-->: TS´UN HAKKINI YEDİRMEM!
Trabzon-Sivasspor maçını izlerken hakemin maçı tatil edip edemeyeceğini düşündüm, çünkü kolay değil arkada trabzonlu bir federasyon başkanı var. şaşırtmıştı beni hakem Bülent Demirlek ve maçı tatil etmişti. Ama yine dur bekleyelim burası Türkiye herşey her an değişir, ahbap çavuş ilişkileri her zaman devrededir ve lobicililik herşeyi çözebilir. Ve bu akşam bu açıklamaları okuyunca kahretsin dedim hala aynı yerdeyiz, bir arpa boyu yol alamamışız. Çünkü aynı federasyon başkanı milli maç nedeniyle verilecek cezayı aza indirebilmek için fifa başkanının elini öpebileceğini söylememiş miydi.
Danimarka- İsveç milli maçında sahaya bir seyirci girmiş ve hakeme yönelmişti, önlediler yakapaça alıp götürdüler, hakeme değmedi bile, ama o maç 3-3 devam ederken hakem maçı tatil etti, uefa da maçı 3-0 danimarka aleyhine tescil etti. Trabzonda saha içine giren insan sayısı 30-40 kişi ve en önemlisi fiili bir müdahale var. bu maçın oynanması için hakeme baskı yapmak, oynatmadı diye federasyonun zorda bırakıldığını söylemek, trabzonun haklarının yendiğini düşünürsem istifa ederim diyerek aba altından sopa göstermek yalnızca 3. dünya ülkelerinde olabilecek bir yaklaşım. Ama ne yazık ki bizim ülkemizde futbol yönetimi bu yaklaşım içindeki insanların elinde, heysel faciasından sonra 2 yıl ingiliz takımlarına yasak verilince o dönemin ingiltere başbakanı hayır olmaz 5 yıl verin akıllansınlar sonra oynamaya başlasınlar demişti, o günden sonra ingiliz takımları maçlarında asla benzer olaylar görülmedi.Ama biz milli takımla ceza almışız, gs- fenerbahçe maçında 5 maç ceza verilmiş hala aynı akılla devam edeceğiz, yazık hem de çok yazık...
Bu federasyon üyesi şayet bu açıklamayı yapmışsa derhal istifa etmelidir. Ben böyle bir üyenin yönettiği federasyon yönetimine inanmıyorum ve güvenmiyorum. Bu konuda ulusal tv kanallarına baskı yapılmasını tüm site üyelerinden rica ediyorum. sadece Sivasspor için değil Türk futbolu için bu tavrı koymalıyız.......
|