-->: Maçtan Foto ve Videolar (Denizlispor/SİVASSPOR)
Mustafa emeğine sağlık gardaşım,fotoğraflar çok güzel ama yorumun daha da
güzel,Egeli yiğidoların hislerine tercüman olmuşsun,keşke sonuçta bu kadar güzel
olabilseydi...
Ertugrul
--->: Maçtan Foto ve Videolar (Denizlispor/SİVASSPOR)
güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim birde bunun üstüne galibiyet olsaydı daha katmerli olurdu yorumlarda sanki ilker yasin gibi olmuş sağol varol
lam musti benim resmimi nie goymadın bi Horozigo olarak..Sora Denizlili hatunlarla mac arkasında cektirdigin fotoları nie koymadın.Hele Denizlispor simgesiyle birlikte cekindigin resmi hic sordurtma :P Neyse velhasıl kelam netice bizim lehimizze olup yendik kümede kalma yolunda zor bir admı gectik.Darısı gelecek haftalaraaaa
-->: --->: Maçtan Foto ve Videolar (Denizlispor/SİVASSPOR)
Alıntı:
HaDeSuS Nickli Üyeden Alıntı
lam musti benim resmimi nie goymadın bi Horozigo olarak..Sora Denizlili hatunlarla mac arkasında cektirdigin fotoları nie koymadın.Hele Denizlispor simgesiyle birlikte cekindigin resmi hic sordurtma :P Neyse velhasıl kelam netice bizim lehimizze olup yendik kümede kalma yolunda zor bir admı gectik.Darısı gelecek haftalaraaaa
gel bizim tribüne dedim gardaşım gelmedin. bu arkadaş denizlili demezdim merak etme sen bilin neyse karşılıklı tribünde de olsa maç izlemek senle güzeldi. senin resimin varsa sen de ekle gözüm
-->: --->: Maçtan Foto ve Videolar (Denizlispor/SİVASSPOR)
Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı
güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim birde bunun üstüne galibiyet olsaydı daha katmerli olurdu yorumlarda sanki ilker yasin gibi olmuş sağol varol
yapma gardaş herkese benzet de ilker yasine benzetme o kadar mı kötüydü yani yazım.. hazır aklıma gelmişken ilker yasinden bir enstantane
ilker yasin show!!! hem penaltı hem gol