Alıntı:

| 
					çelenk Nickli Üyeden Alıntı
					   Vallahi ne yalan söyleyeyim mesajlarını okurken yüzümde tebessüm oluşmuyor değil.  Bir araştır sende karadeniz damarı olabilir.Sinir konusunda birbirimize benziyoruz  Aynı şeyleri düşünüyoruz da sanırım ifade edemiyoruz.Şu maçı hayırlısıyla atlatalımda gerginlik gitsin valla.Takımına sahip çıkma konusunda sana hayranlık duyduğumu bil.Güzel günlere inşaallah.  | 

Yok abi ben kafkasyalıyım,çerkesim 

çok araştırdım 

abi taraftarız ikimizde çünkü,sen bordomaviye sevdalısın,ben kırmızıbeyaza,onun dışında herşey aynı!!!ama Sivasta seyirci daha çok bu gerçek onun için çoğu şeye seyirci kalıyoruz.birgün bu takımında gerçek taraftarı olucak ama, bize yetişmezse,çocuklarımıza kısmet olucak.Siz şampiyonluklarla büyüdünüz onun için şehrinizde başka takım ismi geçmiyor,ama insanoğlu hep egolarının peşinde,siz okul sıralarında şampiyon takımınızla övünürken,bizim uşaklar

FB ile GS ile BJK ile ego tatmin etti ve öyle büyüdü,çok azıda 3. ligdeki Sivasspor'un Pazarspor maçına gitmek için kaçtı okuldan

o azınlık şimdi hala azınlık!aslında senin takdir etmen gereken nokta şu abi,biz başarı görmeden büyüttük bu sevdayı!asıl taraftarlık bu olsa gerek.
saygılarımla...