Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Roberto Carlos gelmeli mi?
Evet Mutlaka gelmelidir. 838 71,75%
Hayır Kesinlikle gelmemeli 330 28,25%
Katılımcı sayısı: 1168. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Carlos İmzaya Geliyor
Alt 19.05.2013, 20:08   #1
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1121 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Carlos İmzaya Geliyor

Dünden beri Carlos hakkinda cok yazildi cizildi.Bu is bizim icin hayirlisi ise olsun ,hayirsiz ise oldugu yerden kopsun bu kadar basit.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2013, 21:12   #2
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 943 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yukarıdaki görüşlerimde Roberto Carlos'un gelmesi durumunda çekincelerim olduğunu söyledim. Bu nedenle dikkatli olmakta fayda olduğunu söyledim. Eğer gelirse Roberto Carlos mutlak başarısız olur demedim. Hiçbir katkısı olmaz demedim. Bunları ancak zaman gösterebilir. Kim gelirse gelsin riskler vardır. Roberto Carlos'un gelmesi durumundaki riskleri de ortaya koymak gerekir.

Diğer bir mesele ben yine de gelmesinin zor olduğunu düşünüyorum. Tam olarak netlik kazanmış değil. Bana kalırsa gelme ihtimali gelmeme ihtimalinden daha az. Ama bunu da yine önümüzdeki günler gösterecektir.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.05.2013, 23:01   #3
canimsivas58
Acemi Yiğido

35 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 canimsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben Carlosun iyi olacagini düsünüyorum, adamin sonucta 20sene profesyonel tecrübesi var ve onun zamaninda calistirdigi hocalarin mutlaka bazi iyi taktikleri kafasinda tutmustur.
ayrica brezilyadan bir sürü genc futbolcu taniyordur ve getirir hayirlisylan bu takima. en azindan cek veya polonyadaki oyunculardan daha iyilerdir.
hem zaten yardimcisi türk olacakmis yani bu ligi taniyan kisidir

elbegli58nin dediklerini tekrarlamaya gerek yok umarim
canimsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2013, 01:22   #4
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 562 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ins. gelir Sivasspor adina hayirli neyse o olsun.
Alt 20.05.2013, 02:44   #5
recep cevik
YASAKLI ÜYE

58 Mesajına 89 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 recep cevik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tam 1 hafta önce duyurduk, geliyor dedik dedik inanmadınız, bak ne oldu şimdi ?
recep cevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2013, 10:59   #6
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

carlosun gelmesi avantajda olabilir tam terside olabilir ortası yok isminden dolayı futbolcu çalışmak isteyip burada kalabilir transferlerde daha rahat anlaşma sağlanabilir teknik adamlık yapmadığı için hırslı başarıya aç kendini bu kulvardada kanıtlamak isteyecektir bunlar bence büyük avantaj ama bizim süper ligde bir hocanın başarılı olupta tutunmasıda çok zor daha önce örneklerini gördük onun içinde biraz endişeliyiz bu ligi bilmeyen hocalar sıkıntı çekebiliyor hayırlı ne ise o olur inş...
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda shang'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2013, 11:27   #7
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu adamdan bize fayda gelmez
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2013, 11:46   #8
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1335 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu adamdan bize fayda gelmez
sizler gibi hep negatif dusunen taraftarlardan'da çok hayir geliyordu'da
Alt 20.05.2013, 12:29   #9
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 562 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir kere bu konuyu şöyle düşünmek lazım, atıyorum Fuat Çapa (rastgele olsun diye söyledim, Fuat Hoca'ya bir art niyetim yok) gelse yönetime, Sivasspor'u şampiyon yapmak gibi bir hedef, öyle bir vizyon ile mi göreve başlayacak? Hayır. Ama dünyaca ünlü bir futbolcunun beklentileri ve idealleri ile birlikte gelmesi durumunda böylesi hedefler daha mantıklı geliyor kulağa.

Ayrıca, bütün ünlü teknik adamların eski futbolcular oldukları ve hepsinin bir yerden işe başladığı düşünülürse, belki Roberto Carlos da Sivas'ta parlayıp sonra dünyaca ünlü bir teknik adam olabilir. Şu an için ona "tecrübesiz" demek, yeni mezun birisini işe alırken "tecrübesiz" demeye benziyor.
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2013, 13:56   #10
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 491 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

anlıyoruz ki carlos'un fenere transferinde başkanımızın büyük etkisi olmuş.yoksa roberto carlos ile sivasspor'un ne gibi bir alakası olabilir ? benim anlamadığım şey fenerbahçe'ye roberto carlos gibi bir oyuncuyu getirmek için uğraşan başkanımız bizim takımımıza oyuncu transfer etmekte neden bu kadar istekli değil.tamam biz roberto carlos seviyesinde kaliteli ve pahalı oyuncular beklemiyoruz ama en azından transferler için daha çok çalışmalı başkanımız.

roberto carlos'a gelince, futbolu çok iyi bilen hala gelmiş geçmiş en iyi sol bek gösterilen bir isim.futbol bilgisine baktığımızda sivasspor'u çalıştıran tüm isimlerden çok daha bilgili olduğu da kesin.kayserispor'un başındaki prosinecki de ilk ciddi teknik direktörlük deneyimini kayseri'de yaşadı.ama sonucu ortada gayet iyi bir takım oluşturdu.

ama şu ortada bu takım transfer yapmak zo-run-da.sen geçen seneki kadronu carlos'a emanet edersen bir başarı bekleme.carlos gibi bir oyuncu size çok kaliteli adamlar bulabilir.ama bakalım yönetimimiz bu isimleri takıma kazandıracak mı.

kimse kusura bakmasın bu takım futbol bilgisinden yoksun rıza çalımbay'la bile ligi buralarda bitirebiliyor zaten.biz senelerdir kendi evimizde çok iyi oynayan bir takımız.rıza çalımbay ortalara çıkıp biz burada şöyle işler yaptık böyle işler yaptık diye konuşmasın.bu takım çok daha kalitesiz kadrolarla 2 sene şampiyonluğa oynadı bir de türkiye kupası yarı finali oynadı.rıza çalımbayın kariyerinde göremediği şampiyonlar liginde mücadele etti.bu takım sezon içinde aldığı puanların %90'ını kendi evinde alıyorsa bu senin başarın değildir rıza çalımbay.bu bir sivasspor geleneğidir !

o yüzden diyorum ki inşallah carlos benim düşündüğüm gibi futbol bilgisi yüksek biridir ve bu takımı çok iyi yerlere getirir.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
anlaştı, carlos, geliyor, hocası, prensipte, roberto, sivasspor, sivasspora, sİvassporun, türkiye’de, İmzaya, Özel