Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: MAÇIN ARDINDAN
Alt 31.03.2008, 10:03   #31
vkeskek
Yeni Yiğido

vkeskek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vkeskek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN

Trabzon taraftar formunu satır satır okudum.Önceki yorumlarımda belirttiğim gibi şampiyon olmamızı istemiyorlar(büyük çoğunluğu)Ama kendi takımları dışında bir takımın (Fb.Gs.Bjk) şampiyon olmasını nasıl isterler anlayamıyorum. Bir çok sivasspor taraftarının başka takım tuttuğunu biliyoruz.Ben eski gsliyim Uefa kupasını aldıktan sonra takımı dağıttılar.Fatih terim kaçtı gitti.Büyük düşünemediler.Bizim işimiz buraya kadar dediler ve dediklerinde haklı çıktılar.O dönemden hangi futbolcu dünya çapında.Hiç biri değil.Ne hakan,emre okan vs.sürünüyorlar. Demek istediğim bizim takımımız ligdeki 3.yılında şampiyonluk mücadelesi veriyor.Takımda ve taraftarın içinde büyük düşünen insanlar var.Mücadele etmeyi seven taktik bilen ve yerine göre davranmasını bilen insanlar var. Diğer takım taraftarlarına (özellikler ts 4. büyük olan ve yerini bize kaptırmamak isteyen) lütfen kendi takımınızın şampiyon olması için mücadele edin.3 puanın arkasına sığınıp geri lan 33 haftayı gözardı etmeyin. Bizim hedefimiz 4. büyük olmak değil her zaman 1. olmaktır.Zirve mücadelesi vermektir.Onca sene 1.lige çıkmak için mücadele verdik didindik durduk.2.lig kadrosunu devam ettirdik ve başarı öyle geldi.İnanana ve mücadele eden takımın taraftarı olmak insana gurur veriyor.
vkeskek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2008, 10:23   #32
necmettin_akcay
Yiğido

necmettin_akcay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

49 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 necmettin_akcay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sivassporumuzu bu haftalarda böyle zirvede görmek çok güzel inş kalan maçları kayıpsız atlatrak şampiyonlar ligine gideriz dünkü maç süperdi keşke istanbulda yine sivasmızın maçı olsaydıda yine gitseydik saygılarımla
Alt 31.03.2008, 12:23   #33
BoranKrhn
Yeni Yiğido

BoranKrhn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BoranKrhn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: KİM BU GECE KUŞLARI???

Sivasspor'un ve diğer şampiyonluk mücadelesi veren takımların fikstürlerine baktığımda, eğer bu haftaki Sivas'ta oynanacak mücadeleyi kayıpsız kapatabilirse Sivasspor (ki bence BJK maçında Sivas puan kaybetmeyecek) Sivasspor bu senenin ve Anadolu'nun yeni şampiyonudur. Gaziantep'liyim Ankara'da ikamet ediyorum. Sivasspor'u çok yakından takip ediyorum. Form grafiğine ve fikstürüne baktığım zaman Sivas'tan başka şampiyon göremiyorum. Keşke Fenerbahçe maçındanda kayıpsız ayrılsaydınızda şampiyonluğu şimdiden ilan etseydiniz ) Ek olarak bu haftaki gösterdiği performanstan ötürü kendini Türkiye'ye ispatlamış olan Cvetkov'u maçı izlerken ayakta alkışlayan biri olarak onada Gol Krallığı yarışmasında yürekten vede yürekten başarılar diliyorum. Başkanınız Mecnun beyin ve teknik heyetin (Başta Bülent Hocam olmak üzere)vede Gönülleri ile oynayan Sivasspor'lu futbolcuların Sivasspor'u şampiyonlar liginde büyük başarılara taşıyacağınada canı gönülden inanıyorum. Benim, Sivas'lıların ve Sivas'ı artık büyüklerin arasında kabul eden tüm Türkiye'nin bu inancını boşa çıkartmayacağınızı dileyerek Şampiyonluk kutlamalarına bi davetiye istiyorum )

Saygılar

Boran Karahan.
BoranKrhn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2008, 13:48   #34
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1316 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Üst Üste Gelen Goller Sonrası Bülent Hocamızında Dediği

Gibi Rahatladık,Şampiyonluğa Oynayan Takımlardan Böyle

Galibiyetleri İnşallah Daha Çok Görürüz.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2008, 13:50   #35
akifeker
Tecrübeli Yiğido

akifeker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 akifeker Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

a bu deilde inşşşlah bu başarıları sezon sonuna kadar götürüzz.
nede olsa kaybedeceğimiz bişey yok sonuna kadar savaşmalıyızz
akifeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bülent Uygunun Şampiyonluk İnancı
Alt 31.03.2008, 17:07   #36
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1099 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil Bülent Uygunun Şampiyonluk İnancı

Videyu İzlemek İçin Tıklayınız!!!

30.03.2008
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Bülent Uygunun Şampiyonluk İnancı
Alt 31.03.2008, 17:20   #37
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Bülent Uygunun Şampiyonluk İnancı

hocamızın konuşmaları güzel.ama şu trabzon camiasına diye başlayan sözleri kullanmasaydı keşke.iyi niyetli olarak söylediğini biliyoruz ama dünde bazı sitelerde gördükki trabzonlu bazı kendini bilmez taraftar olduğunu zannedenler hocamıza hakaretler yağdırıyor.

hocamızın böyle konuşmalarda biraz daha dikkat etmesi lazım.iyi niyetli hocamız ama kendini bilmeyenleride göz önünde tutması lazım...