Alıntı:
efsane5858 Nickli Üyeden Alıntı
biseyler anlatiyosun ok peki senin soylediklerin ne zavallisiniz acizsiniz yaratiksiniz felan sen boyle dersen bende ohaa cüss derim ve ben böyle diyorum diyede kötü konusuyom diye tepki koyucaksin.sivassporu tutan herkez ayni fikirdemi olucak böyle bisey olabilirmi sen bülent hocanin devam etmesini istersin ben istemeyebilirim. ve ben ve benim gibi cok insan var bülent hocanin artik birakmasi gerekdigini düsünen senin gibi düsünmezsek sivassporlu olmuyomuyuz senin gözünde?
|
Bak güzel kardeşim olayı fazla kişiselleştimeden, hakkını helal et. Ama dediğim gibi benim Bülent Uygun gitsin diyenlere bir sözüm yok.. Fikirlere saygılıyım..
Ama bunu ifade ederken yada eleştirirken daha dikkatli olmak gerekir.. Biz nerelerden geldik onu düşünelim.. Ne ezalar çektik.. Pazarda, Vezirköprüde, merzifonda, Hopa'da,Çarşambada ve hatta Turhal'da.. Kim ister bu bataklığı tekrar yaşamayı..
Pazar ile deplasman giitk sene 1996 veya 97 baş saat 3'te bitti.. Kasım ayı ama ilin Kaymakamının emriyle bizi staddan Saat akşam 8'de bıraktılar. aç susuz ve karanlıkta onca saat.. ya çarşambada kafamızın üzerinden geçen taşlar, merzifonda jandarmanın jopları.. haksız yere hırplanadık.. hor görüldük.. O zamnlar ne diyorduk.. Keşke 2.Lide olsak orası bile bize lüx geliyordu.. Ama Mecnun Başkan başta olmak üzere, Bülent Uygun ve ekibinin yaptıklarını bir anda silip atmak o kadar kolay olmamalı.. İnan ben ne Başkan ile nede Bülen Uygun ile bir menfaat bağım var.. tek ortak menfeatimiz Sivasspor.. bence adam harcamak, vefasızlık yapmak biz yiğidolara yakışmaz.. Düşeceksede Bülent Uygun ile düşşsün bu takım.. Ki düşeceğinede inanmıyorum.. Bak bu mesajımı sakla ve bana hatırlat, eğer Sivasspor bu ligi yine en kötü ilk 8 De tamamlamazsa ben susacağım.. Ve herkesten özür dileyeceğim.. Söyleyeceklerim bunlar.. hakkınıda helal et.. tamam mı güzel kardeşim...