Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

SONUNA KADAR DESTEK
Alt 13.09.2005, 08:57   #31
acakislalimahoni
Yiğido

acakislalimahoni - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 acakislalimahoni isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch SONUNA KADAR DESTEK

ABİ BİZ SİMDİDEN BÜTÜN ORGANİZEYİ YAPTIK SADECE 3 SOKAKTAN 1 OTOBÜS DOLDURUYORUZ DAHA NE BABAM HADİ BÜTÜN YİĞİDOLAR ELELE HAMSİ AVI SEZONU 19 EYLÜL CUMA 2005 SAAT 20:00 ATATÜRK OLİMPİYAT STADINDA BASLIYOR

HERKESTEN RİCAM BU MACA MUTLAKA KASGOL İLE GELİNSİN TRİBÜNDE COK GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ OLUSTURMAK İSTİYORUZ

SİVASIMIZA BASARILAR

67 GENC TARAFTARLAR KISMET OLURSA SİZİNLE YAN YANA SONUNA KADAR AYAKTA TEZAHURAT YAPACAĞIZ
Eklenen Resim Ön İzlemesi

acakislalimahoni isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 09:35   #32
kursad58
Yiğido

kursad58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kursad58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BU TOPİC DÜN ÖĞLEN SAATLERİNDE AÇILDI YANILMIYORSAM AMA DAHA 4 SAYFA İLGİNİN NE OLDUĞUNU SİZ DÜŞÜNÜN ARTIK BİZ DİĞERLERİNİ BİLMİYORUZ SADECE SİTEMİZE GİREN KİŞİLER SAĞLAM GELSE VE İLGİGÖSTERSE BU BİZE ZATEN YETER
kursad58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
İSTANBULDA ÇOKMUYUZ YOKSA HİÇ YOKMUYUZ?
Alt 13.09.2005, 09:57   #33
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Lächeln İSTANBULDA ÇOKMUYUZ YOKSA HİÇ YOKMUYUZ?

HEP İSTANBULDA SİVASLI ÇOK DERLERDİ BEN ARTIK İANMIYORUM EĞER BİZLER ÇOK OLSAYDIK OLİMPİYAT STADINDA İZDİHAM OLURDU VE TIKLIM TIKLIM DOLARDI LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEDİĞİNİ HERKEZ GÖRDÜ YİĞİDLİK PANKARTLARLA OLMUYOR İ C R A A T LAZIM KÖY DERNEKLERİNE BELLİ SAYIDA BİLET MECBUR KILINSIN TEK ÇÖZÜM BAŞKA YOLU YOK OLİMPİYAT CUMA GÜNÜ DOLMALI SAYGILAR
RECEP_YÜKSEL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 12:34   #34
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Imparator5834 Nickli Üyeden Alıntı
CILGIN TARAFTAR GORMEK İSTEYEN VARSA BURDAN UFLEMESİN MACA GELSİN.

--------------------------------------------------------------------------------

VALLA GARDAS BU ZAMANA KADAR BIZDEN BASKA CILGIN TARAFTAR GOREMİYOM ONUN İCİN GARDAS BU TOPICIDE KINIYORUM KUSURA BAKMAYIN YOK CILGINMIS YOK FANATIKMİS FALAN FİLAN YANİ BURDAKİ MİLLETİN COGU KURU SIKI TABANCA GİBİ LAFA GELDİMİ HEP SİVASSPORUMUZU DESTEKLİYORUZ FALAN FİLAN BOS BUNLAR GARDAS HERKEZ TV BASINDA DESTEKLER BURDA YAZAR CİZER BOS BUNLAR SORSAN HİC BİRİ BIRAK SİVASSPORU DESTEKLEMEYİ SİVASIN YOLUNU BİLMEZ ONUN İCİN SİVASIN YOLARINI TURKUSUNU ORENSİNLERDE ONDAN SONRA SİVASSPORU DESTEKLESİNLER./ HANİ NERDE HER MAC OLDUGU GİBİ GS MACINADA GELİYOLARDI HANİ SAMİYENİ ALBUKAYA ALIYOLARDI BOS BUNLAR GARDAS SİVASSPORU DESTEKLİCEK ADAM VARSA TÜRBÜNE GELSİNLER ADAMLAR İSTANBULDA İSTANBULDAKİ MACA GELMİYOR AMA GERCEK SİVASSPORU DESTEKLİYEN ADAMLAR 1000KM YOLDAN GELİPDE DESTEKLİYOR SERHAN GARDAS SEBO ABI ELİNİZE KOLUNUZA YUREGİNİZE SAGLIK ABİ. /NOT/ CILGIN TARAFTAR GORMEK CILGIN TARAFTARLARLA TANISMAK İSTİYORSANIZ TÜRBÜNE GELİN YÜZ YÜZE TANISALIM SİVASSPORUMUZU DESTEKLİYELİM.BİZLERİ TANIYAN TANIYOR NASIL SİVASLI VEDE CILGIN SİVASSPORLU OLDUMUZU.

