Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Trabzonspor-Sivasspor Maci Nasil Sonuclanir?
Sivasspor Kazanir 646 53,79%
Berabere Biter 100 8,33%
Trabzonspor Kazanir 455 37,89%
Katılımcı sayısı: 1201. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 19.11.2008, 20:41   #301
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
çelenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Vallahi ne yalan söyleyeyim mesajlarını okurken yüzümde tebessüm oluşmuyor değil.Bir araştır sende karadeniz damarı olabilir.Sinir konusunda birbirimize benziyoruzAynı şeyleri düşünüyoruz da sanırım ifade edemiyoruz.Şu maçı hayırlısıyla atlatalımda gerginlik gitsin valla.Takımına sahip çıkma konusunda sana hayranlık duyduğumu bil.Güzel günlere inşaallah.
Yok abi ben kafkasyalıyım,çerkesim çok araştırdım

abi taraftarız ikimizde çünkü,sen bordomaviye sevdalısın,ben kırmızıbeyaza,onun dışında herşey aynı!!!ama Sivasta seyirci daha çok bu gerçek onun için çoğu şeye seyirci kalıyoruz.birgün bu takımında gerçek taraftarı olucak ama, bize yetişmezse,çocuklarımıza kısmet olucak.Siz şampiyonluklarla büyüdünüz onun için şehrinizde başka takım ismi geçmiyor,ama insanoğlu hep egolarının peşinde,siz okul sıralarında şampiyon takımınızla övünürken,bizim uşaklar FB ile GS ile BJK ile ego tatmin etti ve öyle büyüdü,çok azıda 3. ligdeki Sivasspor'un Pazarspor maçına gitmek için kaçtı okuldano azınlık şimdi hala azınlık!aslında senin takdir etmen gereken nokta şu abi,biz başarı görmeden büyüttük bu sevdayı!asıl taraftarlık bu olsa gerek.
saygılarımla...
--->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 19.11.2008, 20:48   #302
deplasman
Acemi Yiğido

46 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 deplasman FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

ortamı germeden muhabbete devam arkadaşlar bakın Ts yönetimi maça özel şovlar hazırlıyormuş giden arkadaşlar çok şanslı dostluk gösterileri de olacakmış
deplasman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı deplasman'a Teşekkür Ediyor...
-->: Cevap: -->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 19.11.2008, 21:47   #303
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1194 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Cevap: -->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sende Sİvasspor sitesinde yöneticisin ya helal olsun valla!
altınyaldızlı yıldız yok diye formanda
Lig tvde maçların canlı verilmiyor diye
10 bin kombine satamadın diye
şampiyon olamdın diye kendini küçük mü görüyorsun yani,
ben Sivasspor 4. büyük olmalı mı diyorum hayır,ama sen istiyosun,egonu tatmin etmek istiyosun,şampiyon takım taraftarı olmak istiyorsun sadece!
Benim bu site için verdiğim emeğin binde birini ver,ben normal üye olayım sen yönetici ol.

Mesajımda gönlümdeki en büyük ve tek sevda Sivasspor dedim,anlamdınsa,ya da işine gelen tarafı okudunsa o senin meselen.

Ben Lig Tv'ye ihtiyaç duymuyorum.Zaten her maçta tribündeyim.Eksi 35'te de 35'te de.İlk 11 haftada 200 ytlye yakın para harcamışım Sivasspor için.Bu fiyat 500ü bulacak sene sonuna kadar inşallah.Herkes bu parayı harcasa zaten 4.büyük değil en büyük oluruz.Kimse benim Sivassporluluğumu sorgulamasın.
Ben kaç yenilgi sonrası gözyaşı döktüm bunu ben biliyorum.Her yenilgi sonrası o haftam nasıl berbat geçiyor ben biliyorum.Bazıları da çıkmış hiç tanımadığı adamın sevgisini sorguluyor.Haddi bile değil oysaki!!

