Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: BASKETBOL
Alt 14.02.2007, 10:02   #1
salihak
Yiğido

salihak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 salihak Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BASKETBOL

bir türk olarak çok gururluyum helal sana mehmet senin açtığın bu kapıdan inşallah daha çok arkandan gelir
salihak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: BASKETBOL
Alt 14.02.2007, 16:02   #2
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1535 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: BASKETBOL

ALL-Star maçının kadrosuna seçilen Mehmet Okur, pazar günü dünya basketbol yıldızlarıyla aynı sahada ter dökecek.

NBA'de bir çok ilke imza atan Milli yıldızımız Mehmet Okur 18 Şubat da Las Vegas da,Thomas & Mack Center da yapılacak olan 56. Doğu-Batı All-Star maçında forma giyecek. NBA Başkanı David Stern'ün yaptığı açıklama da Utah Jazz de bu sezon kariyerinin en iyi sezonunu geçiren ve 18.2 sayı, 7.4 rebound, 2.0 asist ile oynayan, bir çok maçta takımını galip getiren basketi atan Memo, sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek olan Allen Iverson ve Steve Nash'in yerine kadroya alındı. Memo 2007 All-Star maçında Alman Dirk Nowitzki ve Fransız Tony Parker ile birlikte forma giyecek olan 3 uluslararası yıldızdan birisi olacak. Haberi kendisine Jazz genel menajeri Kevin O'Connor'ın ilettiğini belirten Memo, bir hayalinin gerçekleştiğini belirtti. Memo zengin Jazz tarihinde All-Star olan 10.uncu oyuncu oldu. Memo bu sezon 4 maç kazandıran basket atarken, 28 kez de son çeyrek veya uzatmada Jazz'ı öne geçiren veya beraberlik sağlayan basketi attı. Memo'nun hiç maç kaçırmadan oynadığı 231 maçlık seride, aktif oyuncular arasında NBA'in beşinci en uzun aralıksız maç oynama serisi.

Memo,"All-Star seçilmek hakikaten büyük bir onur. Şu anda çok mutluyum. Batı da All-Star seçilmek çok zor biliyorum, ama hiç yılmadan çok çalıştım, Allah da yardım etti. Marcus Camby, Zach Randolph, Elton Brand, Pau Gasol, Chris Paul ve tabii ki takım arkadaşım Deron Williams seçilmiş olsaydı, kimsenin fazla bir itirazı olmazdı. Utah Jazz kulübüne, takımın sahibi Larry Miller, genel menajer Kevin O'Connor, coach Jerry Sloan, asistanlar Phil Johnson, Tyrone Corbin, Scott Layden, Mark McKown ve ne zaman ağrım olsa, ne zaman sakatlansam, ne zaman hastalansam yardımıma koşan Gary Briggs ve Jazz ailesinde çalışan herkes çok teşekkür ederim. Kendimi çok şanslı hissediyorum, NBA kariyerim boyunca iki çok özel organizasyonda forma giyme şansını yakaladım. Detroit Pistons ile ilk şampiyonluğumu yaşadım, orada çok özel 2 sezonum geçti. Şimdi Salt Lake City'de üçüncü sezonumda hem ben, hem eşim Yeliz kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Tabii Las Vegas'da Mehmet Okur olacak, ama orada hem ülkemi, hem çok zor geçen zamanlarda bile desteğini benden esirgemeyen ailemi ve dostlarımı, Türk basketbolünü, Utah Jazz'ı ve takım arkadaşlarımı temsil edeceğim. Carlos Boozer All-Star seçilmişti ve fazlasıyla hak ediyordu. Deron Williams seçilemedi ama bizim takımımız için bir All-Star'dan bile daha önemli. Deron seçilseydi benim için yine onur verici olacaktı, çünkü benim seçilmem de onun büyük payı var, ve o seçilseydi benim de büyük payım oldu diye düşünecektim. Andrei Kirilenko, Derek Fisher, Matt Harpring, Gordan Giricek, Paul Millsap, Jarron Collins, Ronnie Brewer, C.J Miles, Dee Brown, Rafael Araujo, hatta şu anda NBDL'i kasıp kavuran Roger Powell'a hepsine çok şey borçluyum. Jazz seyircisi de her zaman beni kendime özel hissettirmiştir. Onların desteği olmadan takım olarak geldiğimiz noktaya gelemezdik."

