Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 21.02.2005, 20:47   #31
turgutkizgir
Acemi Yiğido

turgutkizgir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 turgutkizgir isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sevgili YİĞİDOLAR bizim logomuzdaki 3 yıldız sonradan verilmiş bir yıldız değil bu nedenle bir sorun çıkmaz. Ayrıca bu yıldızlar logonun içerisinde olduğundan kimse karışamaz eğer öyle bir şey olmuş olsa ki olma imkanı yok federasyon bu güne kadar bu konuya eğilirdi.
Yani kısaca şampiyon takımlara verilen yıldızlar logo harici logo nun üzerinde bir yerde oluyor. Bizim yıldızlarımız logonun içinde bu nedenle bir endişeniz olmasın.....
turgutkizgir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.02.2005, 21:07   #32
turgutkizgir
Acemi Yiğido

turgutkizgir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 turgutkizgir isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
[size=4]Bizim yıldızlarımız logomuzun içerisinde hiçbir problem olmaz.Ama Sivaslılar böyle bir durumla karşılaşsalar tepki verirlermi zannetmiyorum çünkü arkadaslar eğri oturup doğru konuşmak lazım biz bu gibi konularda birlik olamıyoruz ama olmamız lazım.Örneğin Sivasspora verilen 1 maç seyirciyiz oynamaya bile ne kadar duyarsız kaldık tff'ye güzel bir yazı bile yazamadık Sivassporlu taraftarlar olarak. Arkadaşlar kimse gücenmesin ve darılmasın ama biz sivaslılar biraz pasif kalıyoruz bu konularda buna bende dahilim...Yıldız meselesine gelecek olursak yıldızlar bizim kalbimizde kazılı oradan çıkarsalar ne olurki kalbimizdeki 3 yıldızı nasıl çıkaracaklar...[/size]
Tüm konularda arkadaşımıza katılıyorum. Aynı konuları yazacağım için böyle bir yola başvurdum.
turgutkizgir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.02.2005, 21:15   #33
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ben böle yönetimin varya o selçukluı kartallarını tövbe estağfurullahhhhhh ulan koycaksanız adam gibi bişi koyun..mesgul herifler...ya sivasın selçuklu kartallarıyla ne alakası var..ben onu anlıyamadım..biriniz açıklasın bana...ya bu yönetim körmü .!?bunada cvp verin..çok sinirlendim kusura bakmayın...
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.02.2005, 21:25   #34
alperturka
Acemi Yiğido

alperturka - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 alperturka isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ulan yakup bi günde baarmadan konus olm.
yaw bence hic sorun değil cünkü biz ne de olsa süper ligde 3 yıldız alırız
biraz uzun sürer ama allahın izniyle yigidolar alır 3 yıldızı

saygılar sevgiler ...
alperturka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.02.2005, 21:33   #35
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Henuz yeni logoyu gormedim ama eger cift basli Selcuklu kartal ya da kus figuru konulduysa bence iyi olmus. Selcuklulari Anadolu'da temsil eden iki buyuk sehirden birisi Sivas'tir cunku. Ama insallah 3 yildizimizi kaybetmeyiz.
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.02.2005, 21:42   #36
GuNaY
Gast

NASIL OLUR BU YİĞİDOLAR!!!!! üç yıldızın elimizden alınması ne demek???? sonucta zamanında federasyonun onayladığı birsey. daha sonra cıkarttıkları birsey için bizim logomuzla oynayamazlar.. bunu yapan tam olarak kim tam olarak öğrenebilirmiyizzzz.... bu arada ceza için ben hem mini sohbette hemde formlarda yazdım mail adresini. ama kac kişi mail attı federasyona bilmiyorum... bari bu uygulamada pasif kalmayalım...

Alt 21.02.2005, 21:51   #37
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu arada, yeni aklima geldi. Konyaspor Selcuklu kartal figurunu zaten logo olarak kullaniyor, Sivasspor icin boyle bir logoya izin vereceklerini sanmiyorum..
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.02.2005, 23:15   #38
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

:@ Alin iste simdiden basladilar degisikliklere derlerya meyve veren agac taslanir diye iste bizimkilerde kendi kendilerini tasliyor bence bu hakki nereden ve kimden aliyorlar anlamadim simdiden böyle degisikliklere baslarlarsa vay geldi halimize simdiden yildiz derdine düseceklerine sivassporun gelecegini düsünsünlerki basari devamli olsun iki gün sonra asansör takimi olmayalim bizim düsünüp tasarlamamiz gereken calismalar bunlar olmasi lazimken bu yönetim ne yapiyor kalkip
sivassporun amplemiyle ugrasiyor :@

Gardasim sizin isiniz gücünüz yokmu caninizmi SIKILIYOR ugrasacak baska derdiniz kalmadimi sizinne haddinize yildizimizi cikarmak SIVASSPOR su anda basarinin doruk noktasindayken siz kalkip miletin tepkisini üzerinize cekerek hevesimizi kursagimizda birakiyorsunuz.
Alt 22.02.2005, 02:33   #39
GuNaY
Gast

YAHU ARKADASLAR TÖNETİM BU SİTEYE HİÇ GİRMİYORMU?? BURDAKİ FORMLARI HİÇ OKUMUYORMU ALLAH ASKINA??? VEYA OKUYOLAR AMA SALLAMIYOLARMI??? SESİMİ DUYUN YOKSA BİZ DUYURMAYI BİLİRİZ!!! KENDİ KENDİNE ÇALIM OLAYI BU OLSA GEREK!!! BIRAKIN BUNLARIDA TARAFTARA KULAK VERİNN!!!!

Alt 22.02.2005, 09:43   #40
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 964 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Korktugumuz basimiza geldi arkadaslar !!!
3 YILDIZIMIZ elden gidiyor!!!
SIVASSPOR un yeni Trikolarinda 3 Yildizimiz gölgelenerek ciftbasli Selcuklu Kartali simgesi Konulmustur !!!
bu simgeyi Bülent uygun Tasarlamis ve Yönetimde Okeylemis !!!!
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır