Alıntı:
|
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı
Yapilacak transferleri hoca birakmak cok yanlis Nedenleri cok acik !!!!!!!!!!! ..1= Hocanin takimda kalmasinin Garantisini Kim verecek ??????
2= 1.Sezonda türkiye liglerinde kac tane Antröner degisiyor ??????
3= Diyelimki Hoca ile istenilen Hedeflere ulasilamadi Hocayi yönetim gönderdi Bu Hocanin yaptigi yanlis transferLerin hesabini kim verecek ??????
4= Yönetim baska hoca Buldu ve yeni hoca Takima 5,6,7 Yeni futbolcu daha istedi eskileri gönderin dedi Yapilan bunca transferlere yazik degilmi ????
Futbolda Cag Atlamis Takimlarina Bakalim Onlar Nasil yapiyor.
Yönetim cok iyi bir Menejer buluyor ,Ve yanina Dünya futbolunu yakindan Takip eden ,futbol adamlarini Yönetime aliyor, Menejer ve ve bu futbol otoritereleri alinacak adami 1 .veya 2 sezon Yakin takibe aliyorlar Maddiyeti takima uygunmu takima yararlimi her seyi önceden planliyorlar ve futbolcu takima transfer oluyor Takim kurulduktan sonra Takima uyacak iyi bir Antröneri takima transfer ediliyor ..... Antöröner ve Futbolcular o takimin iscileridir Yapilacak Transferleri kesinlikle Menejer yapmalidir Antrönere birakmak cok yanlis takimin gelecegi ve cikarlari cok önemli Avrupali böyle yapiyor .Antröner sunu ister bunu basarisiz olursa ceker gider ve yapilmis transferler o kadar paralari cöpe atmis olursunuz SIZLER NE DÜSÜNÜYORSUNUZ ARKADASLAR SIZIN YORUMLARINIZIDA BEN MERAK EDIYORUM !!!!!!!!
|
Bu gibi durumlarda aslına bakarsanız menejerde geçicidir geçici olmayan takımın kurumsal kimliğidir, diğer bütün unsurlar geçicidir.
Ben geçen sezon yapılan ara transferleri sürekli eleştirdim ve Bülent Uygun'a yapılan bu transferlerin menejerliğin ekonomik gerekçeleri ,ihtiyaçları hissi içindemi , yoksa Sivassporun ihtiyaçlarına cevap vermek hissiyatı içindemi transferleri yaptığını pek anlayamadığımı ifade etmeye çalıştım.
Yapılan ara transferlerin takımın ihtiyaçlarına cevap vermediği sezon sonuna kadar yapılan maçlarda kendini gösterdi. Hatta birkaçı kadroya bile girmedi... Ne oldu bu durumda menejerin yaptığı transferler doğru mu olmuş oldu ? Lorant bu futbolcuları oynatma gereği duymadığına göre Lorant almadı bu futbolcuları. ama yinede Lorant takımı 8. olarak puan sıralamasında bitirmeyi başardı, Lorantın istedikleri olsaydı belki daha başarılı olurdu, Takımı Teknik direktöre teslim ediyorsan teknik direktöre sorumluluk yüklüyorsan o zaman adama transfer yapma hakkını vereceksin çünkü başarısızlıkta bu güne kadar Ülkemizde hep teknik direktörler sorumlu tutulmuş ve günah keçisi olmuştur. Davulu teknik direktörün boynuna asacasınız tokmağı menejere vereceksiniz sonra başarısız teknik direktördü diyeceksiniz bu olmaz sevgili kardeşim..
Şu ana kadar transferleri sn. Bülent Uygun yaptı ve spor kamuoyuna bomba transferler olarak lanse edildi. Peki soruyorum bu isimleri siz spor kamuoyuna söyleseniz ve bomba transferler deseniz spor kamuoyu dudak bükmezmi ?
Bomba transferimiz Carvalho'da inşallah ikinci bir edson vakası yaşamayız.
Buradaki fikir alışverişimiz serzenişimiz ,feryadımız Sivassporumuzun bir olumsuzluk yaşamaması içindir.
Yiğido Atilla kardeşim elbetki görüşüne saygı duyuyorum sende takımımızın başarısı için olaya o pencereden bakıyorsun, benim penceremden ise böyle bakıyor böyle görüyorum.
Netice itibariyle dileğim doğrular yapılır ve Sivassporumuz başarılara imza atar.
Sevgi ve saygılarımla,