Alıntı:
NazdrowyA Nickli Üyeden Alıntı
herkes sitede awaz awz bağırıyor yazıklar olsun bu kadarmı aciz bir il siwasta bu komic rakam toplanabildi SONRA HERKES DER SİWASLIYIM TAŞ ALTINA ELİMİ DEİL TÜM BEDENİMİ SOKARIM DİYE bir kampanya furyası aldı başını gitti sanal plemiklerle sürer gider o yüzden arkadaşlar siz sadece sölediklerinizle kalırsınız otobüste 2 sene sonra anca alınır...tabi 500 bin ytl toplanırsa o zamana
|
Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı
Haydi yiğdolar sivassporumuza ihtiyacı olan ve yakışan otobüsünü el birliği ile alalım bu siteden hem yardım etmeyip hemde sitem etmenin hiç bir alemi yoktur HERKES KENDİ ADINA KONUŞSUN ağzını acan bu sivastan ve buranın adamından bir bir şey olmaz diyerek destek olunacağı yerde köstek olmanın mantığını anlayamıyorum bu düşünceyi taşıyan kişiler önce kendilerinin yardım yaptıklarını belgeleyen bir belgeyi bu sitede herkese göstersin işte ben bir yiğido olarak elimden geldiği kadarıyla yardım yaptım desin sonra burdan sivası ve sivaslıyı küçük düşürücü suclamalarda bulunsun kaldıki böyle bir hakka kimse sahip değil herkes yardım yapacak diye bir olay yoktur elinde varsa yardım yaparsın yoksa nerden yardım yapabilirsinki herkesi suclayarak klavye başında sallayarak sivasımın insanlarına ümitsizlik aşılamayalım ne hakla böyle konuşa biliyorsunuz SÖZ GÜMÜŞSE SÜKUT ALTINDIR
|
Alıntı:
(altuntaş58) realite nedir bilirmisin İŞTE O HAKLA KONUŞYORUM OLDUMU!!!!!
|
Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı
Realiteyi iyi bilen biriyim ayrıca şahsınıza bir suclamada bulunmadım umumi yazı yazdım ben belgeyle konuşmadan yanayım sizin neden bu kadar alıngan olduğunuzu anlayamadım
|
Alıntı:
demekki umumiyse yani (genel)bende genel yazdığınız iiçin üstüme alınma hakkımı kullandım siz cewrenize kendinizi ispat etme gibi akıl dışı dawranışlar sewgiliyorsunuz galiba insan neden belge yi ön plana cıkarsınki reklam yapmk için mi ımm İYİ TAHMİN 
|
Size öncelikle benim yazımı çok iyi okumanızı bir kez değil belki 100 belki 1000 kere okumanızı tavsiye ederim ve göreceksiniz benim hicte öyle bahsettiğiniz gibi akıl dışı davranışlarımın olmadığını ve belgeli konuşmanın sizin düşüncenize göre insanın kendini ispatlamak olacağını düşünme gibi sacma bir şey olmadığını anlayacaksınız ayrıca benim reklam yapaya ihtiyacım yoktur elhamdürüllah 53 yaşındayım bu güne kadar ihtiyac duymadım bundan sonrada duymam bazılarının karşındaki insanlara terbiye kurallarının dışına cıkarak klavye başında sallamak hiçte ahlaki olmadığını hatırlatırım sizi
saygı,sevgi,cercevesinden cıkmadan kimseye hakaret etmeden bu forumlarda yorum yapmaya davet ediyorum benim senden büyük oğlum var benim bana kullandığınız kelimeleri çok iyi düşünerek secmenizi hatırlatırım anlaşılan oki Sizin bir yerlerden bana bir takıntınız var öyle sahte niclerin isimlerin arkasına sığınarak insanlara istediğiniz gibi konuşamazsınız benim adım mehmet altuntaş nickim soy adım imzamdan buram buram sivasım kokar ya sende kimliğinle terbiye kuralları içinde konuş yada sus benim reklama kendimi ispatlamama gerek yok beni bu sitede bilen bilir kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam ben sadece sivassporuma zarar gelecek olaylara tepkimi koyarım onu haricinde hiç kimse beni ilgilendirmez ben yine diyorum şahsınıza yönelik hiç bir ön yargım yoktur cünkü hepimizin ortak noktası Sivasspor hepimiz sende dahil sivassporumuza hizmet etmek için burdayız bir aile cercevesi içerisinde hareket etmeliyiz bir birimize kırıcı davranmak bizlere yakışmaz