Walla gardaş süper yazmışsın.Vakit maça gitme vakti.Haydi Yiğidolar!!!!!!!!!!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 13:31   #35
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sinan58_34 Nickli Üyeden Alıntı
iste taraftarımız halı cogu oturmus bu sekılde en azından ayakta durabılırdık insallah trabzon macındada boyle olmaz ben bu kısılere soz verdım resmınızı cekıp sıteye atacam dıye
telis memmede bak ya ne kadar fedakar adam takımın peşinde koşturuyor.
Alt 13.09.2005, 13:33   #36
Ozancan
Acemi Yiğido

Ozancan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ozancan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Asıl sorun şu bence..Istanbul'daki butun Sivaslı kardeşlerimiz,sonuç olarak 4 büyük takımlardan birisini tutuyor yada sempatizani..Böyle oluncada aynı gun yada hafta Sivas maçı olunca tercihleri Istanbul takımları oluyor..Yada tv başında izlemek daha kolaylarına geliyor..Artık Sivasspor SuperLig te olduguna gore bu arkadaslarda sapkalarını onune koyup Sivasspor gercegini kabullenmeliler ve desteklerini esirgememelidirler.
Yeter Artık.....Lutfen Sivasspor maçlarına gelin...Büyüklük taraftarla olur....
Haydi YİĞİDOLAR....
Ozancan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
HADİ Bİ GAYRET YİĞİDO SİLKELEN BİRAZ
Alt 13.09.2005, 13:37   #37
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Daumen hoch HADİ Bİ GAYRET YİĞİDO SİLKELEN BİRAZ

ARKADAŞLAR NE YAPALIM İSTANBULDAKİ SİVASLILARI MODULLAYALIMMI ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ GELMELERİ İÇİN İNANIRMISINIZ GS Lİ OLAN SİVASLI AKRABALARI BİLE GETİREMEDİM YAW ADAM KALK HİÇ DEĞİLSE İKİ TAKIMINI BİRDEN GÖR DİYORSUN YOK DİYOR ADAM, DAHA NE YAPALIM HANGİ SİVASLININ BİLETİNİ ALIP ARABASINI TUTUP STADA TAŞIYALIM, ORUH İNSANIN KENDİNDE OLACAK BEN TAŞIMA SUYUYLA DEĞİRMEN DÖNDÜREMEM VE BURADA YAZAN 50 - 10 SİVASLI GARDAŞIM GİBİ, BURADA SORUN DAHA DERİNLERDE BAKIN YİNE SÖYLÜYORUM ALİSAMİYENDE EN AZ 2.000 SİVASLI GALMEDİ İSE BEN HİÇİM AMA KİMSE CESARET EDEMEDİ GİZLENDİ, BUNU 3 GÜNDÜR TÜM GS LİLERDEN DUYUYORUM EVET BENİM OTURDUĞUM YERDE BİSÜRÜ SİVASLI VARDI DİYOR HEPSİ, SİVASLI HALA ÇOK SİLİK SOSYAL HAYATA KATILMIYOR, BUNU HER ALANDA GÖRÜYORUZ SİLME SİVASLININ OTURDUĞU MAHALLELERDE BİLE MUHTARLAR BAŞKA İLİN TEMSİLCİLERİNDEN SEÇİLİYOR, AZALARI BİLE İNANMAZSANIZ ETRAFINIZA BAKIN GÖRECEKSİNİZ MALASEF SİVASLI BU KADAR KİMLİĞİNİ KAYBETMİŞ VE SİNDİRİLMİŞ DURUMDA. YİNE TEK ANAHTAR BURADA SİVASSPOR VARIMIZ YOĞUMUZ SİVASSPOR BİZİM İÇİN BİR ÇIKIŞ YOLU, SİVASLI ÖZ BENLİĞİNİ SİVASSPORLA BULACAK KENDİ ÖZGÜVENİNİ ANCAK SİVASSPORLA KAZANACAK, BU ANLAMDA TRABZON MAÇI ÖNEMLİ BİR KM TAŞI OLACAK EN AZ ALINACAK BİR BERABERLİK BİZE BÜYÜK MORAL VERECEK, ÇOK NEGATİF OLMAYIN ARKDAŞLAR HERKES ELİNDEN GELENİ YAPSIN MAÇA MÜMKÜN OLDUĞU KADAR KATILALIM ELİMİZDE GALİBİYET FIRSATI VAR BUNUN ÇOŞKUSUNU HEP BERABER NE KADAR ÇOK YAŞARSAK BİR SONRAKİ MAÇLARA KATLANARAK ÇOĞALIRIZ, SİZDEN RİCAM MAÇA KADAR İSTANBULDAKİLER TÜM ÇEVRESİNİ SIKIŞTIRSIN İSTANBUL DIŞINDAKİLER AKRABALARINI TANIDIKLARI ARYARAK BİR HATIRLATSINLAR BU HAFTA TRABZON MAÇINA GİDİYOMUSUN DİYE EN AZINDA GİTMESE BİLE BELKİ BİRAZ OLSUN İLGİLENMEYE BAŞALAYACAKLARDIR, BUDA BİR KAZANÇ OLACAK TARAFTAR TUTMAK KOLAY DEĞİL, ZAMANLA OLACAK
SON SÖZ BEN OLİMPİYATTAYIM YİĞİDOLARI BEKLERİM
GELENLERİN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM ŞİMDİDEN
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS DİYE BAĞIRACAĞIM GURURLA
GARDAŞLARIMI BEKLERİM
A BİRCAN
Alt 13.09.2005, 13:42   #38
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1341 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
HANİ NERDE ESKİ ACIK YIGIDOLARI

