Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Bu gidişle transferde yalnız futbolcu değil, hocada arıyacağız gibi ,transfer çok ağır aksak gidiyor,2 kazzık yabancı ile sağdan soldan döküntü 2 yerli alıp ,transferi bitirdik derlerse hiç şaşırmayacağım,atıfın büyük ihtimalle gideceğinide düşünüyorum,yeri doldurulmazsa sivassporun çok büyük sıkıntı yaşıyacağını düşünüyorum,açıkçası yönetimin transfer politakasını iyi bulmuyorum.YÖNETİM kurulunda bulunan birçok kişinin heyecanını kaybettiğini,yorulduğunu,sivas sporun sırtlarında çok büyük ağırlık olarak gördüklerini tahmin ediyorum,bunedenlede son 4 sezondur bu ligde tesadüfler eseri kalıyoruz.transferden umudum yok ,umarım ben yanlış düşünmüş olurum ,umarım beni yanıltırlar bende özür dilerim .hersezon medyaya şaşaalı demeçler veriliyor ,busene sivassporun yılı olacak filan,gel görki transferin son dakkasına kadar burda 500 kişi bi süpriz beklesede ,herkes hayal kırıklığına uğruyor ,sivassporun eksik yerleri bellidir,artık işi fazla uzatmadan transferlerin kampa yetiştirilmesi gerekiyor ,bilmem bizi duyan olurmu ? [/b]
|