Adamların taraftaarları orada çalışanlardı galiba formalarını da çarşıdan almışlar hepsinin üstünde aynı şey yazıyodu Avantajlı bir skor tabi ki ama rahat alabilirdik bu maçı...ama öbür maçta yenebileceğimize inanıyorum...hadi hayırlısı
ben kaşamki sivasspor'un geçen sneki gibi yanı yerlere gelebileceğinden şüpeliyim acayip kötüydük neydseki onlar bize yardım etti işallah buradaki maçı adamakıllı oynarız da bende düşüncelerimde yanılırım.
arkadaşlar daha sezonun başı ve bir çok futbolcumuzun da bu sezon ilk maçıydı,bu kadar karamsar olmayın.inş sivasta gerekli skoru alıp turu geçeriz rahat olun.ilerleyen haftalarda da yine korkulan sivasspor olacaktır.
__________________ başarılar sivasspor, şampiyon sivasspor...
Akın'ı hiç sormayın kardeşlerim bana. Akın beleş golü yedi. Resmen adam topun kaleye girmesini bekliyor bakıyor. Bu kadar olmaz ya. Pes yani. Süperligdeki gücünü yansıtamadı ya ona üzülüyorum.
İlk avrupa tecrübesi için iyi bir sonuç. Balili yine harika idi. Bu adam bizi çok iyi yerlere taşıyacak bundan eminim. Beni gıcık eden maçın spikeri idi. İnsan farklı ülkelerin takımlarının maçını anlatırken bile bu kadar ruhsuz olamaz.