Sevgili YİĞİDOLAR bizim logomuzdaki 3 yıldız sonradan verilmiş bir yıldız değil bu nedenle bir sorun çıkmaz. Ayrıca bu yıldızlar logonun içerisinde olduğundan kimse karışamaz eğer öyle bir şey olmuş olsa ki olma imkanı yok federasyon bu güne kadar bu konuya eğilirdi.
Yani kısaca şampiyon takımlara verilen yıldızlar logo harici logo nun üzerinde bir yerde oluyor. Bizim yıldızlarımız logonun içinde bu nedenle bir endişeniz olmasın.....
[size=4]Bizim yıldızlarımız logomuzun içerisinde hiçbir problem olmaz.Ama Sivaslılar böyle bir durumla karşılaşsalar tepki verirlermi zannetmiyorum çünkü arkadaslar eğri oturup doğru konuşmak lazım biz bu gibi konularda birlik olamıyoruz ama olmamız lazım.Örneğin Sivasspora verilen 1 maç seyirciyiz oynamaya bile ne kadar duyarsız kaldık tff'ye güzel bir yazı bile yazamadık Sivassporlu taraftarlar olarak. Arkadaşlar kimse gücenmesin ve darılmasın ama biz sivaslılar biraz pasif kalıyoruz bu konularda buna bende dahilim...Yıldız meselesine gelecek olursak yıldızlar bizim kalbimizde kazılı oradan çıkarsalar ne olurki kalbimizdeki 3 yıldızı nasıl çıkaracaklar...[/size]
Tüm konularda arkadaşımıza katılıyorum. Aynı konuları yazacağım için böyle bir yola başvurdum.
ben böle yönetimin varya o selçukluı kartallarını tövbe estağfurullahhhhhh ulan koycaksanız adam gibi bişi koyun..mesgul herifler...ya sivasın selçuklu kartallarıyla ne alakası var..ben onu anlıyamadım..biriniz açıklasın bana...ya bu yönetim körmü .!?bunada cvp verin..çok sinirlendim kusura bakmayın...
ulan yakup bi günde baarmadan konus olm.
yaw bence hic sorun değil cünkü biz ne de olsa süper ligde 3 yıldız alırız
biraz uzun sürer ama allahın izniyle yigidolar alır 3 yıldızı
Henuz yeni logoyu gormedim ama eger cift basli Selcuklu kartal ya da kus figuru konulduysa bence iyi olmus. Selcuklulari Anadolu'da temsil eden iki buyuk sehirden birisi Sivas'tir cunku. Ama insallah 3 yildizimizi kaybetmeyiz.
NASIL OLUR BU YİĞİDOLAR!!!!! üç yıldızın elimizden alınması ne demek???? sonucta zamanında federasyonun onayladığı birsey. daha sonra cıkarttıkları birsey için bizim logomuzla oynayamazlar.. bunu yapan tam olarak kim tam olarak öğrenebilirmiyizzzz.... bu arada ceza için ben hem mini sohbette hemde formlarda yazdım mail adresini. ama kac kişi mail attı federasyona bilmiyorum... bari bu uygulamada pasif kalmayalım...
Bu arada, yeni aklima geldi. Konyaspor Selcuklu kartal figurunu zaten logo olarak kullaniyor, Sivasspor icin boyle bir logoya izin vereceklerini sanmiyorum..
:@ Alin iste simdiden basladilar degisikliklere derlerya meyve veren agac taslanir diye iste bizimkilerde kendi kendilerini tasliyor bence bu hakki nereden ve kimden aliyorlar anlamadim simdiden böyle degisikliklere baslarlarsa vay geldi halimize simdiden yildiz derdine düseceklerine sivassporun gelecegini düsünsünlerki basari devamli olsun iki gün sonra asansör takimi olmayalim bizim düsünüp tasarlamamiz gereken calismalar bunlar olmasi lazimken bu yönetim ne yapiyor kalkip
sivassporun amplemiyle ugrasiyor :@
Gardasim sizin isiniz gücünüz yokmu caninizmi SIKILIYOR ugrasacak baska derdiniz kalmadimi sizinne haddinize yildizimizi cikarmak SIVASSPOR su anda basarinin doruk noktasindayken siz kalkip miletin tepkisini üzerinize cekerek hevesimizi kursagimizda birakiyorsunuz.