canım başkanım senin ne kadar doğru bir insan olduğunu, seni tanıyan herkes biliyor, eğer bu ülkede adalet varsa, en kısa zamanda yanımızda olacağından şüphemiz yok, seni çok seviyor ve bıraktığın yerde bekliyoruz...
insallah sivasspor artik bundan sonra Fnerbahce ile arasina bir msafe kor diyorum.. Bu aziz yildrim denen adam yasin cakmaktan sonta sivasa ikinci buyuk darbeyi vurdu...kardes klup diyerek sivassporla gs arasinda oynanan maclarla. sivasspor fener arasindaki maclara buyuk bir ucurum oldu her zaman.
bulet uygun bir zamanlar bizim icin kupa onemli deyil dedi fenerden 5 yedik lig macinda aynisi son macta yine oyle...son macta gercekten baskanimizdan habersiz buyuk dumenler dondu arkadaslar belkide olup biteni saskinlikla izliyor. nitekim verdigi ifadede soylemis mac satan karisini satar demis....
Bu Konuda ZAFER_YILDIZ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bizim baskan Helal süt emmis biri ben sahsen inanmiyorum bunlar bizlere kesecekler Sike faturasini,insallah yarin hayirli haberler aliriz,bizim anlimiz ak yuzümuz acik
senın nasıl bir delikanlı olduğunu bilmiyen yok aslan gibi bu asılsız bu saçma idealardan kurtulacaksın merak etme allah dogrunun yanındadır sana guvenimiz sonsuzz buyuk başkan
Ya bune bu sivas dan ne zaman sivassın hakkını koruyacak birisi çıksa önüne set çekiyorlar yeter artık daha önce muhsini yazıcıoglunu ortadan kaldırdılar şimdi ise mecnun başkanın önünü kesiyorlar artık yeter gecek adalet varsa beşiktaş karabük trabzonda delet tatildemi onların dokunulmazlıkmı var bunu açıklamaları gerekir herkesin bildigi gibi kupa maçı öncesi ibrahim akının telefon konuşmalarını niye degerlendirmiyorlar