Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Trabzonspor-Sivasspor Maci Nasil Sonuclanir?
Sivasspor Kazanir 646 53,79%
Berabere Biter 100 8,33%
Trabzonspor Kazanir 455 37,89%
Katılımcı sayısı: 1201. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 19.11.2008, 23:37   #311
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Okadardır takip ediyorum konuyu Baseyev arkadasım evet biraz farkın var. Oda senin sivasspor sevgin diğer arkadaslardan daha çok. Anadoludur tamam anladık Trabzon şehrinide çok seviyorum ama . bizim tek dostumuz sivassporumuzdır. kimse orda bizleri çiçeklerle karşılayacaklarını sanmayın.
bortecine isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı bortecine'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 19.11.2008, 23:39   #312
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdi burda,kim olursa olsun,Sivassporlu-trabzonsporlu-fenerbahçeli-galatasaraylı- beşiktaşlı veya herhangi bu kulübün taraftarı.İstediği yazıyı yazabilir,fikrini savunabilir.Fikir yürütmek,neticesinde bir insan eğer gündelik hayatta var ise,embesil değilse tabiki bir fikri bir yorumu olacak.
Yukarıdaki yazılar yaklaşık 310 kadar hepsini okudum,300 kadar silinen yazıda oldu.
Ne yazıkki,her kim olursa olsun,başkalarının fikirlerine veya o konu dahilindeki görüşlerine tahammülü yoktur.
Olması gereken,ki en nihayetinde en doğrusu şudur,her bir üye eğer topicleri okuyorsa,burda aklına bir fikir geliyorsa,o fikrini beyan etmek en doğal hakkıdır.Ne yazıkki,bir anda burda kendini Sivasspor veya trabzonspor savunuculuğu yerin koymak bana çok komik geliyor.Her bir üyenin bir fikri,diğer üyelere saygısından dolayı bir yorum yapması daha sağlıklı olur.

Hal böyle olması gerek,başka üye-takım veya şahıslara hakaret etmeden-tahrik etmeden-fikir babında her türlü görüşleri yazması gerekmektedir.
umarım tüm üyeler bu doğrultuda fikirlerini yazarlar.

Basayev58 arkadaş,bir bakıma sizin yazınızı alarak size hitaben yazdım gibi gözüküyor ama,sizin yazınız en son olduğu için alıntı yaptım,bu doğrultuda site içine tüm üyelere hitaben yazmaktayım.
abicim bende aslında bu yazdıklarınıza eklemek istiyorum,biz bu konu başlığı altında maç hakkında hiç fikir bayan edemedik,çünkü ister istemez geçen seneki olaylar vede rakip takım taraftarlarının burada yorum belirtmeleri yüzünden konu atışmaya geldi,bende buna sinirlendim açıkçası!fikir üretilmedi hiç,herkes bi TS dostluğu derdine düştü,bende dedimki tamamda dostluğun olması zaten normal olan,bunu abartmanın manası yok,dedikçe millet ortamı geriyosun,biz Sivassporluyuz,TS 4. büyük takımdır haddini bil noktasına getirdiler,bende bundan sonra yazmak falan istemiyorum zaten,özür dilerim birilerini kırdıysam,hakkınızı helal edin...
Alt 19.11.2008, 23:59   #313
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Macın tekniğinden bahsedlim azda. balili sizce tedekmi çıkmalı maca tek forvetmi çıkmalıyız nedersiniz.
bortecine isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda bortecine'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 20.11.2008, 00:15   #314
özyiğido
Acemi Yiğido

özyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 özyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

kim ne kadar yırtınırsa yırtınsın sivasımız bu maçtan da alnının akıyla 3 puan ı alıp sivassa dönecek o kadar.
"" BAYAZ KIRMIZI ANADOLU YILDIZI""
özyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı özyiğido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.11.2008, 00:23   #315
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1331 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Bizlere yakışmayan hareketlerde bulunmamız bize sadece zarar getirir. Biraz daha sakın olmalıyız unutulmaması gereken şuki burada yazılan her yazıyı binlerce kişi okuyor. Sivassımız ve Sivassporumuz hakkında fikir sahibi ediniyor kendımızı olmadıgımız birisi gibi göstermenın bi anlamı olmadıgını düşünüyorum.Biz tüm Türkiyeye yiğitliği ,adamlığı , gardaşlıgı ögretmiş bir şehiriz bu imajımızı kımse lekelemeye calışmasın alt tarafı bir mac yensek ne olur yenılsek ne olur ?Kendi taraftarlarımızı bu halde görmek derinden yaralıyor beni ve benim gibi düşünen binlerce taraftarımızı. Lütfen kendımıze hakım olalım
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.11.2008, 00:48   #316
TSK
Yeni Yiğido

