Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?
Alt 25.07.2006, 10:39   #341
the_mesaj
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 the_mesaj Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?

caglayan abı ertugrul u gonderdıler ıstıhbarak cok saglam hemde bulent uygun gonderdı
the_mesaj isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2006, 10:56   #342
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1350 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

ertugrul ne gonderilmei gardas adam macta gol attiii gondemezlzlerrrrr
HALIL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2006, 11:16   #343
the_mesaj
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 the_mesaj Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

halıl abı ınanması cok guc ıstıhbarat cok cok saglam bır yerden
the_mesaj isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2006, 12:16   #344
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bugün kü Fotomaç gazetesinde yazıyor Pecze Ertuğrul ve Mert'e kulüp bulmalarını söylemiş.

Ertuğrul'un nasıl bir performans sağlayacağını bilmem ama geçtiğimiz sezon Yasir-Cem Can ve İbrahim Aydemir'den pek performans alamadık hiç varlık gösteremediler hele ki Yasir birkaç maçı kaybetmemizde başrol oynadı hangi akla hizmet takımda tutuluyor bilmiyorum.

Ancak birçok arkadaşım gibi ben de takımın yırtıcı bir forvete ihtiyacı olduğunu sürekli dile getiriyorum.

Bakalım nasıl bir yabancı transfer yapılacak, açıkçası geçtiğimiz sezon yapılan ve fiyaskoyla sonuçlanan ara transferlerden sonra şahsen Bülent Uygun'a olan güvenim azaldı..

Bomba transfer olarak lanse edilen transferler Bomba mı ? Allah aşkına . Carvalho alınıncaya kadar yere göğe sığdırılamadı alındıktan sonra hiç gündeme gelmedi kampta nasıl bir performansa sahip bilinmiyor inşallah ikinci bir Edson vakası yaşamayız.

Bir veya iki nokta transfer kaldı, belki onuda Pecze' kimi derse alırız diyorlar ve neticede transferin tamamını pecze yapmış gibi ilerde vuku bulabilecek bir başarısızlık karşısında (İnşallah olmaz) takımı pecze kurdu diyerek kenara çekilecekler.
Pecze ile sözleşme imzallandıktan sonra Dünya kupası maçlarını izlediler arayışi içinde dediler ama Türkiye'de sn.Bülent Uygun kimi istediyse onu aldı. Yani şu ana kadar yapılan transferler Bülent Uygun tarafından gerçekleştirildi diye düşünüyorum.
Dolayısıyla başarı vaya başarısızlıktan En az Pecze kadar Bülent Uygun'da sorumludur.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
ümit bozkurt ve okan yılmaz sivasta mı?
Alt 26.07.2006, 00:31   #345
sivasli_boy
Yiğido

sivasli_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_boy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart ümit bozkurt ve okan yılmaz sivasta mı?

KONYASPOR, ÜMİT BOZKURT VE OKAN YILMAZ İLE KARŞILIKLI YOLLARI AYIRMA KARARI ALINDI BU HABERİN ARDINDAN SİVASSPORLU YÖNETİCİLER BU FUTFOLCULAR İÇİN HARAKETE GECTİGİ OGRENİLDİ...

zaman gazetesi spor servisi..
konyaspor resmi internet sitesi ümit ve okan ın ayrılma kararını dogruluyor bilginize...
Alt 26.07.2006, 12:59   #346
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Yapilacak Transferleri Hoca Birakmak dogru mu????

Yapilacak transferleri hoca birakmak cok yanlis Nedenleri cok acik !!!!!!!!!!! ..1= Hocanin takimda kalmasinin Garantisini Kim verecek ??????
2= 1.Sezonda türkiye liglerinde kac tane Antröner degisiyor ??????
3= Diyelimki Hoca ile istenilen Hedeflere ulasilamadi Hocayi yönetim gönderdi Bu Hocanin yaptigi yanlis transferLerin hesabini kim verecek ??????
4= Yönetim baska hoca Buldu ve yeni hoca Takima 5,6,7 Yeni futbolcu daha istedi eskileri gönderin dedi Yapilan bunca transferlere yazik degilmi ????

Futbolda Cag Atlamis Takimlarina Bakalim Onlar Nasil yapiyor.

Yönetim cok iyi bir Menejer buluyor ,Ve yanina Dünya futbolunu yakindan Takip eden ,futbol adamlarini Yönetime aliyor, Menejer ve ve bu futbol otoritereleri alinacak adami 1 .veya 2 sezon Yakin takibe aliyorlar Maddiyeti takima uygunmu takima yararlimi her seyi önceden planliyorlar ve futbolcu takima transfer oluyor Takim kurulduktan sonra Takima uyacak iyi bir Antröneri takima transfer ediliyor ..... Antöröner ve Futbolcular o takimin iscileridir Yapilacak Transferleri kesinlikle Menejer yapmalidir Antrönere birakmak cok yanlis takimin gelecegi ve cikarlari cok önemli Avrupali böyle yapiyor .Antröner sunu ister bunu basarisiz olursa ceker gider ve yapilmis transferler o kadar paralari cöpe atmis olursunuz SIZLER NE DÜSÜNÜYORSUNUZ ARKADASLAR SIZIN YORUMLARINIZIDA BEN MERAK EDIYORUM !!!!!!!!
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Yapilacak Transferleri Hoca Birakmak dogru mu????
Alt 26.07.2006, 17:00   #347
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Yapilacak Transferleri Hoca Birakmak dogru mu????

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı
Yapilacak transferleri hoca birakmak cok yanlis Nedenleri cok acik !!!!!!!!!!! ..1= Hocanin takimda kalmasinin Garantisini Kim verecek ??????
2= 1.Sezonda türkiye liglerinde kac tane Antröner degisiyor ??????
3= Diyelimki Hoca ile istenilen Hedeflere ulasilamadi Hocayi yönetim gönderdi Bu Hocanin yaptigi yanlis transferLerin hesabini kim verecek ??????
4= Yönetim baska hoca Buldu ve yeni hoca Takima 5,6,7 Yeni futbolcu daha istedi eskileri gönderin dedi Yapilan bunca transferlere yazik degilmi ????

Futbolda Cag Atlamis Takimlarina Bakalim Onlar Nasil yapiyor.

Yönetim cok iyi bir Menejer buluyor ,Ve yanina Dünya futbolunu yakindan Takip eden ,futbol adamlarini Yönetime aliyor, Menejer ve ve bu futbol otoritereleri alinacak adami 1 .veya 2 sezon Yakin takibe aliyorlar Maddiyeti takima uygunmu takima yararlimi her seyi önceden planliyorlar ve futbolcu takima transfer oluyor Takim kurulduktan sonra Takima uyacak iyi bir Antröneri takima transfer ediliyor ..... Antöröner ve Futbolcular o takimin iscileridir Yapilacak Transferleri kesinlikle Menejer yapmalidir Antrönere birakmak cok yanlis takimin gelecegi ve cikarlari cok önemli Avrupali böyle yapiyor .Antröner sunu ister bunu basarisiz olursa ceker gider ve yapilmis transferler o kadar paralari cöpe atmis olursunuz SIZLER NE DÜSÜNÜYORSUNUZ ARKADASLAR SIZIN YORUMLARINIZIDA BEN MERAK EDIYORUM !!!!!!!!
Bu gibi durumlarda aslına bakarsanız menejerde geçicidir geçici olmayan takımın kurumsal kimliğidir, diğer bütün unsurlar geçicidir.
Ben geçen sezon yapılan ara transferleri sürekli eleştirdim ve Bülent Uygun'a yapılan bu transferlerin menejerliğin ekonomik gerekçeleri ,ihtiyaçları hissi içindemi , yoksa Sivassporun ihtiyaçlarına cevap vermek hissiyatı içindemi transferleri yaptığını pek anlayamadığımı ifade etmeye çalıştım.
Yapılan ara transferlerin takımın ihtiyaçlarına cevap vermediği sezon sonuna kadar yapılan maçlarda kendini gösterdi. Hatta birkaçı kadroya bile girmedi... Ne oldu bu durumda menejerin yaptığı transferler doğru mu olmuş oldu ? Lorant bu futbolcuları oynatma gereği duymadığına göre Lorant almadı bu futbolcuları. ama yinede Lorant takımı 8. olarak puan sıralamasında bitirmeyi başardı, Lorantın istedikleri olsaydı belki daha başarılı olurdu, Takımı Teknik direktöre teslim ediyorsan teknik direktöre sorumluluk yüklüyorsan o zaman adama transfer yapma hakkını vereceksin çünkü başarısızlıkta bu güne kadar Ülkemizde hep teknik direktörler sorumlu tutulmuş ve günah keçisi olmuştur. Davulu teknik direktörün boynuna asacasınız tokmağı menejere vereceksiniz sonra başarısız teknik direktördü diyeceksiniz bu olmaz sevgili kardeşim..
Şu ana kadar transferleri sn. Bülent Uygun yaptı ve spor kamuoyuna bomba transferler olarak lanse edildi. Peki soruyorum bu isimleri siz spor kamuoyuna söyleseniz ve bomba transferler deseniz spor kamuoyu dudak bükmezmi ?
Bomba transferimiz Carvalho'da inşallah ikinci bir edson vakası yaşamayız.
Buradaki fikir alışverişimiz serzenişimiz ,feryadımız Sivassporumuzun bir olumsuzluk yaşamaması içindir.
Yiğido Atilla kardeşim elbetki görüşüne saygı duyuyorum sende takımımızın başarısı için olaya o pencereden bakıyorsun, benim penceremden ise böyle bakıyor böyle görüyorum.
Netice itibariyle dileğim doğrular yapılır ve Sivassporumuz başarılara imza atar.
Sevgi ve saygılarımla,
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.07.2006, 18:43   #348
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 974 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Takımın belli başlı eksikliği olarak yıllardır oyun kurucu görevini üstlenecek bir orta saha oyuncusu gözüküyor. Erman Özgür transferi gerçekleşmeyince artık Carvalho'nun iyi çıkmasını bekleyeceğiz. Ertuğrul'un orta saha için en azından iyi bir alternetif olacağını düşünüyorum. Mutlaka kalmalı. Anderson'a genç bir alternatif lazım. Bir sağ kanat oyuncusu sıkıntımız zaten var. Son olarak Kalla'nın yerinin dolmaması önemli bir sıkıntı.
Samsun'dan Rafael geçen yıl ligimizde iyi işler yaptı.
Galatasaray Arda , Yalçın ve Özgürcan'ı kiralayacakmış.
Fenerbahçe'den Zafer Biryol ve başka isimler ve belki Can Arat bırakılabilir.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.07.2006, 20:45   #349
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK

SİVASSPORA YAKIŞAN VE SİVASSPORU BENİMSEYEN TRANSFER LAZIM BENCE ADAMGİBİ FUTBOLCU OLMASI LAZIM ŞIMARIK FUTBOLCU İSTEMİYORUZ
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.08.2006, 16:33   #350
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

erhan albayrak ve cenk işler ,adem dursun bunlar işimizi görür
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır