Alıntı:

| 
					Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı
					   Benim bu site için verdiğim emeğin binde birini ver,ben normal üye olayım sen yönetici ol.
 Mesajımda gönlümdeki en büyük ve tek sevda Sivasspor dedim,anlamdınsa,ya da işine gelen tarafı okudunsa o senin meselen.

Ben  Lig Tv'ye ihtiyaç duymuyorum.Zaten her maçta tribündeyim.Eksi 35'te de 35'te de.İlk 11 haftada 200 ytlye yakın para harcamışım Sivasspor için.Bu fiyat 500ü bulacak sene sonuna kadar inşallah.Herkes bu parayı harcasa zaten 4.büyük değil en büyük oluruz.Kimse benim Sivassporluluğumu sorgulamasın.
 Ben kaç yenilgi sonrası gözyaşı döktüm bunu ben biliyorum.Her yenilgi sonrası o haftam nasıl berbat geçiyor ben biliyorum.Bazıları da çıkmış hiç tanımadığı adamın sevgisini sorguluyor.Haddi bile değil oysaki!!

Sen demişsin birisine bilgi sahibi ol,sonra fikir sahibi ol diye.Aynısı ben sana diyorum.Önce benim hakkımda bilgi sahibi ol,sonra fikir sahibi olursun!

| 

kardeşim gerçekten anlaymıyorsun ve dolayısıyla saptırdıkça saptırıyorsun...ne yani ben şu kadar mesaj attım,sen şu kadar mesaj attın, ben züpper üyeyim,sen sefil üyesin,ben kralım sen kölesin mi oluuyor???
liste mi yapalım yani,sen şu kadar harcadın,şu kadar gözyaşı döktün,şu kadar maça gittin,sonrada sıralama yapalım,hani yapıyosunuzya 4. büyük TS gibi,sende 4. büyük taraftar ol,adına methiyeler düzecek çok adam var busitede,4. büyüklere illgi alaka çok 

haddimi çok güzel bildirmişsin,arada bide senin Sivasspor'luluğunu nerde sorguladım onuda bildirseydinya...eleştiriyi kaldıramıyorsan susacaksın sırf cevap vermek için edebiyat yapmana lüzum yok,diğer üyeleride kışkırtıyorsun bu sayede...ben bu forumda tekbir kişiye hakaret ettiysem,TS taraftarına veya klübüne aşağılayıcı tek kelime ettiysem,centilmenliğe aykırı tek cümle kurduysam sil üyeliğimi,sitenin ilk kurulduğu zamandan beri üyeyim,sil üyeliğimi gitsin,ciddi söylüyorum bunu!ben sadece bildiğim gerçekleri söylüyorum,ha kiminin zoruna gidiyorsa ona karışamam...