SPORX ÖZEL - Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında ilk sırada yer alan ve bugün yönetici Ahmet Çebi'nin açıklamalarının ardından "Rıza Çalımbay'la görüştük" açıklamalarına tecrübeli teknik adam son noktayı koydu.
Sivasspor teknik patronu Rıza Çalımbay, Sporx.com'a, "Beşiktaş'la görüştüm ama görüşen bir tek ben değilim. Beşiktaş yönetimi adı geçen teknik adamlarla tek tek görüşüyor. Başkanımdan izin alarak benimle de görüştüler. Ama ortada teklif filan yok. Başkaları Beşiktaş yönetiminin bu konudaki kararını bekleyebilir ama benim bekleme lüksüm yok. Ben Sivasspor'un teknik direktörüyüm ve şu andaki tek düşüncem Sivaspor'un geleceği. Bunun için yönetimimizle, başkanımızla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.
Çalımbay, ortada kendisine yapılan bir teklifin daha olmadığını belirterek, "Başkanımızda bir anlayış gösterdi ve görüşmeme izin verdi. Bir nevi onlara 'Ya anlaşın ya da Rıza hoca defterini kapatın' dedi. Başka teknik adamlar Beşiktaş yönetiminin karar vermesini bekleyebilirler, ama benim bir işim bir görevim var. Ve yeni sezonla ilgili Sivasspor olarak ciddi planlarımız büyük hedeflerimiz var. Dediğim gibi şu andan itibaren tek bir düşüncem var o da bu transfer dönemini ve kamp sürecini Sivasspor olarak en iyi şekilde değerlendirmek" dedi.
ÖZEL HABER - Eray Emin Aydemir
OLAY BİTMİŞTİR ARKADAŞLAR ARTIK SADECE YAPILACAK OLAN TRANSFERLERE ODAKLANMAK LAZIM RIZA HOCA BEŞİKTAŞ DEFTERİNİ KAPATMIŞTIR......