"Bu All-Star maçında forma giymek büyük bir onur. Ancak bu sezon hedefimiz belli. Kuzeybatı Grubunu kazanmak, play-off'larda en iyi şekilde Utah Jazz'ı temsil etmek ve gidebileceğimiz en son noktaya kadar herşeyimizi vererek oynamak. Sezon öncesi kimse bize fazla şans vermiyordu, ama çok güzel bir takım oluşturduk. Herkes herkesin sırtını, arkasını kolluyor. Birimiz düştüğümüz de bir diğeri hemen onun yerini alıyor, ve onun kalkmasına yardım ediyor. Hiç bir zaman kişisel başarıların, takım başarılarından daha önemli olduğuna inanmış birisi değildim. Takımım için ne daha faydalıysa onu yapmaya çalıştım. Bu ödül de ne kadar doğru düşündüğümün bir göstergesidir. Bu onurun kariyerimde bir başlangıç olacağını, daha çok çalışarak, takım arkadaşlarımla birlikte Utah Jazz'ı NBA şampiyonluğuna kadar taşımak için elimizden geleni yapacağımızı söylemek istiyorum. Bir kez daha bende emeği geçen herkese, ve özellikle de bana inanan, beni hiç bir zaman yalnız bırakmayan Türk basketbolseverlere bu All-Star'ı armağan ediyorum.

"Son olarak da şans meleğim, her zaman yanımda olan, yorgun olduğumda enerji kaynağım, moralsiz olduğumda moral kaynağım, ağrılarım olduğunda ilacım, beni hep destekleyen eşim Yeliz'e teşekkür ediyorum."
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.02.2007, 16:09   #3
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1535 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Gece Oynanan Maclar :

New Jersey 82-107 San Antonio
Macin Yildizi : Tim Duncan 21 sayi ve 8 rebound

Miami 104-85 Portland
Macin Yildizi : Dwayne Wade 35 sayi

Milwaukee 93-99 Dallas
Macin Yildizi : Nowitzki 38 sayi, 11 rebound ve 8 assist / Ersan Ilyasova 3 sayi

Memphis 108-104 New Orleans
Macin Yildizi : Mike Miller 22 sayi

Toronto 112-111 Chicago
Macin Yildizi : Chris Bosh 25 sayi ve 14 rebound

Houston 109-104 Sacramento (uzatma)
Macin Yildizi : Tracy McGrady 28 sayi, 6 rebound ve 12 assist

LA Lakers 106-107 New York
Macin Yildizi : Jamaal Crawford 24 sayi
Alt 14.02.2007, 16:18   #4
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Günün Istatistikleri...

...en cok sayi :
39 Ron Artest (Sacramento)
...en cok rebound : 23 Tyson Chandler (New Orleans)
...en cok assist yapan : 13 Kirk Hinrich (Chicago)
...en cok top calan : 3 Tracy McGrady (Houston)
...en cok blok yapan : 5 Shaquille O'Neal (Miami)
...en cok 3lük atan : 5 Ron Artest (Sacramento)
Alt 15.02.2007, 16:38   #5
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Gece Oynanan Maclar :

Toronto 120-109 New Jersey
Macin Yildizi : Chris Bosh 25 sayi, 9 rebound ve 6 assist

Philadelphia 85-92 Washington
Macin Yildizi : Gilbert Arenas 22 sayi ve 8 rebound

Charlotte 100-85 Chicago
Macin Yildizi : Gerald Wallace 32 sayi ve 7 rebound

Orlando 103-89 Portland
Macin Yildizi : Hidayet Türkoglu 24 sayi

Indiana 114-104 Memphis
Macin Yildizi : Jermaine O'Neal 23 sayi ve 9 rebound

Boston 117-97 Milwaukee
Macin Yildizi : Paul Pierce 32 sayi / Ersan Ilyasova 6 sayi ve 3 rebound

Detroit 81-90 San Antonio
Macin Yildizi : Tim Duncan 23 sayi ve 8 rebound

New Orleans 110-93 Sacramento
Macin Yildizi : Desmand Mason 18 sayi

Minnesota 99-94 Denver
Macin Yildizi : Mark Blount 24 sayi ve 8 rebound

Utah 99-98 Cleveland
Macin Yildizi : Deron Williams 33 sayi, 6 rebound ve 12 assist / Mehmet Okur 22 sayi

Seattle 114-90 Phoenix
Macin Yildizi : Ray Allen 31 sayi ve 6 rebound

LA Clippers 93-96 Atlanta
Macin Yildizi : Joe Johnson 29 sayi

Golden State 120-101 New York
Macin Yildizi : Stephon Jackson 36 sayi ve 8 assist
Alt 15.02.2007, 16:43   #6
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Günün Istatistikleri...

...en cok sayi :
36 Stephon Jackson (Golden State)
...en cok rebound : 21 Emeka Okafor (Charlotte)
...en cok assist yapan : 13 Andre Iguodala (Philadelphia)
...en cok top calan : 5 Caron Butler (Washington)
...en cok blok yapan : 6 Chris Kaman (LA Clippers)
...en cok 3lük atan : 6 Bostjan Nachbar (New Jersey)
Alt 15.02.2007, 20:31   #7
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

NBA takımlarından Utah Jazz’da forma giyen Mehmet Okur’un "All-Star Karması"na seçilmesi, Balıkesir’in Erdek ilçesinde yaşayan ailesini sevince boğdu.

Erdek’e bağlı Ocaklar beldesinde yaşayan anne Nimet Okur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun gece telefonla kendilerine arayarak mutlu haberi verdiğini, sevincinden ağlamaya ve bağırmaya başladığı için oğlunun telefonu kapamak zorunda kaldığını söyledi.

Oğlunun başarılarından büyük gurur duyduklarını, Okur’un "göğüslerini kabarttığını" dile getiren Nimet Okur, "Oğlum benim ağlamam ve bağırmamdan dolayı telefonu kapadı. 10 dakika sonra tekrar aradı, (sakinleştin mi anne) dedi.

Sonra telefonda konuştuk. Gelinimle de konuştum. Bu çok güzel bir duygu, tarifi mümkün değil" dedi.
Anne Okur, haberi aldıktan sonra sabaha kadar uyuyamadığını dile getirerek, "Ertesi gün herkes bizi tebrik etti. Benim oğlum bunu hak etti, herkes biliyor.

Hasta hasta çıktı maçlara ve bunu hak etti. Mehmet, mart ayında baba olacak.
Eşimle birlikte oğlum, gelinim ve torunumu görmek için ABD’ye gideceğiz" diye konuştu.
Baba Adullah Okur da Mehmet’in iki yıldır iyi performans göstererek All-Star’a seçilmeyi hak ettiğini belirtti.

Haberi aldıkları gecenin sabahında oğulları için kurban kestirdiklerini anlatan Abdullah Okur, "Oğlum bu mutlu haberi verince sevinçten gözyaşlarımıza hakim olamadık. Mehmet özellikle bu yıl çok büyük başarı gösterdi. Bu başarıyı bekliyorduk. Bizce geç bile kalınmış bir karar" dedi.
Alt 16.02.2007, 01:56   #8
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Efes Pilsen, ULEB Erkekler Avrupa Ligi 2. tur F Grubu'ndaki ilk maçında Yunanistan'ın Panathinaikos takımına deplasmanda 84-57 mağlup oldu.

SALON: OAKA
HAKEMLER: Fabio Fachini xx (İtalya), Ilija Beloseviç xx (Sırbistan), Boris Ryzhyk xx (Ukrayna)
PANATHINAIKOS: Diamantidis xx 4, Becirovic xx 4, Hatzivrettas xx 4, Tomasevic xx 9, Siskauskas xxx 12, Tsartaris xx 11, Dikoudis xxx 20, Batiste xx 2, Delk xxx 12, Vujaniç x 1, Javtokas xx 5
EFES PİLSEN: Jenkins xx 21, Mustafa x 2, Cüneyt x 2, Cenk x 3, Nicholas x 4, Granger x 6, Haislip x 4, Ermal xx 8, Prkacin x 3, Kerem x 4
1. PERİYOT: 19-12 (Panathinaikos Lehine)
DEVRE: 40-22 (Panathinaikos Lehine)
3. PERİYOT: 59-44 (Panathinaikos Lehine)
BEŞ FAULLE ÇIKAN: Mustafa (34.40) (Efes Pilsen)
--->: -->: BASKETBOL
Alt 16.02.2007, 07:11   #9
GuNaY
Gast

Standart --->: -->: BASKETBOL

Alıntı:
TracyMcGrady58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Efes Pilsen, ULEB Erkekler Avrupa Ligi 2. tur F Grubu'ndaki ilk maçında Yunanistan'ın Panathinaikos takımına deplasmanda 84-57 mağlup oldu.

SALON: OAKA
HAKEMLER: Fabio Fachini xx (İtalya), Ilija Beloseviç xx (Sırbistan), Boris Ryzhyk xx (Ukrayna)
PANATHINAIKOS: Diamantidis xx 4, Becirovic xx 4, Hatzivrettas xx 4, Tomasevic xx 9, Siskauskas xxx 12, Tsartaris xx 11, Dikoudis xxx 20, Batiste xx 2, Delk xxx 12, Vujaniç x 1, Javtokas xx 5
EFES PİLSEN: Jenkins xx 21, Mustafa x 2, Cüneyt x 2, Cenk x 3, Nicholas x 4, Granger x 6, Haislip x 4, Ermal xx 8, Prkacin x 3, Kerem x 4
1. PERİYOT: 19-12 (Panathinaikos Lehine)
DEVRE: 40-22 (Panathinaikos Lehine)
3. PERİYOT: 59-44 (Panathinaikos Lehine)
BEŞ FAULLE ÇIKAN: Mustafa (34.40) (Efes Pilsen)
Zaten Efes çok zor bir gruba düştü gruptan çıkması düşük ihtimal :(

Alt 16.02.2007, 13:50   #10
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Gece Oynanan Maclar :

Houston 77-80 Dallas
Macin Yildizi : Nowitzki 26 sayi ve 8 rebound

LA Lakers 108-114 Cleveland
Macin Yildizi : LeBron James 38 sayi
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
basketbol