ya arkadaşlar daha 8 hafta oynanmış şimdiden teknik direktörü göndermeyi takımı düşürmeye çalışıyorsunuz daha oynanmamış 26 maç var başarılı olmak için sabır lazım yeni bir teknik adam gelse takımı hemen toparlayamazki başarı için inanmalıyız ankara bizi burda yendiyse bizde onları ankarada yeneriz bu ligde herkez bir birinden puan alıyor taraftar bu kadar sert tepki veriyorsa takım yönetim nasıl toparlansın geçn hafta bursayı yendiğimizde takım göklerdeydi şimdi yerlerde böyle yapmamalıyız her zaman her yerde destek vermeliyiz lig uzun biz inanalım onlarda inanır
Serhan ağabey sen yapma böyle yazılar yazma tamam iyi oynamadık ancak biraz ümitli konuş. Ben ümitliyim gelecek adına bu takım iyi işler yapacak ancak biraz sabır biraz zaman...
Furkan Kardeş ben yine ümitliyim ama hocanın bazı tutumlarına kızıyorum...Halen neden Yasirde ısrarcı anlamış değilim...Hakan BAYRAKTAR kenarda oturuyor Yasir sahada geziniyor olmaz bu...Gökhan BOZKAYA maça iyi başladı ama daha ilkyarının ortası olmasına rağmen adamı oyundan çıkardı analşılacak bir durum değil bu....Fenerbahçeden Gürhan adında genç bir futbolcu kiraladık ve çocuk çok yetenekli ama nedense hocamız onu oynatmıyor istemiyor ve İlhanda ısrar ediyor...Ben takımımızdan umutluyum ama hocamızın bundan sonra ne yapacağını çok merak ediyorum...
sivassporu bi türlü anlayamadık fenere sahasında kök söktürüyo elinden kaçırıyor gidiyor bursayı bursada yeniyor geliyor ankaraspoara sahasında yeniliyor hayret bişey ama inşallah düzelir ve çıkışa geçer ama pecze bu işi bilmiyor. ! ! !
Serhan ağabey sen yapma böyle yazılar yazma tamam iyi oynamadık ancak biraz ümitli konuş. Ben ümitliyim gelecek adına bu takım iyi işler yapacak ancak biraz sabır biraz zaman...
Fazla metanette iyi değil derler....Bence sabırları fazla zorluyorlar her türlü imkan ellerinin altındayken daha neyin sabrı bu???konyaya bakın gs'ye kafa tuttu aldı maçı konyanın bizden neyi fazla!!!!Cevabı bilen varmı???
Furkan Kardeş ben yine ümitliyim ama hocanın bazı tutumlarına kızıyorum...Halen neden Yasirde ısrarcı anlamış değilim...Hakan BAYRAKTAR kenarda oturuyor Yasir sahada geziniyor olmaz bu...Gökhan BOZKAYA maça iyi başladı ama daha ilkyarının ortası olmasına rağmen adamı oyundan çıkardı analşılacak bir durum değil bu....Fenerbahçeden Gürhan adında genç bir futbolcu kiraladık ve çocuk çok yetenekli ama nedense hocamız onu oynatmıyor istemiyor ve İlhanda ısrar ediyor...Ben takımımızdan umutluyum ama hocamızın bundan sonra ne yapacağını çok merak ediyorum...
Bende aynı düşüncedeyim Yasir konusunda ancak geçen hafta Bursa'da galip gelen takımın hocası yerlere göklere sığdırılmıyordu. Bugün ise hoca gitsin deniyor bence biraz sabır lazım bakalım ne olacak elbet istikrar tutturulur...
Fazla metanette iyi değil derler....Bence sabırları fazla zorluyorlar her türlü imkan ellerinin altındayken daha neyin sabrı bu???konyaya bakın gs'ye kafa tuttu aldı maçı konyanın bizden neyi fazla!!!!Cevabı bilen varmı???
Konya'nın bizden fazlasını 2-0 yenildiğimiz maçı seyrederek görebilirsin...
çıkış sürcek sürcek ya kendi sahamızda maç kazanamıyoruz nasıl çıkış bu anlamadım gitti sanırım takım kendi seyircisi öünde maç yapamıyorum gelen puanlar hep deplasman acaba geri kalan maçlarıdamı deplasmanda oynasak ??