--------------------------------------------------------------------------------

HANI NERDE BEYLER CILGIN TARAFTARLAR BURDAN BAZI KİSİLER ATIP TUTUYORDU YOK SAMIYENE SIGMAYIZ YOK KORKTULAR BİZLERE TÜRBÜNDE YER VERMEDİLER VERDİLER YOK COK PAHALI GELDİ ENIYISI BIZ ESKI ACIK ALALIM DIYEN KISILER BURDAN LAFLA BİLET ALAN KİSİLERE BAKIYOM TOPLASAN YOK BEN 10 TANE ALDIM YOK BEN 30 TANE ALDIM TOPLASAN SATIN ALINAN 1000 1500 ADET BİLET HADI ONADA EYVALLAH ADAMLAR ESKİ ACIK TURBÜNÜNDEN BİLET ALAN KİSİLERİDE BİZİM YANIMIZA SOKTU KAPILARI ACIP TURBUNE ALDI TOPLASAN 20 30 KİSİ GELDİ ONLARDA ZATEN MAC SABAHI STADIN ORDAN ALAN SİVASSPORLU TARAFTARLARIMIZ. ONCE BİZLER KENDİMİZE AYRILAN BOLUMU DOLDURALIMDA ONDAN SONRA KONUSALIM.NOT. MAC SABAHI SAAT 10 DA BILET GISELERI ACILDI SIVAS BOLUMU SAAT 12.30 DA CIKTI ESKI ACIK YENI ACIK BILETLERIDE ZATEN GISEDE DOLUYDU MAC SABAHI ACIKTAN BILET ALAN KISILERDE BIZIM BOLUME GECIRILDI YOK BURDAN O GECENLER BİZDİK FALAN FİLAN DİYİPDE YAN BASMAYIN CAMURA YATMAYIN.BURADA CILGIN TARAFTARLIK YAPMAK İSTEYEN VARSADA TURBUNE GELSİN.

Kardeşim bizim düşüncelerimize adeta tercüman olmuşsun...Sivasın insanını ben çözdüm..Herkes için konuşmuyorum ama Sivasın insanı kuru teneke gibi dıngırdıyor..Benim bu tribünde sayılı ve bildiğim insanlar hariç kimseye güvenim kalmadı...Herkes boş boş konuşuyor...Hatta maç esnasında ismini vermeyeyim bir vatandaş gelmiş bize diyorki bağırmayın neden bağırıyorsunuzki siz bağırdıkça onlar daha çok bağırır diyor...Bizimde verdiğimiz cevap şu oldu biz eğer buraya bu stada geldiysek takımı desteklemek için geldik çekirdek yemek için veya oturmak için değil...Arkadaşlar duyarlı olalım burası Kurtlar Sofrası burada adamın gözünün yaşına bakmazlar...SEYİRCİ PSİKOLJİSİNDEN KURTULUP TARAFTAR OLALIM...

HER YERDEYİZ....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 13:59   #39
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1330 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
[SIZE=3]YETER ARTIK ...LÜTFEN KENDİMİZE GELELİM.....

Arkadaslar forumlarda yazıyoruz konuşuyoruz ama iş icraata geldiğinde kimse ortaya cıkmıyor... İkinci ligteki Sarıyer maçıda dahil İstanbulda 4 maç oynadık daha şöyle kalabalık bir topluluk oluşturamadık tribünlerde...

