Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: Başkan Cine5 te
Alt 22.01.2008, 11:23   #1
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: Başkan Cine5 te

Arkadaşalar Sivasspor a gülünecek şekilde atılan maillere inanın üzülsem bile asıl benim üzüldüğüm aslında Sivasspor kasasına giden paranın azlığı beni o kadar kahretmiyor üzse bile beni Kahreden adeta içimi parçalayan kara kara düşündüren bir olay varki gerçeklen içler acısı bir kabus gibi;EL ADAMI NE DER Bizlerin hakkında şu Sivas lılar bak hele 7 Milyon Sivas lıyım deyipde geçinenlere bak hele 7 milyon Sivas lı 20.000 smn atmış deyipde dalga geçmezmi gülmezmikahkaha atmazmı Birlik bütünlük dayanışma tek bilek tek yürek yok bunlarda demezmi?Kamuoyunda bizleri rencide etmezmi xxx Kentli demezmi bizim sayımız bu kadar biz bile Sivas dan fazla sms atardık sonra düşünün xxx bir takım bizim pozisyonuna çıktığında aynı kaderi paylaşırlarsa o xx takımda TÜRKİYE de bizden nufüsü çok daha fazla az olup bizim 3-5 katımız yardım kampanyalarına daha duyarlı olduğunda ELİN ADAMI BİZE GÜLMEZMİ..!!Sadece sms olsa dediğim gb iş bitse ama maalesef bitmiyor ne derler bilirmisiniz şu Sivas lılara bakın hele 7 Milyon Sivas lı nerde bu nasıl tutuculuk örneği adamlar ŞAMPİYON Luğa oynuyor ceplerinde akrep var yazık demezmi;DER DER DER DER..Spor yorumcuları Gazete köşe yazarları KAMUOYU Hepsi der birde üstüne üstelik KAHKAHA Atar..Onun için şu anki durumda zaten açığımızı arıyorlar gerek bizleri kıskananlar çekemeyenler bizleri istemeyenlere MEYDAN Vermeyelim..Hani Nerde 2,5 Milyon İstanbul da oturan Sivas LI Hani Nerde TÜRKİYE nin değişik İllerindeki Sivas lılar Hani nerde AVRUPA Daki Gurbetçilerimiz Ben bulamadım ya sizler..?
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: Başkan Cine5 te
Alt 22.01.2008, 11:39   #2
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: Başkan Cine5 te

Sonra niye demesinler örneğin sene 2010 ya hatırlarmsınız sene 2008 Ahmet Mehmet ulan Şu Sivas lılara HELAL Olsun adamlar onu yapdılar bunu yapdılar ŞAMPİYON Oldular....Hani ANADOLU Dan çıkmazdı ;çıkmaz diyenlere Osmanlı Tokadı gb Cvp verdiler..Sms düzenlediler Banka hesap numaraları açdılar Sivas lılar gecesi yapdılar iş adamları hatrı sayılar yapdı Sivas lılar kenetlendi adeta bir TEK VÜCUT Oldular HELAL OLSUN BÜYÜK ADAMLAR ÇOK TUTKUNLAR Niye demesinler niye niye..Bazı şeyler vardır desinlere gittiğinde abes olur bazı şeyler vardırki desinlere gitmek hakikaten güzeldir Çekemeyenlerimiz dir Düşmanlarımızdır onlar çünkü fazlasıyla haketmektedir..Neden bizim Müzemizde Kupalar dolmasın neden bizim Kültür sanat Merkez Binamız olmasın gerek Sivas lı Gerek rakip taraftar geldiğinde müzemizi kültür merkezimizi gezmesin o onurlu şerefli kupalarımıza kazanmış olduğumuz galiniyetlerdeki plaketlerimize neden..?Eskişehir e bakın Sakarya ya bakın Bursa nın en son yaşadığı Dramatik sahneye bakın ne oldum değil ne olacaksın arkadaş elbette bizde istemeyiz ama dediğim gb Para baronları bile bazen gerek taraftar gerek para olduğunda bile inanın lig den düşürebiliyor Ankara da dayında olsa kurtaramıyor..BAŞKA SİVAS YOK
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: Sivas YAZ 5058`E GÖNDER
Alt 22.01.2008, 15:10   #3
Bahattin
Yiğido

Bahattin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 Bahattin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Sivas YAZ 5058`E GÖNDER

ben fransadayim merak ettigim konu burdan yollasan acaba gecerli olurmu
Bahattin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.01.2008, 16:34   #4
ELLISEKIZLI-58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ELLISEKIZLI-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yaaaaaaa ben'de gondermek istiyorum ama olmuyoorr:( neden yurt disina gecerli degil yawss:S uff
ELLISEKIZLI-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ELLISEKIZLI-58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2008, 16:48   #5
ELLISEKIZLI-58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ELLISEKIZLI-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

aslinda hic iyi yapmamislarr yurt disina da gecerli olsaydi daha cok para toplanirdii bence.. ve kontorlu hatlarda ama onlar malesef olmuyorr:(