Sen demişsin birisine bilgi sahibi ol,sonra fikir sahibi ol diye.Aynısı ben sana diyorum.Önce benim hakkımda bilgi sahibi ol,sonra fikir sahibi olursun!
Alt 19.11.2008, 22:00   #304
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1057 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Önemli olan forumlarda fikir alış verişinde bulunmak. Ama bizler burada birbirimize düşmüşüz de farkında değiliz.

Basayev58 kardeşim yazılarını takip ediyorum ama haksız olduğun birçok konuda diretiyorsun ve sonucunda ortam geriliyor. Biraz daha sakin olmanı tavsiye ederim. Suçladığın birçok arkadaş eminim ki en az senin kadar Sivassporlu yani sanma ki sadece sensin. Ama herkes sağduyulu davranıyor. Birazda sen dene.
-->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 19.11.2008, 22:38   #305
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1194 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Hangi sitede oyuncumuza küfür edilmiş,hangi sitede Bülent Uygun'a çirkef denilmiş,hangi sitede bize ezik demişler hiç mühim değil.
Bu siteyi diğer sitelerden farklı kılan da zaten küfür yazmadan,edeb sınırlarını zorlamadan;farklı renklere gönül vermiş insanların aynı pencereye yazı yazabilmesidir.Zaten kuruluş ilkesi "Spor ;sevgi,barış ve kardeşliktir" olan sitemiz,bu ilkeye her yönüyle uymak için elinden geleni yapmıştır ve yapmaya devam edecektir.Eğer bazı arkadaşlarımızın yorumları siliniyorsa bu şu veya bu takıma şirin görünmek için değil sadece ve sadece "insanlığa" şirin görünmek içindir ki bu da sitemizin ilkesidir.
Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 19.11.2008, 23:22   #306
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Şu macın tekniğindne taktiğinden bahsetsek. Mehmet Fazla yorulmadı bugun. İkinci yarı çıktı aklı ts macında )
bortecine isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda bortecine'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.11.2008, 23:56   #307
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK

kazanmaya geliyoruz gümbür gümbür.
Alt 20.11.2008, 00:17   #308
basayev58
Yiğido

Standart Cevap: -->: Cevap: -->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim bu site için verdiğim emeğin binde birini ver,ben normal üye olayım sen yönetici ol.

Mesajımda gönlümdeki en büyük ve tek sevda Sivasspor dedim,anlamdınsa,ya da işine gelen tarafı okudunsa o senin meselen.

Ben Lig Tv'ye ihtiyaç duymuyorum.Zaten her maçta tribündeyim.Eksi 35'te de 35'te de.İlk 11 haftada 200 ytlye yakın para harcamışım Sivasspor için.Bu fiyat 500ü bulacak sene sonuna kadar inşallah.Herkes bu parayı harcasa zaten 4.büyük değil en büyük oluruz.Kimse benim Sivassporluluğumu sorgulamasın.
Ben kaç yenilgi sonrası gözyaşı döktüm bunu ben biliyorum.Her yenilgi sonrası o haftam nasıl berbat geçiyor ben biliyorum.Bazıları da çıkmış hiç tanımadığı adamın sevgisini sorguluyor.Haddi bile değil oysaki!!

Sen demişsin birisine bilgi sahibi ol,sonra fikir sahibi ol diye.Aynısı ben sana diyorum.Önce benim hakkımda bilgi sahibi ol,sonra fikir sahibi olursun!
kardeşim gerçekten anlaymıyorsun ve dolayısıyla saptırdıkça saptırıyorsun...ne yani ben şu kadar mesaj attım,sen şu kadar mesaj attın, ben züpper üyeyim,sen sefil üyesin,ben kralım sen kölesin mi oluuyor???
liste mi yapalım yani,sen şu kadar harcadın,şu kadar gözyaşı döktün,şu kadar maça gittin,sonrada sıralama yapalım,hani yapıyosunuzya 4. büyük TS gibi,sende 4. büyük taraftar ol,adına methiyeler düzecek çok adam var busitede,4. büyüklere illgi alaka çok haddimi çok güzel bildirmişsin,arada bide senin Sivasspor'luluğunu nerde sorguladım onuda bildirseydinya...eleştiriyi kaldıramıyorsan susacaksın sırf cevap vermek için edebiyat yapmana lüzum yok,diğer üyeleride kışkırtıyorsun bu sayede...ben bu forumda tekbir kişiye hakaret ettiysem,TS taraftarına veya klübüne aşağılayıcı tek kelime ettiysem,centilmenliğe aykırı tek cümle kurduysam sil üyeliğimi,sitenin ilk kurulduğu zamandan beri üyeyim,sil üyeliğimi gitsin,ciddi söylüyorum bunu!ben sadece bildiğim gerçekleri söylüyorum,ha kiminin zoruna gidiyorsa ona karışamam...
Alt 20.11.2008, 00:21   #309
basayev58
Yiğido