TSK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TSK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SİZ ŞU SON DÖNEMLERDE SÜPER LİGDE GÖSTERDİĞİNİZ PERFORMANSLA ZATEN ALKIŞI VE TAKDİRİ HAK EDİYORSUNUZ. BAŞARINIZI TEK MAÇA BAĞLAMAYIN. FUTBOL HARİCİNDE VATANIN BİRLİĞİ VE TEK MİLLET ANLAYIŞINDA SİVAS VE TRABZON TEK DÜŞÜNCEDE DİR VE AŞIRI FUTBOL REKABETİYLE BU BİRLİĞE ZARAR VERMEYELİM.
TSK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda TSK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.11.2008, 00:52   #317
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 955 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar kendi hür iradeniz ile düşüncelerinizi yazınız.

Kimse ne sivasspor un nede trabzonspor un avukatıdır.

Herkesin bir beyni var,fikri var.

Karşı tarafa hakaret etmeden,tahrik etmeden lütfen,

Sporun temeli,kardeşlik-sevgi ve dostluk ölçüsünde yazılarınızı yazınız.
Alt 20.11.2008, 02:17   #318
Ertugrul
Gast

Haftasonu oynayacağımız Trabzon deplasmanı bizim için 3 puan kadar değerli, gideceğimiz diğer deplasmanlar kadar da sıradan bir olaydır. Şu anda lider konumunda olan rakip takım maçı elbette önemlidir ancak Süper Lig de mücadelesine devam eden takımımızın kalitesi, istikrarı ve gücü rakip takımı endişelendirsin.
Sivasspor'un ağbeye ihtiyacı yoktur ve bu tanımı Sivasspor sevdalıları hiç bir takıma vermez, veremez. Tranzonspor bizim için rakipten öteye geçemez, geçmemeli...
Sivasspor fair play konusunda taktire şayan işler başarmıştır. Örnek alınması gereken Sivasspor'dur. Forum kuralları çerçevesinde rakip takım taraftarları fikirlerini sitemizde beyan edebilirler. Sivas misafirperverliğini bizler sitemizde gayet güzel uyguluyoruz, bu konuda diğer taraftar siteleri www.SivasSpor.Com'u örnek almalılar. Sitemiz de fikirlerin özgürce tartışılmasından yanayız, ancak iki yüzlü kişilikleri tesbit ettiğimizde de dürüstlük adına gerekeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.11.2008, 03:45   #319
MTS
Acemi Yiğido

MTS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 MTS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sivassporumuza Can-ı gönülden başarılar diliyorum, inşallah kazanırız maçı ne kadar zor da gözükse, yolumuz ve bahtımız açık olur inşallah, trabzonsporada başarılar diliyorum.
MTS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.11.2008, 03:54   #320
scheinwetten
Acemi Yiğido

scheinwetten - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 scheinwetten FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ya arkadaslar 3-4 gündür sitede TS-SIVAS maci üzerine neredeyse bütün yorumlari,yazilanlari,cizilenl eri hepsini takip ettim.bazilari usluba ve ahlaga uymayan sekilde yazilar yazipduruyor.bunlarin bazilari kendi hemsehrilerimiz bi kismida Trabzon taraftarlari.Burada bir forum acilmis ve mac hakkindaki görüslerinizi dile getirmeniz istenilmis.Yani sonucta Pazar günü bu mac bittiginde,( insallah galip geliriz) bu sefer desonuca bagli olarak bu sefer de satasmalar baslayacak,vay söyle oldu vay böyle oldu,bilmem ne...yine karsilikli atismalarla kendinizi yipratmaya gerek yok .yapalim yorumumuzu macla ilgili o kadar. macin sonucuna göre 3 puani alirsak herkes Sivas in kolay lokma olmadigini görür .ha kaybedersekte dünyanin sonu degil sonucta SIVASSPORumuz bizim yine herseyimiz .eger Trabzon bizi yenecek olursa onlarda SIVASSPOR gibi GÖNÜLLERIN SAMPIYONU olmus bir takimi yenmenin onurunu yasarlar bukadar.......
scheinwetten isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı scheinwetten'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
sivasspor, trabzonspor