Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: 72 BİN YTL TOPLANDI
Alt 08.12.2007, 09:41   #31
yıgıdokonya
Acemi Yiğido

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 yıgıdokonya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: 72 BİN YTL TOPLANDI

kaMpanya guzel ama toPlanan parA bıR super lıg kulubune göre az desteK vereNleR saolsunlaR ilginin artmasını bekliyoruZZZZzzzz
yıgıdokonya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.12.2007, 09:42   #32
yıgıdokonya
Acemi Yiğido

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 yıgıdokonya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şaMpiYON sivasspoR EN buyuK bızız bu aLemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee
yıgıdokonya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.12.2007, 10:07   #33
SEMİH-58
Usta Yiğido

SEMİH-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 SEMİH-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

gerkene tanıtım yapılmadı yoksa daha fazla toplanır...
Alt 08.12.2007, 13:00   #34
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1115 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Böse -->: 72 BİN YTL TOPLANDI

Alıntı:
NazdrowyA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herkes sitede awaz awz bağırıyor yazıklar olsun bu kadarmı aciz bir il siwasta bu komic rakam toplanabildi SONRA HERKES DER SİWASLIYIM TAŞ ALTINA ELİMİ DEİL TÜM BEDENİMİ SOKARIM DİYE bir kampanya furyası aldı başını gitti sanal plemiklerle sürer gider o yüzden arkadaşlar siz sadece sölediklerinizle kalırsınız otobüste 2 sene sonra anca alınır...tabi 500 bin ytl toplanırsa o zamana
Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haydi yiğdolar sivassporumuza ihtiyacı olan ve yakışan otobüsünü el birliği ile alalım bu siteden hem yardım etmeyip hemde sitem etmenin hiç bir alemi yoktur HERKES KENDİ ADINA KONUŞSUN ağzını acan bu sivastan ve buranın adamından bir bir şey olmaz diyerek destek olunacağı yerde köstek olmanın mantığını anlayamıyorum bu düşünceyi taşıyan kişiler önce kendilerinin yardım yaptıklarını belgeleyen bir belgeyi bu sitede herkese göstersin işte ben bir yiğido olarak elimden geldiği kadarıyla yardım yaptım desin sonra burdan sivası ve sivaslıyı küçük düşürücü suclamalarda bulunsun kaldıki böyle bir hakka kimse sahip değil herkes yardım yapacak diye bir olay yoktur elinde varsa yardım yaparsın yoksa nerden yardım yapabilirsinki herkesi suclayarak klavye başında sallayarak sivasımın insanlarına ümitsizlik aşılamayalım ne hakla böyle konuşa biliyorsunuz SÖZ GÜMÜŞSE SÜKUT ALTINDIR
Alıntı:
(altuntaş58) realite nedir bilirmisin İŞTE O HAKLA KONUŞYORUM OLDUMU!!!!!
Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Realiteyi iyi bilen biriyim ayrıca şahsınıza bir suclamada bulunmadım umumi yazı yazdım ben belgeyle konuşmadan yanayım sizin neden bu kadar alıngan olduğunuzu anlayamadım
Alıntı:
demekki umumiyse yani (genel)bende genel yazdığınız iiçin üstüme alınma hakkımı kullandım siz cewrenize kendinizi ispat etme gibi akıl dışı dawranışlar sewgiliyorsunuz galiba insan neden belge yi ön plana cıkarsınki reklam yapmk için mi ımm İYİ TAHMİN
Size öncelikle benim yazımı çok iyi okumanızı bir kez değil belki 100 belki 1000 kere okumanızı tavsiye ederim ve göreceksiniz benim hicte öyle bahsettiğiniz gibi akıl dışı davranışlarımın olmadığını ve belgeli konuşmanın sizin düşüncenize göre insanın kendini ispatlamak olacağını düşünme gibi sacma bir şey olmadığını anlayacaksınız ayrıca benim reklam yapaya ihtiyacım yoktur elhamdürüllah 53 yaşındayım bu güne kadar ihtiyac duymadım bundan sonrada duymam bazılarının karşındaki insanlara terbiye kurallarının dışına cıkarak klavye başında sallamak hiçte ahlaki olmadığını hatırlatırım sizi
saygı,sevgi,cercevesinden cıkmadan kimseye hakaret etmeden bu forumlarda yorum yapmaya davet ediyorum benim senden büyük oğlum var benim bana kullandığınız kelimeleri çok iyi düşünerek secmenizi hatırlatırım anlaşılan oki Sizin bir yerlerden bana bir takıntınız var öyle sahte niclerin isimlerin arkasına sığınarak insanlara istediğiniz gibi konuşamazsınız benim adım mehmet altuntaş nickim soy adım imzamdan buram buram sivasım kokar ya sende kimliğinle terbiye kuralları içinde konuş yada sus benim reklama kendimi ispatlamama gerek yok beni bu sitede bilen bilir kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam ben sadece sivassporuma zarar gelecek olaylara tepkimi koyarım onu haricinde hiç kimse beni ilgilendirmez ben yine diyorum şahsınıza yönelik hiç bir ön yargım yoktur cünkü hepimizin ortak noktası Sivasspor hepimiz sende dahil sivassporumuza hizmet etmek için burdayız bir aile cercevesi içerisinde hareket etmeliyiz bir birimize kırıcı davranmak bizlere yakışmaz
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.12.2007, 16:03   #35
NazdrowyA
Acemi Yiğido

