Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transferde Adı Geçenler
Alt 06.06.2011, 21:00   #351
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Transferde Adı Geçenler

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sayın arkadaşlar transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor ama haber almak artık çok zorlaştı, benim en başta yazdığım isimler ilk başta gündemde olanlardı ama kesin anlaşılanlar değil...bu yüzden en sağlam haberi almadan artık paylaşım da yapmıyorum.. sağolsun bazı arkadaşlar ön yargılı oluyor ama olsun bu arada kendi adıma kzıgınlıkla yanlış sözler etmişsem kusura bakmayın..

en son aldğım haberler bir forvet transferi için çalışmalar devam ediyor. bu isim yerli ve yabancı da olabilir yerli isimler için şöyle biraz Türkiye liginden hafızanızı yoklarsanız kimlerle görüşülebileceğini az çok tahmin edersiniz.

Belaydan vazgeçilmedi yalnız kontratları henüz sürdüğü için resmiyette henüz birşey yok mesela Faty transferi kesinleşti ön anlaşma yapıldı ama resmi olrak kontratın bitmesi bekleniyor Belayda da benzer bir durum olabilir.Yönetim özellikle geleceğe yatırım adına dikkat ederseniz bir yandan alt liglerden genç oyuncuları da takıma katıyor.
Mesela Senecky en başta düşünülen kalecilerdendi ama Rıza hoca orada da geleceğe yönelik bir yatırım olması için Borjanı tercih etti.
Bu arada ümit miilliden oyuncular takip edilmekte dünkü yazdığım iki Çek oyuncu görüşülmesi muhtemel isimler arasında fakat sürpriz bir isim de çıkabilir.

Özetle en sağlam haberi almadan artık-gündemde de olsa - isim yazmayacağım belki 1-2 güne kdar sağlam haberler geçer elime...saygılar...
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim gardaş..Yanlız benim anlamadığım bir şey var;Sivasspor gurbetteki yetenekli oyunculardan neden düşünmüyor ;süper ligin kalburüstü takımları değişik yaş katagorilerinde(17-18-19-20 yaş) oynayan gurbetçilerle bir bir anlaşırken sivasspor niye bu oyuncuları düşünmüyor..Altyapı eğitimi mükemmel olan Almanya,İngiltere,Fransa,Danim arka,Hollanda,İsviçre de hatta o ülkerin milli takımlarında da oynayan çok sayıda yetenekli gurbetçi oyuncudan neden yararlanılmıyor?Size bir kaç örnek vereyim ;Deniz Naki,Zafer Yelen adını hatırlamadığım geçen yıl Ferhat la ümit milli takımda oynayan Bayern Münih ite oynayan forvet oyuncusu gibi çok sayıda oyuncu var;niye Rıza Hoca bu tür oyuncuları düşünmüyor acaba?Kayserispor takımı neredeyse takımın yarısını gurbetçi gençlerle doldurdu biz hala neyi bekliyoruz...Ya bu takımlar işli bilmiyor ya da biz;hala neyi bekliyoryuz anlayan aşkolsun...2. Olarak Rıza Hoca 50 oyuncu gündemimizde dedi;bu oyuncuların kaç tanesi gurbetçi oyuncu çok merak ediyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.06.2011, 21:26   #352
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1324 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Daumen hoch Cevap: Transferde Adı Geçenler

Alıntı:
surgun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yillardir sivasin transferlerini yakindan takip ederim. ama su ana kadar oyuncu onermisligim yoktu. oyle bir oyuncu buldum ki bu oyuncunun adi butun yoneticilerin kulagina gitmezse benim de gozume uyku girmez arkadaslar.

yonetime yakin olan kim var bilmiyorum ama hayalkafe den beklentim var.

Bildiginiz gibi Arjantinde sivasli bir hemserimiz var federasyonda,Noray Nakis. kendisinin soyle bir demeci olmustu : sivas icin elimizden ne gelirse yapariz, transfer icin talep olmadi daha once bursaya cok yardimci olduk talep olursa sivasspora d elimizden geleni yapariz demisti.

tum bu imkanlar varken ve onerecegim futbolcunun sozlezmesi de bitmisken yonetim sansini denemeli bence. santrafor ve ofansif kanat oynayabilen bir oyuncu. grosicki kadar hizli nerdeyse forvette tam aradigimiz kan... bu istegim yoneticilere bir sekilde iletilmeli. sizden yardim istiyorum.

oyuncunun adi: [SIZE="2"]MATIAS ADRIAN DEFEDERICO[/SIZE]
dogum tarihi :23 Agustos 1989
cok genc ve yetenekli bir oyuncu.
hemserimizi araya sokarsak olmayacak bir transfer deil. bir zamanlar besiktasin da gundemine gelmisti. zannedersem delgado onermis.

oyuncunun sozlesmesi bitmis gorunuyor. benim toplayabildigim bilgiler bu kadar. kurcalanmis istiyorum takima cok faydali olacak bir oyuncu tutarsa. yorumlarinizi ve yardimlarinizi bekliyorum. (ozellikle hayalkafe, baglantilarina guveniyorum)

izleyin hak vereceksiniz. fm2011 oynayanlar bu oyuncuyu cok iyi tanirlar (:
http://www.youtube.com/watch?v=On1BpyGS0s4

http://www.transfermarkt.de/de/matia...ler_56936.html

iste bu kadar usta ama bizim yonetim ne bu siteye bakar nede bizi dinler
Alt 06.06.2011, 21:30   #353
HALIL
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1324 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Esrarenqiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HAKLISIN USTA GERÇEKTEN HELAL OLSUN SANA. FUTBOLCUNUN VİDEOLARINI İZLEDİM TOP RESMEN AYAĞINA YAPIŞIYOR. BIZ BU FUTBOLCUYU ALIRSAK TÜM TÜRKİYE BİZİ VE FUTBOLCUMUZU KONUŞUR. AMA BİLİYORUM Kİ YÖNETİM(!) BİZE KULAK ASMAYACAK. VE GÖRECEKSİNİZ BİZ TARAFTAR OLARAK ELİMİZDEN GELENİ YAPSAK DAHİ, YÖNETİM BU FUTBOLCU ALMAYACAK..!
aslinda yonetim biziz ama kimse bir yerine sallamiyor
Alt 06.06.2011, 21:34   #354
HALIL
Usta Yiğido

Alıntı:
sayın arkadaşlar transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor ama haber almak artık çok zorlaştı, benim en başta yazdığım isimler ilk başta gündemde olanlardı ama kesin anlaşılanlar değil...bu yüzden en sağlam haberi almadan artık paylaşım da yapmıyorum.. sağolsun bazı arkadaşlar ön yargılı oluyor ama olsun bu arada kendi adıma kzıgınlıkla yanlış sözler etmişsem kusura bakmayın..

en son aldğım haberler bir forvet transferi için çalışmalar devam ediyor. bu isim yerli ve yabancı da olabilir yerli isimler için şöyle biraz Türkiye liginden hafızanızı yoklarsanız kimlerle görüşülebileceğini az çok tahmin edersiniz.

Belaydan vazgeçilmedi yalnız kontratları henüz sürdüğü için resmiyette henüz birşey yok mesela Faty transferi kesinleşti ön anlaşma yapıldı ama resmi olrak kontratın bitmesi bekleniyor Belayda da benzer bir durum olabilir.Yönetim özellikle geleceğe yatırım adına dikkat ederseniz bir yandan alt liglerden genç oyuncuları da takıma katıyor.
Mesela Senecky en başta düşünülen kalecilerdendi ama Rıza hoca orada da geleceğe yönelik bir yatırım olması için Borjanı tercih etti.
Bu arada ümit miilliden oyuncular takip edilmekte dünkü yazdığım iki Çek oyuncu görüşülmesi muhtemel isimler arasında fakat sürpriz bir isim de çıkabilir.

Özetle en sağlam haberi almadan artık-gündemde de olsa - isim yazmayacağım belki 1-2 güne kdar sağlam haberler geçer elime...saygılar...

teskurler sende az konusuyon oz konusuyon be gardas ama lutfen bizi hergun haberdar et bari bir mesaj yola tahmin bile olsa ok?
Alt 06.06.2011, 22:34   #355
surgun
Yeni Yiğido

surgun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 surgun ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

[SIZE="4"]HAYALKAFE MATIAS DEFEDERICO YU ISTIYORUZ[/SIZE]
surgun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.06.2011, 00:14   #356
nejmi58
Tecrübeli Yiğido

nejmi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nejmi58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:

kardes, hafizami yokladim ama tahmin edemedim :(
kimler acaba???
nejmi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.06.2011, 00:41   #357
bulentt07
Yiğido

bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 552 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI

forvet bosta kim varki sakın mehmet yılmaz olmasın kafayı kırarım yoksa hasan kabze olsa cok güzel olurdu.
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.06.2011, 00:42   #358
egeli58
Yeni Yiğido

egeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 542 egeli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Fransadan Sochaux kulubünden ofansif ortasaha (sol ayaklı)
Nicolas Maurice-Belay (26 yaşında) gündemde olan bir isim ... (sözleşmesi sanırım haziran sonunda bitiyor)........
bu oyuncunun sivasa gelme olasiligi % 0...oyuncuyu ingiltereden bir sürü takim istiyo
egeli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.06.2011, 11:14   #359
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 932 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Kaleci ve stoper mevkilerine transferler yaptıklarını, bir sağ kanat oyuncusu, bir de forvet arayışlarının sürdüğünü belirten Çalımbay, ''Mehmet'in yerine çok iyi bir forvet almak istiyoruz'' diye konuştu. Kadrodaki yabancı futbolcu sayısının fazla olması nedeniyle Mehmet'in yerine forvet mevkisine yerli oyuncu aradıklarını anlatan Çalımbay ancak forvete yerli oyuncu bulmakta zorlandıklarını, bu nedenle bu mevki için de yabancıya yönelebileceklerini söyledi.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.06.2011, 11:55   #360
edipalperen58
Acemi Yiğido

edipalperen58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 538 edipalperen58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sanki sahaya 11 yabancı çıkaracaklar eldeki mehmeti gönder ondan sonra yerli bulamıyoruz de 4 adet direk takımda oynayabilecek türk bulamazsanız 2 yıllık ızdırap devam eder bu nasıl bir transfer politikasıdır anlamadım türkiyede şu an alabileceğin yerli futbolcular mehmet!in yarısı etmezler varmı sizin aklınıza gelen yerli forvet hayelkafe kardeşim kim aklınıza gelen yerli forvetler
edipalperen58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
adı, atilla, bekliyor, bizden, cerny, cihan, dÖrt, geçenler, geliyor, gözle, karsiyaka, kivanc, ordu, semir, serdar, sivassporda, sivasta, stilic, takimindan, tamam, taraftar, temmuzda, transferde, transferleri, yolda, önce, özkan