Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > 3. Lig takımları

3. Lig takımları 3. Lig takımları hakkında

Seçenekler Arama Stil

--->: GRUP'umuz Belli Oldu
Alt 14.07.2007, 20:46   #31
svs_çapkın_58
Yiğido

svs_çapkın_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 svs_çapkın_58 COK SEVILEN BIR KISIsvs_çapkın_58 COK SEVILEN BIR KISIsvs_çapkın_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: GRUP'umuz Belli Oldu

d.ç divriği spora başarılar beyler
svs_çapkın_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GRUP'umuz Belli Oldu
Alt 14.07.2007, 20:47   #32
emir1908
Acemi Yiğido

emir1908 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 emir1908 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: GRUP'umuz Belli Oldu

Bırak koç bu işleri adam olan ayakta kalır hadi yol al biz takımımıza kötü laf söyletmeyiz akıllı ol burası karısmasın
emir1908 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2007, 20:51   #33
Anatolia1908
Acemi Yiğido

Anatolia1908 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 Anatolia1908 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

guzel kardesım 500 futbolcu dedıgınınden kastın heralde su 16 yas secmelerıydı .. orda sıze 1 gozuktu en az 5 kişi secıldı o secılenler a takıma secılmıcektı uskudar ın paf takımında oynıcaktı ..
ayrıca banane yanında olursan ol o 3-4 futbolcunun demenle işi bitirdin zaten sen sivaslı olamazsın ya da kanında bişeyler var o 3-4 dediğin insanlar senın şehrinin cocuklarrı hepsi sivaslı sen nasıl kendı sehrının ınsanlarına sahıp cıkmıyorsun ?

ONLAR BENIM,BİZİM KARDESIMIZ kardes sen istedigin icin yazdım olanları yanı anlıomusun onlar burda yalnız deıl bız varız .. ama sen anlamamakta kıtlık cekıyorsun ..

Senın demen ıle üsküdar düşmez ama buraya yazılanları okuyan baskanlar da var yanılmıyorsam senın yazdıkların senıde düşürmez burda yazılanlar yazdıkların okunacagı ıcın senı şahsi olarak etkilemez ama korudugun takımı etkiler...

aklının yettıgı kadar anla
Ben senın durumuna dşüp takımını kotulemem asla ben sterım kı divriği daha üst kümelere gelsin... hee bu arada http://www.turkfutbolu.net/tumligler/istlig1.htm TIKLA karde s 1914-1915 den itibaren bak eski istanbul-türkiye liglerine ANADOLU nerelerde bıtırmıs .. senın ugrasmaya yeltendıgın klubu sen değil dedelerin bilir .. BAna da dedem anlatmıştı..
Anatolia1908 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: GRUP'umuz Belli Oldu
Alt 14.07.2007, 20:53   #34
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt
Standart --->: -->: GRUP'umuz Belli Oldu

Alıntı:
emir1908 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bırak koç bu işleri adam olan ayakta kalır hadi yol al biz takımımıza kötü laf söyletmeyiz akıllı ol burası karısmasın
SEN TAKIMINA LAF ETTIRMESSEN BENDE ETTIRMEM ..SEN AYAKTASIN BIZ YERDE MIYIZ ..YOL ALMASI GEREKEN BIRI VARSA O DA USKUDARLILARR SEN ISTESEN DE KOTU LAF SOYLEYEN YOK ZATEN .. BENCE SEN AKILLI OL ISTERSEN KARISTIR SONUCUNA KATLANIRSIN ........

AMA SUNU DA IYI BIL SENIN YERINDE OLSAM BENDE BURDA SENIN YAZDIKLARINA BENZER SEYLERI YAZARIM MIS GIBI 1 LIG KULUBU DESTEGI VERIYO BIZE AYAKTA TUTUYOO BIZI OYUNCU YOLLUYO MADDI MANEVI HER DESTEGI VERIYOO BEN OLSAM BEN DE SENIN YAPTIKLARINI YAPARDIMMMMMMMM

