Yiğodunun vurduğu iflah olmaz. Fakat şu bir gerçekki yıllar önce Altayın başkanı ike Nafiz Beyin Futbol Federasyonu aleyhinde açıklamaları sonucunda koca bir kulüp küme düş-ürüldü. Bu büyük işadamı demekki sevilmiyor. Bence Vestel Manisayı küme düşürecekler. Bu tavır kokuyor. Hekem o kadar yalvarmalara karşı isteseydi maçı tekrardan oynatabilirdi. Hiç değilse yatarlardı 1-1 i koruma durumları olabilirdi. İşe bakın şimdi 3 puanı bile silinebilir. O zaman seyredin tiyatroyu. Ben asıl şuna dikkat çekmek istiyorum. Amatör kümede ilçe takımları maçlarını yöneten hakemlerin başlarına neler geliyor neleerr. Hiç kimse bunu dile getirmiyorlar. Ve Futbol Federasyonu hala bu olayların önüne geçecek radikal kararlar alamadı yada yetersiz kaldı. Buna bir çözüm kazandırmak gerekiyor. Saygılarımla
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
DAHA DURRRRRRRR DAHA KÜME KALACAK OKADAR HAVA SİVAS İNELEDİĞDİ FOS LADILAR YEMİYOR ONLAR DAHA *******SİVASSPORLUNUN HAL BAŞKA SİVASSPORLU DOYMAZ PUANA HERE BİR SİVASI VARSA SİVASSPOR DÜŞMEZ ASLA SİVASLI YORULMAZ SİVASLI YIKILMAZ BUNU BİLİN HERKES SİVASSPORLU OLAMAZ....******
YAZAR*** AHMET TUN. YANI BEN YORUMLARINI BEKLŞYECERM
cok hızlı lige girdiler cok hızlıda gidicekler galiba