22 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 NazdrowyA FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bundan böle mehmet altundaş sizinle konuşulmayacaktıR..!!!SİWASLI OLMADIĞIM HALDE SİWASSPORLUYUM WARMI ÖTESİ...bitti the end
NazdrowyA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: 72 BİN YTL TOPLANDI
Alt 09.12.2007, 14:38   #36
sofularlı34
Yiğido

sofularlı34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

54 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sofularlı34 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: 72 BİN YTL TOPLANDI

kampayanının katılımı genişletmek amacıyla gsm cep telefonu mesaj gibi herkesin kolayca katılabileceği bir organizazyon kullanılsaydı 72.bin ytl den çok daha yekün bir meblağa ulaşılırdı.Bence bu siteyi yapan arkadaşlar ellerindeki üye sayını ve Sivas lı hemşerilerimizinde poatnsiyelini iyi bir şekilde kullanıp GSM şirketiyle anşalıp Klupe Şampiyonluk yönünde kendince destek olmak isteyen değerli hemşerilerimiz ve taraftarlarımızı etkinliğe ilave edilebilir.Umarım en iyisi layık olan Sivas ve insanı şampiyonluk sewinci yaşar..
sofularlı34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: 72 BİN YTL TOPLANDI
Alt 09.12.2007, 14:42   #37
sofularlı34
Yiğido

sofularlı34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

54 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sofularlı34 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: 72 BİN YTL TOPLANDI

Varsa Pulun Çoktur Kulun Yoksa Pulun YOKTUR ÇULUN...Damlaya damlaya göl deil okyonus olur..LÜtfen Cep telefonu mesajıyla Klübe Sivasspora destek olma yolunu açın.
sofularlı34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2007, 15:27   #38
spainloco
Yiğido

spainloco - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 spainloco isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sayın ticaret ve sanayi odası başkanım öncelikle çok teşekkür ederiz böyle bir kampanya başlatıgınız için fakat bi öneride bulunmak istiyorum bu yardım kampanyasının daha çok katılmcı olması için bankadan çok çok kolay olan cepten mesaj sistemi uygulanamazmıydı?
spainloco isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2007, 19:01   #39
Nihat71
Yiğido

Nihat71 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

42 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 Nihat71 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben şunu anladım ki;

Türkiye'de sivas'lı iş adamı felan yoktur, varsa da parayı bunlar yimpaş'a felan kaptırmış olmalılar.

Anlaşılan birde şu var;

Türkiye'de yaşayan sivas'lı hemşerilerimizle bu destek işi olmayacak.Biz avrupa'da yaşayan sivas'lılar bu işe el atmalıyız.
Nihat71 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2007, 23:41   #40
arbase
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 arbase Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadaslar avrupadan da yardim etmek istiyoruz buradan bir hesap numarasi açilamaz mi? çunku tr hesaplarina direk para çikaramiyoruz vestern union var o da tefeci kardesim en az 14 € kesiyor yada sms gibi bir imkan sunulsa her hafta sallasak bir mesaj ne guzel olurdu selamlar
arbase isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla