Alıntı:
eseslisari Nickli Üyeden Alıntı
Turgut Kardeşim boşver onu düşünmeyi. Öbür takımları tutarlar tutmazlar o onların ayıbıdır.Bizim tek düşüncemiz olmalı oda takımımıza nasıl faydalı oluruz??nasıl destek(maddi,manevi)oluruz??
Şuda bir gerçektir Ne yazıkki Sivasspor'da Antistanbul çizgisi oluşmadı ama bu konuda bence olumlu adımlar atmaya başladılar.O yüzden daha yapıcı yorum yapmak en mantıklı olanı.Biz değilmiyiz ANADOLU diye bağıran.O zaman Sivasında arkasındayız.Ama şimdilik arkasındayız.Yakında hemde çok yakında liderlik koltuğuna biz oturucaz.Bunun için biraz zamana gerek var.Takımın ilk işi iskelet kadroyu tamamen oluşturmasıdır.Eğer bunu tam bir şekilde yaparlarsada başarı kaçınılmaz olur.
istanbul TAKIMLARINI   TUTANLAR,BİRAZ DA BİZİM TAKIMLARIMIZI  TUTSUNLAR
FORZA ANADOLU'M
|
Sevgili arkadaşım Sivas'ta anti-istanbul duygusu elbette takımın başarısıyla orantılı olarak artmaktadır. Tabii ki bizimkisi anlamsız bir karşıtlık değildir, bizi sıradan basit figüranlar olarak görmek isteyenlere ve bu konumda kalmamız için ellerinden geleni artlarına koymayanlara karşı bir isyandır. Aşağıdaki forum ise bu isyanın dile geldiği adrestir.
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20918
Sivas-Eskişehir maçına gelecek olursak, bugünki Trabzon-Denizli maçı da gösterdi ki ligde her an her takım için her şey olacaktır. Zaten oynamadan, savaşmadan kazanılmıyor. Ben futbolcularımızın bu işin ciddiyetini fazlasıyla anladıkları kanaatindeyim. Özellikle Trabzon'un bugün yaşadığı acizlik ve kaleye tek şut gönderememiş olmaları ve taraftarlarını hüsrana uğratmaları bizim futbolcularımıza ders olacaktır. Aynı zamanda Trabzon'un yaşadığı puan kaybının değerlendirilmesi ve aranın açılması için var güçleriyle savaşacaklardır diye düşünüyorum.
Eskişehir'in eğitimli, kültürlü insanlardan müteşekkil bir şehir olduğunu biliyorum. Çok kıymetli, sevdiğim Eskişehir'li arkadaşlarımın bende bıraktığı izlenim bu yönde. Sivas'a geldiklerinde benzer özelliklere sahip bir insan kitlesiyle karşılaşacaklarından kimsenin şüphesi olmasın. Beyefendidir, saygılıdır, tevazu sahibidir, kendi halindedir, misafirperverdir Yiğidom!
Son olarak Fener maçı öncesinde asla puan kaybına tahammülümüz yok, Trabzon'un bugün yaşadığı gibi bir şok yaşamayız inşallah, çok sevdiğimiz kıymetli hocamız Rıza Çalımbay biraz üzülecek ancak canı sağolsun. Diğer maçlarında kendisine ve Eskişehir'e başarılar dilerim.
Benim tahminim;
Sivassporumuz: 3
Eskişehir: 1