Alıntı:
sivasporluyuz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar herşeyden önce hayırlı ramazanlar şu anda takımın kaleci forvet ve defansa ihtiyacı vardır forvet ve kale alternatifsiz onun için bu mevkilere kaliteli oyuncular takviye edilmelidir aldığım duyuma göre kayserispor kalecisi ertuğrulla anlaşılmış ama ne kadar doğru bilmiyorum yani anlayacağınız ahım şahım bir transferimiz yok eğer istenilen mevkilere oyuncu alınmazsa önümüzdeki senelerde avrupa için değil küme düşmemek için oynarız ve hatta dahada olmazsa küme düşeriz rıza hoca takımdan ne için ayrıldı zannediyorsunuz arkadaşlar istediği transferler yapılmadı da ondan yönetim rıza hocayı dinlemeyince oyuncularda dinlememeye başladı ondan sonra takımda bir düşüş başladı robertoylada bir ivme yakaladık ama rıza hocaya yapılanlar robertoyada yapılırsa rıza hoca zamanını ararız haberiniz olsun saygılarımla
|
Her sözüne katiliyorum hemserim.
Ve yazimi okuyan yigido kardeslerim beni sakin yanlis anlamayin amacim felaket telalligi yapmak degil ama hersey ortada ahim sahim bi transfer yapamadik kaliteli 2 3 oyuncu alamadik.
Ama bu Yönetimde Insan ve hersey mukemmel yapamiyorlar maalesef ve ben bir taraftar olarak buna sessiz kalamam yani elestiririm elestirilecek sey varsa ki var zaten.
Yillardir bu Takimin iyi kalecisi ve golcusu olmadi surekli pedro, rengifo tarzi ucuz ise yaramaz adamlari alip getirdiler.
Zannediyorlarki Sivasspor borc yapmadan Sampiyon olur ama bende diyorum bu yanlis acayip yanlis hemde.
Ya bu Yönetim artik elini cebine atar ve taraftarin istegini yerine getirir yada gorevden istifa ederler.
Ne Yöneticiler yada herhangi baska biri SIVASSPOR'dan üstün degildir bu biline !!!
Kim SIVASSPORA iyi gelmiyorsa o biraksin SIVASSPORU.
SIVASSPOR ve Tarafrarlar artik takimimizin Daha buyuk basarilarini istiyor !!!
Saygilar selamlar hemserilerim bunlar benim goruslerim kirdiysam affiniza siginirim.