eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
tamam transferleriniz iyi ama elinizdeki cevheri nasıl kaçırdınız anlamadım ahmet kolcu gibi bir futbolcuyu transafer ediyosunuz daha sonrada bu futbolcuyla anlaşamayıp geri gönderiyosunuz böyle karakterli ve çok yönlü bir futbolcuyu on yıl ararsanız bulamazssınız hem siz değilmiydiniz iki sene önce ahmet kolcuyu manisadan almak için büyük çabalar harcayan ne diyim size geçmiş olsun.inşallah ahmet kolcu rakibiniz olurda sizin canınızı yakar.
yeni transferlerden gurbanov ve fatih atıktan çok şey bekliyorum.mohamed alinin kalitesi tartışılmaz.diger oyuncularında sonuna kadar arkasındayız.inş sivasspor seneye ligi birbirine katacak.
Sezer badur gecen sezon co iyi futbolunu karsiyaka,da gösterdi. insallah bu sezon Sivas spor,da cok daha iyi futbol kalitesini ortaya koyacagin,dan wetakima faydali olacaktir.Kendisine Sivas spor,da basarilar.
Yeni sezonda sivasspor yapmis oldugu transferle cok iyi bir grafik cizeceginden biz taraftarlar,olarak emin olmali ve takimimizi sonsuza kadar desteklemeliyiz.
Sivasspor, dün resmen şov yaptı... Kırmızı-Beyazlı takım, prensipte anlaşmaya vardığı ve Bolu Gerede’deki kamp çalışmalarına dahil ettiği 8 futbolcuyla dün sözleşme imzaladı. Yiğidolar, Sakaryaspor’dan Musa Aydın, Küçükçekmece’den Burhan, Karşıyaka’dan Sezer, İstanbul’dan Sezgin, Diyarbakır’dan Mohamed Ali, Ankaragücü’nden Aytaç ve Montepellier’den Fatih Atik ve Azerbaycan’ın Lenkaran takımından Dulgar Gurbanov’ı dün renklerine bağladı.
Diallo da tamam
Kırmızı-Beyazlı takımın daha önce prensip anlaşmasına vardığı Lokeren’li Mamadou Diallo’nun da faks aracılığıyla 3 yıllık mukavele yaptığı açıklandı. Teknik direktör Bülent Uygun, yapılan transferlerle daha da güçlendiklerini belirtip, “Geçen yılki kadromuzu bozmadan, önemli isimleri kadromuza dahil ettik. Bolu Gerede’deki kamp çalışmalarımız da verimli geçiyor. Yeni sezonda daha başarılı olacağımızı düşünüyorum” ifadesini kullandı.
KAYNAK:Tunç KAYACI
FANATİK
kardeş haber eskidi onların üzerine iki topcu daha aldık