guzel kardesım 500 futbolcu dedıgınınden kastın heralde su 16 yas secmelerıydı .. orda sıze 1 gozuktu en az 5 kişi secıldı o secılenler a takıma secılmıcektı uskudar ın paf takımında oynıcaktı ..
ayrıca banane yanında olursan ol o 3-4 futbolcunun demenle işi bitirdin zaten sen sivaslı olamazsın ya da kanında bişeyler var o 3-4 dediğin insanlar senın şehrinin cocuklarrı hepsi sivaslı sen nasıl kendı sehrının ınsanlarına sahıp cıkmıyorsun ?
ONLAR BENIM,BİZİM KARDESIMIZ kardes sen istedigin icin yazdım olanları yanı anlıomusun onlar burda yalnız deıl bız varız .. ama sen anlamamakta kıtlık cekıyorsun ..
Senın demen ıle üsküdar düşmez ama buraya yazılanları okuyan baskanlar da var yanılmıyorsam senın yazdıkların senıde düşürmez burda yazılanlar yazdıkların okunacagı ıcın senı şahsi olarak etkilemez ama korudugun takımı etkiler...
aklının yettıgı kadar anla
Ben senın durumuna dşüp takımını kotulemem asla ben sterım kı divriği daha üst kümelere gelsin... hee bu arada
http://www.turkfutbolu.net/tumligler/istlig1.htm TIKLA karde s 1914-1915 den itibaren bak eski istanbul-türkiye liglerine ANADOLU nerelerde bıtırmıs .. senın ugrasmaya yeltendıgın klubu sen değil dedelerin bilir .. BAna da dedem anlatmıştı..