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önemli olan forumlarda fikir alış verişinde bulunmak. Ama bizler burada birbirimize düşmüşüz de farkında değiliz.

Basayev58 kardeşim yazılarını takip ediyorum ama haksız olduğun birçok konuda diretiyorsun ve sonucunda ortam geriliyor. Biraz daha sakin olmanı tavsiye ederim. Suçladığın birçok arkadaş eminim ki en az senin kadar Sivassporlu yani sanma ki sadece sensin. Ama herkes sağduyulu davranıyor. Birazda sen dene.

kardeşim gerildiğin ve haksız olduğum noktalarıda yazsaydın keşke...sakin olmayarak ne yaptığımıda belirt,kimi suçladığımı üzerine iliştir,tek Sivassporlu benim ibaresini nerde kullandıysam onuda ekle,az da sağduyulu nasıl olunur bundan başka onuda öğret,bende dersimi alayım,ezbere yorum yapmakla olmuyor,dolu yorumlar yapmak gerek...

milletin derdi benimle galiba...açıkça derdini sölüyende yok!!!
Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 20.11.2008, 00:33   #310
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim gerildiğin ve haksız olduğum noktalarıda yazsaydın keşke...sakin olmayarak ne yaptığımıda belirt,kimi suçladığımı üzerine iliştir,tek Sivassporlu benim ibaresini nerde kullandıysam onuda ekle,az da sağduyulu nasıl olunur bundan başka onuda öğret,bende dersimi alayım,ezbere yorum yapmakla olmuyor,dolu yorumlar yapmak gerek...

milletin derdi benimle galiba...açıkça derdini sölüyende yok!!!
Şimdi burda,kim olursa olsun,Sivassporlu-trabzonsporlu-fenerbahçeli-galatasaraylı- beşiktaşlı veya herhangi bu kulübün taraftarı.İstediği yazıyı yazabilir,fikrini savunabilir.Fikir yürütmek,neticesinde bir insan eğer gündelik hayatta var ise,embesil değilse tabiki bir fikri bir yorumu olacak.
Yukarıdaki yazılar yaklaşık 310 kadar hepsini okudum,300 kadar silinen yazıda oldu.
Ne yazıkki,her kim olursa olsun,başkalarının fikirlerine veya o konu dahilindeki görüşlerine tahammülü yoktur.
Olması gereken,ki en nihayetinde en doğrusu şudur,her bir üye eğer topicleri okuyorsa,burda aklına bir fikir geliyorsa,o fikrini beyan etmek en doğal hakkıdır.Ne yazıkki,bir anda burda kendini Sivasspor veya trabzonspor savunuculuğu yerin koymak bana çok komik geliyor.Her bir üyenin bir fikri,diğer üyelere saygısından dolayı bir yorum yapması daha sağlıklı olur.

Hal böyle olması gerek,başka üye-takım veya şahıslara hakaret etmeden-tahrik etmeden-fikir babında her türlü görüşleri yazması gerekmektedir.
umarım tüm üyeler bu doğrultuda fikirlerini yazarlar.

Basayev58 arkadaş,bir bakıma sizin yazınızı alarak size hitaben yazdım gibi gözüküyor ama,sizin yazınız en son olduğu için alıntı yaptım,bu doğrultuda site içine tüm üyelere hitaben yazmaktayım.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
sivasspor, trabzonspor