivas vede sivasspor icin calismamiz gerekiyor herseyi saglam zeminler üzerine kurmaliyiz bizler www.sivasspor.com ailesi olarak bunu basaracak gücteyiz vede basaracagizzzzzzzzzzzzzz dahada güzel organizelere el atmaliyiz
[/size]
Alt 17.05.2005, 23:22   #28
GuNaY
Gast

Alıntı:
1967_DERNEK_BASKANI Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar geçtiğimiz pazar günü oynanan Sarıyer -Sivasspor maçı öncesi Kadıköy iskelesindeki o muhteşem atmosfer bir harikaydı.Sivaslı Yiğidoların ,Biz Sivasatan giden tarafatarları orada yalnı bırakmadılar özellikle Sivasspor.com ailesine ve üyelerine kısacası o gün orada emeği geçen herkese Ben 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Dernek başkanı Yalçın Korkmazgil olarak Herkese şükranlarımı ,Minnettarlığımı Sunarım.Aynı Şevk ile Değerli yiğidolarımızın Süper ligdede Takımımıza evimizde ve deplasmanda oynayacığımız bütün müsabakalarda Destek vereceklerine yürekten inanıyorum.Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Biz bu takıma yıllardır güveniyor ve destek veriyoruz
[size=2]+ İMZA[/size]..................
Alt 18.05.2005, 09:07   #29
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 975 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DJMuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Dün şükrü saraçoğlunda oynanan Sivasspor-Sarıyer karşılaşmasının benim için ayrı bi önemi oldu bu maçı hayatım boyunca unutmayacağım.Maç sonrası Sitedeki arkadaşlarımızla beraber olmak,onlarla kısa sürede olsa tanışma fursatı tanıdığı için sitemize çok teşekkür ederim.Maçta Sizlerin arasında olmayı o kadar çok isterdim ki..Ama maç boyuncada Sivasspor.com üyeleri ve 67 taraftarlar derneğinin bulunduğu tribün mükemmeldi.Hepinizi Çok seviyorum Dün çok farklı duygular içerisindeydim..Özellikle Çağlayan abi,Rüştü abi,Lütfü abi,sönmez abi,Tevfik abi,Hakkı abi,elbeyli,Serkan abi,Gunay ,Orhan ,Hepinize çok teşekkür ediyorum Bu dostluğun bir ömür boyu sürmesi dileğiyle...Hepinizi ÇooooK Seviyorum.Ha bi de Çağlayan aBi Manyak Karizma !Gerçeği daha bi yakışıklı :lol: Gunayında sitedeki resmine aldanmayın Bembeyaz bi uşaK!! :lol: :lol:
ElbeyLi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2005, 09:52   #30
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1046 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

HAFTA BAŞINDA BİR PROBLEM YAŞADIM VE DURUMU AYHAN BAYRAK BEYE İLETTİM. SORUNUMU DERHAL ÇÖZÜMLEDİ. KENDİSİNE ÖZEL MESAJLA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETTİM ANCAK BURADAN TÜM ÜYELERLEDE
DUYGULARIMI PAYLAŞMAK İSTEDİM. TEŞEKKÜR EDERİM AYHAN BAYRAK BEY VE SİTE YÖNETİMİ, ARKAMIZDA OLDUĞUNUZU BİLMEK ÇOK GÜZEL
[size=6][/size]