Günlerce Konuşuyoruz söyle yapalım böyle yapalım diye ama daha maçlarda tribünde biraraya dahi gelemiyoruz...Yok ben su tribündeydim ..yok ben su grupla beraberdim 50 tane bahane uyduruyoruz maçlardan sonra...

10.000 üyemiz var söyleyiz böyleyiz diyoruz maçlarda ayrı ayrı oturuyoruz..bölük pörçük ve dağınık...etkili bir grup oluşturamıyoruz...maçlara gelemeyenlere bir sözüm yok..İşleri dolayısı ile veya ekonomik durumundan dolayı insanlar maçlara gelemeyebilir...bunu eleştirmeye hakkımız yok ama....
maçlara gelenler birleşmemiz lazım... 10.000 üyeli bir siteden 150 kişi maça gelse yanındada iki arkadası olsa 400-500 kişi yapar...buda tribünde etkili bir grup olmak için yeter...ama nerde 50 kişi zar zor biraya geliyoruz...onunda çoğunluğunu sivastan gelenler oluşturuyor....

Ama artık YETER!!! kendimize gelelim...Ya bir araya gelip tribünde 90 dakika coşan takımını destekleyen bir grup oluşturalım..yada yapamayacağımız seyleri konuşup kendimizi komik duruma düşürmeyelim....

Trabzon maçı bizim için son fırsat...lütfen bu fırsatı iyi değerlendirelim...buraya bu maça gelip tribünde birleşecek olanlar yazsın...sayımızı bilelim...

NOT. BU YAZDIKLARIM SİVASTAN GELENLER İÇİN DEĞİLDİR.....
[/SIZE]
HAKKI ABI İYİ GÜZEL YAZDIN DA BOŞA YORDUN KENDİNİ SEN SİVASSPOR TARAFTARINI BİLMEZMİSİN...BU MAÇTA 10 BİN OLMAZ..SİVASLILAR İSTANBULDA Kİ EN ETKİSİZ TOPLULUK...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 14:01   #40
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1330 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
CILGIN TARAFTAR GORMEK İSTEYEN VARSA BURDAN UFLEMESİN MACA GELSİN.

VALLA GARDAS BU ZAMANA KADAR BIZDEN BASKA CILGIN TARAFTAR GOREMİYOM ONUN İCİN GARDAS BU TOPICIDE KINIYORUM KUSURA BAKMAYIN YOK CILGINMIS YOK FANATIKMİS FALAN FİLAN YANİ BURDAKİ MİLLETİN COGU KURU SIKI TABANCA GİBİ LAFA GELDİMİ HEP SİVASSPORUMUZU DESTEKLİYORUZ FALAN FİLAN BOS BUNLAR GARDAS HERKEZ TV BASINDA DESTEKLER BURDA YAZAR CİZER BOS BUNLAR SORSAN HİC BİRİ BIRAK SİVASSPORU DESTEKLEMEYİ SİVASIN YOLUNU BİLMEZ ONUN İCİN SİVASIN YOLARINI TURKUSUNU ORENSİNLERDE ONDAN SONRA SİVASSPORU DESTEKLESİNLER./ HANİ NERDE HER MAC OLDUGU GİBİ GS MACINADA GELİYOLARDI HANİ SAMİYENİ ALBUKAYA ALIYOLARDI BOS BUNLAR GARDAS SİVASSPORU DESTEKLİCEK ADAM VARSA TÜRBÜNE GELSİNLER ADAMLAR İSTANBULDA İSTANBULDAKİ MACA GELMİYOR AMA GERCEK SİVASSPORU DESTEKLİYEN ADAMLAR 1000KM YOLDAN GELİPDE DESTEKLİYOR SERHAN GARDAS SEBO ABI ELİNİZE KOLUNUZA YUREGİNİZE SAGLIK ABİ. /NOT/ CILGIN TARAFTAR GORMEK CILGIN TARAFTARLARLA TANISMAK İSTİYORSANIZ TÜRBÜNE GELİN YÜZ YÜZE TANISALIM SİVASSPORUMUZU DESTEKLİYELİM.BİZLERİ TANIYAN TANIYOR NASIL SİVASLI VEDE CILGIN SİVASSPORLU OLDUMUZU.
TARAFTAR OLMAK ZOR İŞ...TRİBÜNE GELMEKLE BİTMİYOR...EĞER Kİ İSTANBUL TAKIMLARINA KAFA TUTUACAZ DİYORSAK SİVASSPOR'U TRİBÜNDE HİŞ SUSMADAN DESTEKLEMELİYİZ...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır