Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Trabzonspor-Sivasspor Maci Nasil Sonuclanir?
Sivasspor Kazanir 646 53,79%
Berabere Biter 100 8,33%
Trabzonspor Kazanir 455 37,89%
Katılımcı sayısı: 1201. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 20.11.2008, 09:04   #1
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 994 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Ben de bu olmaması gereken TS-SS gerginligi bitsin isterim. Ama ajansspor forum sayfalarına girip bakın, TS li arkadaşlar neler neler yazmışlar ? Bir küfür etmedikleri kalmış. Hatta bazıları küfür bile etmişte, Editör silmiş. Bu durumda dostluk söylemleri sadece birkaç mantıklı azınlıgın temennisinden başka birşey olmuyor ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 19.11.2008, 20:11   #2
çelenk
YASAKLI ÜYE

39 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 çelenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Basayevim maksadımız zaten şu 1 sene içerisinde tohumlaşan düşmanlığı daha büyümeden bitirmek.Hem o kutlama cinconun şampiyonluğunu değil fener galibiyetinin kutlamasıydı,bence bunu sende biliyorsun ama kendine delil arıyorsunBende o gün o saatte o meydandaydım.

Hem ortalıkta o sırada sarı kırmızı eşofmanlı birinin olduğunu söyeleyen şehir efsanesi dolaşıyor,duydunmu bilmiyorum ama burada İdmanocağı kulübünün renkleri de sarı kırmızıdır.Hem ben göremedim ama şayet o sırada o şekilde dolaşan biri var ise de askeri deyimle gece karanlığından faydalanmış sanırım diyorum
çelenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda çelenk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.11.2008, 20:29   #3
çelenk
YASAKLI ÜYE

39 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 çelenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Vallahi ne yalan söyleyeyim mesajlarını okurken yüzümde tebessüm oluşmuyor değil.Bir araştır sende karadeniz damarı olabilir.Sinir konusunda birbirimize benziyoruzAynı şeyleri düşünüyoruz da sanırım ifade edemiyoruz.Şu maçı hayırlısıyla atlatalımda gerginlik gitsin valla.Takımına sahip çıkma konusunda sana hayranlık duyduğumu bil.Güzel günlere inşaallah.
çelenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı çelenk'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 19.11.2008, 20:41   #4
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
çelenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Vallahi ne yalan söyleyeyim mesajlarını okurken yüzümde tebessüm oluşmuyor değil.Bir araştır sende karadeniz damarı olabilir.Sinir konusunda birbirimize benziyoruzAynı şeyleri düşünüyoruz da sanırım ifade edemiyoruz.Şu maçı hayırlısıyla atlatalımda gerginlik gitsin valla.Takımına sahip çıkma konusunda sana hayranlık duyduğumu bil.Güzel günlere inşaallah.
Yok abi ben kafkasyalıyım,çerkesim çok araştırdım

abi taraftarız ikimizde çünkü,sen bordomaviye sevdalısın,ben kırmızıbeyaza,onun dışında herşey aynı!!!ama Sivasta seyirci daha çok bu gerçek onun için çoğu şeye seyirci kalıyoruz.birgün bu takımında gerçek taraftarı olucak ama, bize yetişmezse,çocuklarımıza kısmet olucak.Siz şampiyonluklarla büyüdünüz onun için şehrinizde başka takım ismi geçmiyor,ama insanoğlu hep egolarının peşinde,siz okul sıralarında şampiyon takımınızla övünürken,bizim uşaklar FB ile GS ile BJK ile ego tatmin etti ve öyle büyüdü,çok azıda 3. ligdeki Sivasspor'un Pazarspor maçına gitmek için kaçtı okuldano azınlık şimdi hala azınlık!aslında senin takdir etmen gereken nokta şu abi,biz başarı görmeden büyüttük bu sevdayı!asıl taraftarlık bu olsa gerek.
saygılarımla...
Alt 19.11.2008, 20:48   #5
deplasman
Acemi Yiğido

46 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 deplasman FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ortamı germeden muhabbete devam arkadaşlar bakın Ts yönetimi maça özel şovlar hazırlıyormuş giden arkadaşlar çok şanslı dostluk gösterileri de olacakmış
deplasman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı deplasman'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 20.11.2008, 09:33   #6
gusbut
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 gusbut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
deplasman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ortamı germeden muhabbete devam arkadaşlar bakın Ts yönetimi maça özel şovlar hazırlıyormuş giden arkadaşlar çok şanslı dostluk gösterileri de olacakmış

sivasspor taraftarı maça gelsin başımızın üstünde yerleri var bizimkilerin dediği tek kelime şudur...adam gibi gelen herkes maçını adam gibi izler takımını adam gibi destekler ve adam gibi gider...

sizde saygılı bi şekilde geldiğiniz takdirde orada yaşanacak olan güzel olylara dahilsinizdir bunun aksini kimse iddaa edemez...saygı ve sevgi çerçevesinde olsun maçda nasıl olursa olsun..sizin yenmeniz yada bizim yenmemiz ligde sadece sizin yerinizi değiştirir biz yenilsekde lider kalırız ama saygıdan kimse ödün vermezse çok harika bir maç olacağı kanısındayım..saygı v selametle...
gusbut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 20.11.2008, 15:02   #7
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
gusbut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasspor taraftarı maça gelsin başımızın üstünde yerleri var bizimkilerin dediği tek kelime şudur...adam gibi gelen herkes maçını adam gibi izler takımını adam gibi destekler ve adam gibi gider...

...
gecen sene geldıgımızde tahrık fılan olmasın dıye atkılarla formalarla gezmedık stada gıderken sadece formalı atkılı gıtttık...stad gırısınde 50 60 kısılık trabzon taraftarıyla beraber "anadolu" dıye bagırdık ama ıcerı bır gırdık pankart astık diye dunya kadar kısı geldı baskı yapdı kaldırın denildi...ama pankartımıza olan saygımızdan gerı adım atmadık...bıze neden ındırılmek ıstendıgı oncekı sene ts lılerın sıvas da pankart asamamalarıymıs...sankı bız astırmadık bız ındırsınler emırı verdık...bundan sonrada olaylar koptu dısarda bagırdıgımız ts lıler bıle kale arkasına gıderken onumuzden gencı yaslısı erkegı kadını demedıklerı kufuru bırakmadılar..."pkk lı sınız" dıye bagıranlar oldu...ben butun ts lılerı bunun ıcın dahıl etmıyorum ama artık hıc bır sevgım kalmadı kalmazda ts lıler ıcın...benım unıversıtede onlarca trabzonlu yakın arkadasım var hıcbırıylede sorunum yok..bızım ts taraftarıyla kinimiz nefretımız olsa bugun sivas da bir insan bile ts formasıyla gezemezdı...

he yanarım yanarımda cılgınlar 58 dekı arkadasların ıstegıyle cogu macda 61. dk da trabzon dıye bagırdıgıma ve onun bagırtmama neden olan ts taraftar grubunun macbasından sonuna kadar hatta stad bosaldgında bıle sıvas a kufur eden ınsanlardan olustuguna....

son olarak sonunda en kotu sey de olsa sırf ınadına " gelemezler " dıyenler ıcın trabzona gıdecem ıns....
--->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 20.11.2008, 17:23   #8
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gecen sene geldıgımızde tahrık fılan olmasın dıye atkılarla formalarla gezmedık stada gıderken sadece formalı atkılı gıtttık...stad gırısınde 50 60 kısılık trabzon taraftarıyla beraber "anadolu" dıye bagırdık ama ıcerı bır gırdık pankart astık diye dunya kadar kısı geldı baskı yapdı kaldırın denildi...ama pankartımıza olan saygımızdan gerı adım atmadık...bıze neden ındırılmek ıstendıgı oncekı sene ts lılerın sıvas da pankart asamamalarıymıs...sankı bız astırmadık bız ındırsınler emırı verdık...bundan sonrada olaylar koptu dısarda bagırdıgımız ts lıler bıle kale arkasına gıderken onumuzden gencı yaslısı erkegı kadını demedıklerı kufuru bırakmadılar..."pkk lı sınız" dıye bagıranlar oldu...ben butun ts lılerı bunun ıcın dahıl etmıyorum ama artık hıc bır sevgım kalmadı kalmazda ts lıler ıcın...benım unıversıtede onlarca trabzonlu yakın arkadasım var hıcbırıylede sorunum yok..bızım ts taraftarıyla kinimiz nefretımız olsa bugun sivas da bir insan bile ts formasıyla gezemezdı...

he yanarım yanarımda cılgınlar 58 dekı arkadasların ıstegıyle cogu macda 61. dk da trabzon dıye bagırdıgıma ve onun bagırtmama neden olan ts taraftar grubunun macbasından sonuna kadar hatta stad bosaldgında bıle sıvas a kufur eden ınsanlardan olustuguna....

son olarak sonunda en kotu sey de olsa sırf ınadına " gelemezler " dıyenler ıcın trabzona gıdecem ıns....
İnadına Geliyoruzz .
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: --->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspo
Alt 21.11.2008, 13:38   #9
reha61
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 reha61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Rotes Gesicht Cevap: --->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspo

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Peki kardeşim gel,adam gibi gel;yemeklermizi tat,tarihi yerleri gez,maçını seyret evine dön..10 parmağın 10 da bir değil...Efendi olduktan sonra ;ne olursan ol gel!
reha61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda reha61'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.11.2008, 22:00   #10
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1057 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Önemli olan forumlarda fikir alış verişinde bulunmak. Ama bizler burada birbirimize düşmüşüz de farkında değiliz.

Basayev58 kardeşim yazılarını takip ediyorum ama haksız olduğun birçok konuda diretiyorsun ve sonucunda ortam geriliyor. Biraz daha sakin olmanı tavsiye ederim. Suçladığın birçok arkadaş eminim ki en az senin kadar Sivassporlu yani sanma ki sadece sensin. Ama herkes sağduyulu davranıyor. Birazda sen dene.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
sivasspor, trabzonspor