Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ankaragücü
Alt 12.08.2013, 22:02   #1
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1501 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Ankaragücü

Ankaragücünü ve Elazığı seviyoruz, Ankaragücünün dirilişlerini destekliyoruz ama bir gönülde iki sevda olamaz. Zaten bir gönüle iki sevda sığmaz. Yanlış anlaşılmasın, başta da dediğim gibi Ankaragücünü ve Elazığı seviyoruz.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2013, 22:15   #2
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1055 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ankaragücünü ve Elazığı seviyoruz, Ankaragücünün dirilişlerini destekliyoruz ama bir gönülde iki sevda olamaz. Zaten bir gönüle iki sevda sığmaz. Yanlış anlaşılmasın, başta da dediğim gibi Ankaragücünü ve Elazığı seviyoruz.
Gardaş (Gururluyuz Güçlüyüz Ankara Güçlüyüz) (Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene) 1982 den beri Amigo HÜSNÜ unutulurmu ANKARAGÜCÜ
Alt 14.08.2013, 22:46   #3
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Görüşüne saygım var kardeş ama benim için Sivasspor ne ise Ankaragücü'de odur. Yıllarca kar kış kıyamet demeden 19 Mayısta Ankaragücü'ne desteğimi hiç esirgemedim.İstanbul'da özellikle Kadıköy'e her gelişinde de Sivasspor'a aynı desteği verdim.En azından İstanbul takımı değil ve şu an idarecilerinin lüzumsuz çekişmeleri yüzünden haketmediği bir yerde ve tarihinin en kötü günlerini yaşıyor.Kusura bakma benim gönlümden asla silinmez Ankaragücü aşkı...
Alt 12.08.2013, 23:48   #4
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ankaragucu hep full tribune oynamistir. Destek devam etsin kendini mutlaka toplayacaktir
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2013, 19:36   #5
ErkANkaragücü
Acemi Yiğido

46 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 ErkANkaragücü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

3 gün sonunda satılan kombine 8000 lere geldi...

Küllerimizden doğuyoruz.. bizim bakanımız belediye başkanımız milletvekilimiz falan yok dünyanın en sahipsiz Şehrinde En sahipsiz takımına Gönül verdik Ama Öyle böyle değil Aramızdaki Bağ Seviyoruz....
ErkANkaragücü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2013, 20:44   #6
ELLİSEKİZ
Yiğido

132 Mesajına 257 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 521 ELLİSEKİZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rengi ne olursa olsun tüm takımlar kardeştir.Spor rekabettir , tatlı bir yarıştır. Aksi halde maksadından uzaklaşmıştır.

Ankaragücünede başarılar diler en yakın zamanda aramızda görmeyi temenni ederiz...
ELLİSEKİZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ELLİSEKİZ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.08.2013, 20:58   #7
67_dernek_YUSUF
Acemi Yiğido

67_dernek_YUSUF - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 67_dernek_YUSUF Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

benim bildiğim gecekondu
pegasus anti-x adında taraftar grubu bulunan
ankaragücünün yeri süper liğ
en kısa zaman da layık oldugu yere geri döner
67_dernek_YUSUF isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2013, 08:12   #8
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor sitesinde Ankaragücü sayfası açılması, Sivassporlu olduğunu idda edenlerin başka bir takıma bizim sitemizde şarkılar söylemeleri bana tuhaf geliyor. Ve içimizdeki irlandalılardan ankaragüçlü olanların bu şekilde su yüzüne çıktığını düşünüyorum. Daha bunun cinconlusu var, fenevlisi var 8taşlısı var... Varoğlu var... Ama keşke bu salyangozları bizim mahallede satmasalar....
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2013, 12:07   #9
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1055 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor sitesinde Ankaragücü sayfası açılması, Sivassporlu olduğunu idda edenlerin başka bir takıma bizim sitemizde şarkılar söylemeleri bana tuhaf geliyor. Ve içimizdeki irlandalılardan ankaragüçlü olanların bu şekilde su yüzüne çıktığını düşünüyorum. Daha bunun cinconlusu var, fenevlisi var 8taşlısı var... Varoğlu var... Ama keşke bu salyangozları bizim mahallede satmasalar....
Sivas sürekli göç veren bir şehir 1981 yılından beri Ankarada yaşıyorum Ankaragücü maçlarına çok gittim vede destekledim. Sivassporumuzda o yıllarda çoğunluklada doğu nun takımlarıyla 3 ligte mücadele etti maçtan birgün sonra anca sivassporun maç sonuçunu yazarlardı. Sivasspor ankara dada maçlar oynadı hepsini seyrettik destekledik (Çubukta-Beypazarında-Sincanda-Keçiörende-Cebeciİnönü stadında hatta 19 mayıs stadını dış sahasında) Yaşadığımız şehrin takımlarına olan sevgimizdir Ankaragücü - Gençlerbirliği takımlarına gönül vermemiz desteklememiz. Türübündede dostluklarımızda bakidir. Çünkü günlük yaşantımızda beraberiz bu dostlarla
Alt 31.08.2013, 21:17   #10
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kesinlikle yanlış anlaşılmasın ki öyle anlaşılacak çünkü profil logom tuttuğum takım Bursaspor...Rakip taraftarım fakat hiç bir zaman Bursaspor propagandası yapmayıp hep Bursasporu konuşmaktan kaçındım..Her zaman her daim burada Sivassporu konuşmak istedim Sivassporun menfatini savundum..Bununda sebeplerini önceden bahsetmiştim..Ben kendimi burada Rakip taraftar olarak görmedim çünkü yukardada belirttiğim gibi kendi takımımı konuşmadım reklamını yapmadım...Ama iyi yanlarımızıda burada örnek olarak göstermeye çalıştım (taraftar v.b) Bu nedenledr ki kendimide hiç bir zaman bu katagoriye sokmadım hepsinden önemlisi ne siz nede tüm kardeşlerim böyle bir şeyde söylemediler zaten...Söylemlerinize harfiyen katılıyorum...Burada her kim Sivasspordan başka bir takım taraftarı olursa olsun forum içerisinde kesinlikle kendi takımı doğrultusunda değil Sivasspora bir ilgisi var ise bulunmalıdır..Sivassporu sevse dahi burada her daim kendi takımını konuşmaya çalışmanın ne anlamı vardır ne de etiği kalır..Sevmeyen zaten burada durmasın...Ama şuda gözden kaçmamalıdırki bu Ankaragüçlü arkadaşların bu başlığı açtığı yer yanılmıyorsam ''rakip taraftarlar'' bölümüdür yani forum site formatında böyle bir hak verilmiştir..Yanılıyorsam bilmediğimdendir iddada etmiyorum...Ama şurasıda bir gerçekki milyon göç vermiş Sivas halkı bir başka şehirden hem Sivassporu hem başka bir takımı sevmesi beni Anadolu büttünlüğü adına sevindiriyor ...Saygılar..

Etiketler
ankaragÜcÜ