Sivassporumuza destek olamiyoruuzz bu konudaa :((((
ELLISEKIZLI-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ELLISEKIZLI-58'a Teşekkür Ediyor...
-->: Sivas YAZ 5058`E GÖNDER
Alt 22.01.2008, 17:08   #6
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1094 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: Sivas YAZ 5058`E GÖNDER

Arkadaşlar mazeretlenin arkasına sığınmaktan vaz gecelim telefonla gönderemiyorsanız banka hesap numaraları verildi bu hesaplara 3-5 arkadaş bir olup banka ilede sivassporumuza yardımda buluna bilirler yeterki insan yardım etmek istesin şartlar nasıl olursa olsun amacına ulaşır diye düşünüyorum
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı altuntas58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2008, 17:31   #7
Buraq58
Usta Yiğido

Buraq58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

353 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 Buraq58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben 5 Tane Gönderdim Siz Kaçtane Gönderdiniz...
Alt 22.01.2008, 20:03   #8
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

4 tanede ben gönderdim.....................
Alt 24.01.2008, 11:39   #9
tugcin
Acemi Yiğido

tugcin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tugcin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Belki inanması güç ama sizlere bir anekdot anlatayım. Kısa geçeceğim zaten.
Tayvan'da yaşayan ve Tayvan vatandaşlı olan bir dostumuz var. Yine bir sohbetimiz esnasında konu döndü dolaştı Sivassporumuza geldi. Bahsettim kendisine Sivasspor'dan, Sivas'dan, takımın başarısından. Çok etkilendi. Kampanyayı anlattım. Kendisi de çok duygusaldır ve bu kampanyaya iştirak etmek istedi. Ben de memnuniyetle edebileceğini belirttim. Nasıl yapalım, ne edelim derken bana hem bir yeniyıl kartı hem de gönlünden koptuğu kadar bir miktar para göndereceğini belirtti. Birkaç hafta önce postaya vermiş. Ve dün o güzel kartı teslim aldım. Veee içinden de (belki çok değil ama önemli olan düşünmesi ve destek vermesi) 5 EURO çıktı. Karta da aynen şu şekilde yazmış: "Umarım Sivasspor (takımımız diyor Sivasspor'a artık) ligi şampiyon olarak bitirir ve mali sorunlarını halleder. Bu da benden kulübümüze bir yardım. Umarım yeterlidir."

Ben de hemen kendisinin ricasını yerine getirdim. Gönderidği tutarı hemen kulübümüze aktardım kampanya kapsamında. İşte Sivassporuma Uzak Doğu'dan bile yardım geldi. Önemli olan Sivas'ı, Sivassporu ve Türkiye'yi dışarıya anlatabilmek, benimsetebilmek. Ben kendi adıma ve kendi çapımda böyle bir girişim içerisindeyim. Fahri turizm elçisi de diyebiliriz. Bu sefer Sivasspor için katkı almış olduk. Ne mutlu bizlere ne mutlu Sivassporumuzu seven, benimseyen Sivaslı olan olmayan herkese!

Tayvan'dan 5 EURO kulübümüze armağan olsun. Hayırlı olsun.

Saygılar
Alt 24.01.2008, 19:03   #10
ibrahim58-nl
Acemi Yiğido

ibrahim58-nl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ibrahim58-nl isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bazi kardeslerimiz bazi kisitlamalari dile getirenleri mazeret bulmakla suclamislar.

banka yoluyla en fazla kac kisiye ulasacagini dusunmek lazim. banka yoluyla toplanan ne kadar bi bakmak lazim.

istanbuldaki is adamlarinin topladigi ve t.v 58 deki bakanlarin falan verdigini saymassak, ne kadar toplandi banka yoluyla?

SMS farkli birsey. 5 euro yardim etmek isteyen 1 milyon kisi varsa sms ile. bu banka yoluyla 5 euro icin en fazla 100 kisiye ulasirsin. zaten yurtdisindan turkiyeyee havale parasi geciyor o miktari, akil var mantik var demi.

Mesaj ile cok basit yardim edebiliyorsun ve bi cok kisiye ettirebiliyorsun. Ben sms yoluyla en az 200 kisiye yardim ettirebilirim, buna hollandalilarda dahil... ama banka yoluyla kac kisiye ulasabilirim?

Yapiliyorsa duzgun yapilsin diyorum sadece...

YAPILAMAYACAK birsey olsa, HADI NEYSE diyelim...

ama yapilabildigi halde yapilmiyorsa, ne diyelim...
Than bu yigido seni kacirir.
ibrahim58-nl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ibrahim58-nl'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
5058`e, gÖnder, sivas, yaz