BU ARADA BURANIN KARISMASINI BEKLIYORUMMMMM!!!!!!!! BIZ KLAVYE REISLIGI YAPMIYORUZZZZ TERBIYESIZLIK HIC YAPMIYORUZ HELE SENIN GIBI MAHALLE AGIZIYLA HIC KONUSMUYOOO KIMSEYI DE TEHDIT ETMIYORUZ .. SADECE DUSUNCEM OLAN VE HALA DEGISTIRMEDIGIM DUSUNCEMI BURDA DEKLARE EDİYORUMM USKUDARSPOR KUME DUSSUN SIVAS USKUDARA DESTEK VERMEKLE HATTA ETTIGINI ARTIK ANLASIN SIVASIN AMATOR KULUPLERINE ONUN DISINDA DIVRIGI SPORA YARDIM ETSINNNN HALA AANLAMADINIZ MI USKUDARDA SECME YAPTIK 1 TANE ADAM CIKMADI YAAA 500 KISIDEN BAK 1 TANE DIYORUM COK DIYII ONU SIVASTA YAPSALAR 3 ADAM CIKARDI EN AZ BUNUDA IDDA EDIYORUM BENIM DAVAM SIVASSPOR SIVASA YATIRIM YAPSIN SIVASLI GENCLERIN ONUNU ACSIN... SENIN USKUDARINA LAF ETMIYORUM BUNU BILE AYIRT EDEMIYOSUN
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2007, 20:57   #35
Anatolia1908
Acemi Yiğido

bızım de klavyede reıslık yapmıcamız ortada ıstanbuldakı maclarda varmıydın sıvas maclarında ? ordan tanırsın belkı arkadasımın gıderı sana sıvas a deıl cunku onca kısıden bı sen ters konusuosun ayrıca emır1908 nickli kardese sokak agzı demıssın sokak agzı ıle konusan sensın dostum yok düşsün falan..

senle her turlu konusmaya devam ederım cunku her cevabına benımde cevabım var buna emın ol boş konusuyorsun cunku bılmedıklerın var hersey reel ortamda paylaşılmaz.
yonetıcılık-ynetılmek ve yonetmek kolay ısler degıldır ..
üsküdar dediğin semt 600,000 nufuslu bı semttır dıkkatını de cekerım
Alt 14.07.2007, 23:14   #36
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

BENDE TARTISIRIM HER TURLU YALNIZ BURDA BI YANLISLIK VAR BENIM FARKLI YORUMLARA YAZDIGIM MESAJLAR HEPSI BIR TUTULUP KESILIM EMIR1908 E VERDIGIM CEVABA EKLENMIS BU YANLIS BIR DURUM EMIR ALINABILIR BEN BUNLARI FARKLI ARKADASLARA CEVAP OLARAK YAZMISTIM BI YANLIS ANLASILMA OLMASIN SITE YONETIMI NEDEN BOYLE BISEY YAPTI ANLAMIS DEGILIM YAZILARIMIZ HEP SILINMIS SEBEBI BELIRTILIRSE MUTLU OLUR VE BIR KUSUR ISLEDIYSEK DAVRANISLARIMIZI ONA GORE DUZELTIRIZ

AYRICA USKUDAR 600.000 DEMISSIN SONUCTA ONEMLI OLAN USKUDAR SPORA VERDIKLERI DESTEKTIR ONA BAKARSAN 7 MILYON SIVASLI VAR TURKIYENIN EN COK TARAFTARI SIVASDA O ZAMAN SAYI DEGIL GERCEK TARAFTAR A BAKMAK LAZIM 600 BIN OLMAN BENI ILGILENDIRMEZ

Konu Divriği58- tarafından (14.07.2007 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir..
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2007, 09:32   #37
Anatolia1908
Acemi Yiğido

benımle olmanlı falan da konusma bak resımdekı gozluklu cocuksun daha genc cocuksun ogrenıcek cok seyın var senın be dostum bırdaha dıyorummmmmm futbol dısardan goruldugu gıbı deıldır..
-->: GRUP'umuz Belli Oldu
Alt 15.07.2007, 11:53   #38
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: GRUP'umuz Belli Oldu

Anadolu Üsküdara Basarılar inş. bu sene şampiyon olup 2.lige yükselir
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2007, 13:18   #39
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1306 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Bir genclerbirliği dahamı bu darıca genclerbirliğide cıkar 1.lige
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2007, 18:40   #40
Tarkan ÇeLik
Tecrübeli Yiğido

Tarkan ÇeLik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tarkan ÇeLik isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Densiz insanlarla internet üzerinden muhabbeti uzatmaya gereK yok.. Anadolu üsküDar kardeşimizdir.. Başarılar dileriz..

1967 Sivasspor GeNç TaRaFTaRLaR DerneĞi
CaNDaN öTe SeviYoRuz..!!
ayıq oLun..

тαяzıмızı кσρуαℓα, нαуαтıηα уαρıѕтıя ! TriBün TaYFa
Tarkan ÇeLik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla