Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Anketimiz: En çok hangi bölgeye transfer yapılmalı?
Kaleci olmazsa olmazımız... 128 62,14%
Defans çok sağlam olmalı... 98 47,57%
Orta sahaya play-maker alınmalı... 115 55,83%
Golcümüz mutlaka olmalı... 117 56,80%
Amaan ne gerek var transfere... 14 6,80%
Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 206. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu
Alt 03.07.2014, 08:22   #341
halilxx58
Tecrübeli Yiğido

halilxx58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

401 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 halilxx58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu

Dogubey nerdesin????

Ortalik yine yalan yanlis haberlerle doldu. Senden durum degerlendirmesi bekliyoruz...
Alt 04.07.2014, 12:04   #342
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yalan yanlış transfer haberleri pek duymadım , önceden herkes ,hayalindeki oyuncuları yazardı boş kalabalık yapardı , şimdi spor siteleri ve gazetelerinde adı geçen oyuncuları yazıyor yalan yanlış varsa o sitelerin suçu ,yazılıp çizilenlerin çoğunuda transfer ettik zaten,burada sivasspor için duyduğu oyuncuların adlarını paylaşan tüm yiğidolara teşekkür ederim,transferlere gelince ,sivassporun sosyal ve mali yönleri düşünülerek ilerisi düşünülerek yapılmış genç transferler,aydının boşluğu doldu sayılır ,sivasspor eğer geçen sezona göre vites büyültmek istiyorsa ,enaz 4 5 nokta transfer daha yapmalıdır,ertuğrul ve korcan bu takımın ancak 2. kalecisi olurlar ,çok iyi tecrübeli kaleci şart ,da costa gibi kalite 1 stoper şart,holmen gibi ortasahayı ileriye taşıyacak ,rakip ortasahasına top oynatmıyacak ,gerektiğinde golde atacak ,kaliteli önlibero şart,pırpır diye tabir edilen ,uzun toplara iyi koşacak,topu aldımmı götürüp gol yapacak adam gibi forvet şart,atıfın yorulduğu yada olmadığı maçlarda onu aratmıyaCAK ,takım pozisyon sıkıntısı çektiğinde kilidi açacak hareketli vekaliteli ortasaha oyuncusu şart ,bu özeliklere uyan oyuncular alınırsa ,çıtayı yükseltceğimize ve şampiyonlar ligine gitme hedefiyle oynayacağımıza inanıyorum ,
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.07.2014, 13:21   #343
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Konyaspor u gördünüzmü simdide Cezair Milli Takiminin kalecisiyle anlasmaya cok yakinmis.Bir Sivasspor taraftari olarak helal olsun diyorum ve kiskanmamak mümkün degil diyorum.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2014, 13:33   #344
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

konyada itanje daha iyi ,neyapacaklar cezayir kalecişini,ben itanjenin sivasa gelmesini isterim şahsen,sivasda panter olur ,petkoviç gibi kaleci ,tsden kovuldu,sivasda harikalar yarattı,rahmetli panter apo ,adıyamanda gol manyağı ,kova kaleciyken,sivasa geldi,panter apo oldu,yavuz eraydın ibb sporda3 4 5 6 golden aşşağı gol yemiyordu ,sezonun ençok gol yiyen kalecisiyken 70 kusur gol yemişken ,sivasda shumaer oldu ,sivassporun şampiyon olmasına çok katkı yaptı,borjan eğer yantoplarda kendini geliştirseydi biraz, enaz 4 5 yıl kaleci derdimiz olmazdı ,maalesef en sorunlu mevkimiz kale
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2014, 22:37   #345
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
konyada itanje daha iyi ,neyapacaklar cezayir kalecişini,ben itanjenin sivasa gelmesini isterim şahsen,sivasda panter olur ,petkoviç gibi kaleci ,tsden kovuldu,sivasda harikalar yarattı,rahmetli panter apo ,adıyamanda gol manyağı ,kova kaleciyken,sivasa geldi,panter apo oldu,yavuz eraydın ibb sporda3 4 5 6 golden aşşağı gol yemiyordu ,sezonun ençok gol yiyen kalecisiyken 70 kusur gol yemişken ,sivasda shumaer oldu ,sivassporun şampiyon olmasına çok katkı yaptı,borjan eğer yantoplarda kendini geliştirseydi biraz, enaz 4 5 yıl kaleci derdimiz olmazdı ,maalesef en sorunlu mevkimiz kale
Yanılmıyorsam İtanje kiralıktı ve sözleşmesinin sonunda takımdan ayrıldı. O yüzden haber doğru olabilir.
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda psychology58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.07.2014, 15:37   #346
sivasporluyuz
Yeni Yiğido

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasporluyuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar herşeyden önce hayırlı ramazanlar şu anda takımın kaleci forvet ve defansa ihtiyacı vardır forvet ve kale alternatifsiz onun için bu mevkilere kaliteli oyuncular takviye edilmelidir aldığım duyuma göre kayserispor kalecisi ertuğrulla anlaşılmış ama ne kadar doğru bilmiyorum yani anlayacağınız ahım şahım bir transferimiz yok eğer istenilen mevkilere oyuncu alınmazsa önümüzdeki senelerde avrupa için değil küme düşmemek için oynarız ve hatta dahada olmazsa küme düşeriz rıza hoca takımdan ne için ayrıldı zannediyorsunuz arkadaşlar istediği transferler yapılmadı da ondan yönetim rıza hocayı dinlemeyince oyuncularda dinlememeye başladı ondan sonra takımda bir düşüş başladı robertoylada bir ivme yakaladık ama rıza hocaya yapılanlar robertoyada yapılırsa rıza hoca zamanını ararız haberiniz olsun saygılarımla
sivasporluyuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2014, 16:33   #347
umitfidan
Yiğido

90 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 469 umitfidan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivasporluyuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar herşeyden önce hayırlı ramazanlar şu anda takımın kaleci forvet ve defansa ihtiyacı vardır forvet ve kale alternatifsiz onun için bu mevkilere kaliteli oyuncular takviye edilmelidir aldığım duyuma göre kayserispor kalecisi ertuğrulla anlaşılmış ama ne kadar doğru bilmiyorum yani anlayacağınız ahım şahım bir transferimiz yok eğer istenilen mevkilere oyuncu alınmazsa önümüzdeki senelerde avrupa için değil küme düşmemek için oynarız ve hatta dahada olmazsa küme düşeriz rıza hoca takımdan ne için ayrıldı zannediyorsunuz arkadaşlar istediği transferler yapılmadı da ondan yönetim rıza hocayı dinlemeyince oyuncularda dinlememeye başladı ondan sonra takımda bir düşüş başladı robertoylada bir ivme yakaladık ama rıza hocaya yapılanlar robertoyada yapılırsa rıza hoca zamanını ararız haberiniz olsun saygılarımla
ertuğrul transferi doğru transfermarktte falan sivasspor oyuncusu olarak görünüyor.
umitfidan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda umitfidan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.07.2014, 19:07   #348
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
calipso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hangi sezon paraya kıyıpta bomba transfer yaptık, bonservisiyle en son hangi bomba transferi yaptık, bırakın bu işleri her sene aynı senaryo
ben hala ayni fikirdeyim
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda calipso'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.07.2014, 19:25   #349
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
sivasporluyuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her sözüne katiliyorum hemserim.
Ve yazimi okuyan yigido kardeslerim beni sakin yanlis anlamayin amacim felaket telalligi yapmak degil ama hersey ortada ahim sahim bi transfer yapamadik kaliteli 2 3 oyuncu alamadik.
Ama bu Yönetimde Insan ve hersey mukemmel yapamiyorlar maalesef ve ben bir taraftar olarak buna sessiz kalamam yani elestiririm elestirilecek sey varsa ki var zaten.
Yillardir bu Takimin iyi kalecisi ve golcusu olmadi surekli pedro, rengifo tarzi ucuz ise yaramaz adamlari alip getirdiler.
Zannediyorlarki Sivasspor borc yapmadan Sampiyon olur ama bende diyorum bu yanlis acayip yanlis hemde.
Ya bu Yönetim artik elini cebine atar ve taraftarin istegini yerine getirir yada gorevden istifa ederler.

Ne Yöneticiler yada herhangi baska biri SIVASSPOR'dan üstün degildir bu biline !!!
Kim SIVASSPORA iyi gelmiyorsa o biraksin SIVASSPORU.

SIVASSPOR ve Tarafrarlar artik takimimizin Daha buyuk basarilarini istiyor !!!

Saygilar selamlar hemserilerim bunlar benim goruslerim kirdiysam affiniza siginirim.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2014, 19:31   #350
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

İyi bir kaleci, iyi bir oyun kurucu, Utaka ile aynı değerde bir forvet lazım bu takıma. Tabi birde Ümitten iyi defans oyuncusu lazım. Bu 4 transfer isabetli yapılırsa bu takım ilk 3 içinde kesin yer alır.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
akbunar, halil, sezonu, transfer