Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SS.Com > Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com

Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

mesaj kirliliğine son
Alt 17.08.2005, 17:34   #31
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Frage mesaj kirliliğine son

arkadaşlar hakikaten şurada bizbizeyiz ama malasef bir kaç arkadaşım illaki eline geçirince klavyeyi ha babam de babam yazmadan kopyala yapıştır yapıyorlar, lütfen birbirimizi yoruyoruz, inanın yukarıdaki şikayetlerin hepsine katılıyorum, dışardan gelip bakanlar çok acemice buluyorlar yapılanları, sonra sululukları yapmaya zorluyoruz insanları, forumlarda seviye düşüyor, derken söylenen sözün ağırlığı olmuyor, kamuoyundan bizi takip edenler ciddiye almıyor, yani anlıyacağınız biraz daha oturaklı olsun yazdıklarınız bakın yazdıklarınız dedim kopyaladıklarınız değil, inanın bazı arkadaşların her yazdığını okumuyorum artık inanın es geçmeye başladım çünkü bi değeri yok, hayırlı olur, maşallah, inşallah, + imzadır gidiyor habire mesaj sayısı artırıyorlar ne olacaksa onuda anlamadımya, rüştü beyden ricam arakadaşlara10 yıldız versinde bizde forumlarda nefes alarak okuyalım yazılanları ne olur kızmayın yazdıklarıma ama durum bu malasef
Alt 18.08.2005, 03:25   #32
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1236 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

haklısın abi...seviye düşme demiyelimde formları çok iyi takipten geliyor...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.08.2005, 15:47   #33
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Inşallah Nice 10000 Inci üyelere Bi Hediye Vermek Lazim Tabiki
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.08.2005, 12:46   #34
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1034 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar hakikaten şurada bizbizeyiz ama malasef bir kaç arkadaşım illaki eline geçirince klavyeyi ha babam de babam yazmadan kopyala yapıştır yapıyorlar, lütfen birbirimizi yoruyoruz, inanın yukarıdaki şikayetlerin hepsine katılıyorum, dışardan gelip bakanlar çok acemice buluyorlar yapılanları, sonra sululukları yapmaya zorluyoruz insanları, forumlarda seviye düşüyor, derken söylenen sözün ağırlığı olmuyor, kamuoyundan bizi takip edenler ciddiye almıyor, yani anlıyacağınız biraz daha oturaklı olsun yazdıklarınız bakın yazdıklarınız dedim kopyaladıklarınız değil, inanın bazı arkadaşların her yazdığını okumuyorum artık inanın es geçmeye başladım çünkü bi değeri yok, hayırlı olur, maşallah, inşallah, + imzadır gidiyor habire mesaj sayısı artırıyorlar ne olacaksa onuda anlamadımya, rüştü beyden ricam arakadaşlara10 yıldız versinde bizde forumlarda nefes alarak okuyalım yazılanları ne olur kızmayın yazdıklarıma ama durum bu malasef
Abircan bey, haklı olduğunuz taraflar var, ancak insanların birbirlerinin fikirlerine katılmasında, Sivasspor için iyi dileklerinde bulunmasında, ve heyecanı canlı tutma çabalarında hiçbir yanlışlık görmüyorum.
Alt 19.08.2005, 16:38   #35
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Pfeil tşk.ler orhan - nilay kardeşim

''''Abircan bey, haklı olduğunuz taraflar var, ancak insanların birbirlerinin fikirlerine katılmasında, Sivasspor için iyi dileklerinde bulunmasında, ve heyecanı canlı tutma çabalarında hiçbir yanlışlık görmüyorum.'''
canlı tutma çabasında olalım zaten bunun için elimden geleni yapıyorum ama bu yapılanlar gibi olmasın tek dileğim bu, daha içeriği dolu dolu olursa daha tatlı olur forumlarımız, elbette atışacağız, şakalaşacağız zaman zaman ti ye alacağız birbirimizi ama her satıra bir satır cevap yazıp forum sayfalarını chat yaparcasına kullanmaya itirazım var o kadar, teşekkürlerimi iletiyorum bu güzel uyarınıza
Alt 19.08.2005, 16:41   #36
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
haklısın abi
Alt 19.08.2005, 17:32   #37
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

Alıntı:
Sevgili Abircan...

yukarıda yazdıklarının bir bölümüne katılıyorum. Zaten forumlardaki zengin içerikli edebi yazılarınıda zevkle ve büyük bir keyifle takip ediyorum...
Ancak......

Bazı insanlar vardırki duygularını fikirlerini yazıya dökmekte zorlanırlar. Zaten herkesten şairsel yazılar beklememiz bence haksızlık olur....işte insanın duygularını yazıya dökemediği anlarda semboller ve işaretler imdada yetişir...

bazen gülen bir surat.......
bazen bir 'okey' işareti
bazen bir +İmZa...
bazende kızgın veya şaşırmış bir surat.....vs. vs.

öyle bir ifade ederki duygularını, sayfalarca yazı yazsan o kadar etkili anlatamazsın.... hem aramızda gurbette yaşayıp yeterli türkçesi olmayan arkadaşlarımızda var..hele onlar için tam bir 'cankurtarandır' bu ifadeler..

son olarak forumlara hiç yazı yazmamaktansa tek kelimelik cevaplarla veya ifadelerlede olsa etkin olup forumlara katılmak daha iyi diye düşünüyorum...

saygılarımla, + İmzA

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.08.2005, 09:58   #38
GuNaY
Gast

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Abircan...

yukarıda yazdıklarının bir bölümüne katılıyorum. Zaten forumlardaki zengin içerikli edebi yazılarınıda zevkle ve büyük bir keyifle takip ediyorum...
Ancak......

Bazı insanlar vardırki duygularını fikirlerini yazıya dökmekte zorlanırlar. Zaten herkesten şairsel yazılar beklememiz bence haksızlık olur....işte insanın duygularını yazıya dökemediği anlarda semboller ve işaretler imdada yetişir...

bazen gülen bir surat.......
bazen bir 'okey' işareti
bazen bir +İmZa...
bazende kızgın veya şaşırmış bir surat.....vs. vs.

öyle bir ifade ederki duygularını, sayfalarca yazı yazsan o kadar etkili anlatamazsın.... hem aramızda gurbette yaşayıp yeterli türkçesi olmayan arkadaşlarımızda var..hele onlar için tam bir 'cankurtarandır' bu ifadeler..

son olarak forumlara hiç yazı yazmamaktansa tek kelimelik cevaplarla veya ifadelerlede olsa etkin olup forumlara katılmak daha iyi diye düşünüyorum...

saygılarımla, + İmzA
bende sana katılıyorum abi dağcı abimin dediği gibi öne çıkmayı pak ssvmiyor bizim insanımız... zamanla olur inş..
abircan abininde dedikleri öenmli elbetteki, güzel noktalara değinmiş...

Alt 21.08.2005, 15:45   #39
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1307 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

FORUMLARDA Kİ BİR GÜLME VEYA TEBESSÜM YAZILACAK SAYFAYA BEDEL ..BİR KİŞİNİN DÜŞÜNCELERİNİ TEMSİL EDİYOR.
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2005, 14:50   #40
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

eger hedıye varsa baska bır nıle uyemı olsam ne
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır