Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Alt 31.12.2008, 10:47   #31
rebelife58
Acemi Yiğido

rebelife58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 rebelife58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim

Alıntı:
Kapidag17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Sivasli degilim ama yaptiklari ile gurur duymamak elde degil,Insallah böyle devam ederler.Bütün oyunculari tebrik ediyorum,ayrim yapmiyorum,biri olmasa digeri olmaz,hepsi birbirini tamamliyor.Yönetim iyise takim tikir tikir calisir.Basarilarin devamini diliyorum.
kardeşim sana ayne katılıyorum senide tebrik ediyorum bu hassasiyeti gösterdiğin için
bence bütün oyuncular süper hiçbirini dierinden ayırmak doğru değil sonuçda onlar bir takım ve takım gibi hareket ediyorlar. takımı eleştirebiliriz ama takımın içindekileri asla başarıları ortada zaten yüreğimiz onlarla
rebelife58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 13:38   #32
muratduru58
Acemi Yiğido

muratduru58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muratduru58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Michael Petkovic :İsmi,futbolculara güven veriyor,kaleye çoğu zaman formasını koysa bir kaç kurtarış yapar.

Akin Vardar :Kale arkamız emin ellerde,hiç farketmez,yedekde soyunduğunda bile Terim'in milli takımında banko oynayacak kapasitesi var.

Mamadou Diallo :İyi bir yedek olur,oynadığı zaman defans bloğunda olması gereken takım oyununa adepte oluyor.

Hayrettin Yerlikaya eli çocuk,ah birde kafasını topa verse,işte o zaman dadından yenmez ama varsın olsun o bizim öz çocuğumuz.

Sedat Bayrak efans bloğumuzun sağlam halkası,top geçer ama rakip geçmez.

Murat Sözgelmez :

Fábio Bilica :Gizli kahraman,koşarken rakibinin ayağındaki topa çalım atan,rakibi türübünlerde topu ararken bilica gole gidecek aisist niteliğinde bir pas bile çıkarmış.takımın en ıyısı

Abdurrahman Dereli :Kanatlarımızın vazgeçilmezi,olmazsa olmaz musa ile beraber,maç içinde bülent hoca bir sağa bir sola verdiğinde bile her iki kulvarıda metro gibi kullanıyor.

İbrahim Dağaşan : en ıyı orta saha
Musa Aydın :Benim yıldızım,uçarak havada gol atan ender futbolculardan türkiye liğinin,birde sağır ve kör olanlar görse bu çocuğu(Milli takımda oynaması gerek)

Muhammet Ali Kurtuluş :Ah muhammet,şu oyunu birazda inatçılığından ve hırsından arınmış oynasan,on numaranın kralı olacaksın.

Konfory Sylla emir perde gibi dirençli konfory,takım oyunu içinde,zinciri oluşturan diğer bir halkamız.

Sezer Badur :Önemli maçlarda güzel performans gösterdi,allah bağışlasın bi çocuğu oldu,doğumdan sonra anlamsız bir form düşüklüğüne girdi.İnşallah eski günlerine döner.

Onur Tuncer :Genç yeteneğimiz tecrübe kazanma aşamasında.

Sergio Oliviera :Tutukluğunu üstünden atıp,bu uyum içinde kendini göstermesini bekliyoruz.

Faruk Bayar :Umarım,antremanlar başta olmak üzere şans bulduğu dakikaları değerlendirebilir.

Pini Felix Balili :O bir yıldız,kaçırdığı pozisyondada,attığı goldede,savunma yapışındada,atağa kalkdığındada.

Herve Tum : İnşallah performansını önce doksan dakikalara sonrada tüm sezona yayabilir.super

Mehmet Yıldız :Efendı ne yaptıgını bılen ıyı bırı sozum ona buyukler kıymetını bılmıyorlar.
muratduru58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 15:47   #33
sivaslibjk1986
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslibjk1986 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gerçekten hepsi süper inşallah ikinci devreyide iyi oynayarak,güzel bir futbol ve centilmenlik içinde şamnpiyon olacağız şampiyon SİVASSPOR
sivaslibjk1986 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 15:51   #34
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Michael Petkovic : Süper ligin en iyi kalecilerinden biri. çok iyi performans gösterdi ilk yarı

Akin Vardar : Gecen sezon kalitesini gösterdi ancak önünde Petkoviç gibi bir tecrübenin ve yabancının bulunması şansızlığı

Mamadou Diallo : Defansımızın her zaman hazır ve nazır yedeği

Hayrettin Yerlikaya : Bazı maçlarda saç yoldursa da iyi denilebilecek düzeyde bitirdi ilk yarıyı

Sedat Bayrak : Bilica ile iyi bir ikili oldu sakatlık fazla etkilememiş kendisini

Murat Sözgelmez : Fenere attığı gol yeter

Fábio Bilica : Süper ligin en iyi defansı herşeyiyle 1 numara

Abdurrahman Dereli : sağ kanadı otoban gibi kullanıyor maşallah

İbrahim Dağaşan : Görev aldıgı sürelerde başarılı bir performans gösterdi.

Musa Aydın : Takımın en iyilerinden biri yüreğiyle oynuyor

Muhammet Ali Kurtuluş : Sakatlıktan sonra eski Mohammed den çok uzak. İnşallah eski formuna döner.

Konfory Sylla : Takımın görünmez kahramanı korkusuzca oynuyor. bodoslama

Sezer Badur : sylla ile orta sahanın yükünü çekti Fenere attığı gol ile tarih yazdı.

Onur Tuncer : pek forma şansı bulamayan bir oyuncumuz

Sergio Oliviera : Takımda fazlalık olarak görüyorum

Faruk Bayar : Çok kaliteli bir oyuncu ama kaliteli takımın yedek kulubesi de kaliteli oluyor.

Pini Felix Balili : Süper ligde bir çok takımda oynadı. inanıyorumki en mutlu oldugu yer Sivasspor. birlik beraberlik içinde takımın neşe kaynağı

Herve Tum : Bursaspordaki performansından sonra tum un transferine kızmıştım ama Bursa kullanmayı bilememiş forvetin arkasında çok iyi işler yapıyor gerektiğinde gol bile atıyor

Mehmet Yıldız : son haftalardaki transfer haberleri yüzünden aklı karmakarışık olup formu düşse de o bir kral o bir yiğido.
Alt 31.12.2008, 16:06   #35
kayayatakci
Tecrübeli Yiğido

kayayatakci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 275 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayayatakci isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bence degerlendirmek istedigimiz.futbolcu kardeslerimiz .sivassporumuzun göz bebegi hepside bence hic birini birinden ayirt etmiyorum tüm futbolcularimiza 10.üzerinden 10 veriyorum.sevgili bülent hocamiz sevgili baskanimiz ve tüm yöneticiler 10.üzerinden 10.Bize son senelerde yasattiklari sevincten ve gururdan dolayi hepsinede ayri ayri tsk ediyorum .hepsinin yeni yilini candan kutluyorum ve tüm yigidolarin yeni yillarini kutluyorum .Danimarkadan Kaya
Alt 31.12.2008, 17:57   #36
Dadal
Yeni Yiğido

Dadal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Dadal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tek tek hepsine on puan inşallah birde şampiyon oluruz üç büyüklerin tekeli bitsin Anadolunun yeni açılmı biz oluruz.
Dadal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 19:12   #37
üsküdar
Yeni Yiğido

üsküdar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üsküdar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tek cevap yazıyorum hepsi iyidi hakkını vermek lazım basta baskan ve teknık direktorumuz
üsküdar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 19:52   #38
sanatkar
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sanatkar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivası her zaman destekliyoruz.
sanatkar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 23:44   #39
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1003 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İşte Bülent Hocanın gözünden Yiğidolarımız:

BÜLENT UYGUN’UN AĞZINDAN SİVASSPOR KADROSU

Michael Petkoviç (Kaleci): Kiliseye gider, tesislere gider, akşam da evine gider. Türkiye’nin belki de en iyi kalecisi.

Akın Vardar (Kaleci): İlk on birde oynatamadığım için üzüldüğüm oyunculardan biridir. Altı vakit namaz kılar. Bir vakit eskiden kalan borçlarını kapatmak için. Dünya iyisidir. Çok iyi çalışır.

Volkan Ünlü (Kaleci): Onu daha göremedim. Belinden sakatlandı. Almanya’da tedavisi sürüyor.

Mamadou Diallo: Gine Millî Takımı’ndan aldım. 50 bin Avro bonservis parası verdim. Beş yıllık anlaştık. Sudan ucuz.

Hayrettin Yerlikaya: Millî takımlarda oynayacak kapasitede. Sol tarafın Rambo’su. İstekli ve arzuludur.

Murat Sözgelmez: Çok çabuktur. İyidir. İnsanlığı da iyidir.

Sedat Bayrak: Melek gibidir. Karınca önünden geçse üç gün onun geçmesini bekler. Sonra kendisi geçer.

Abdurrahman Dereli: Kendindeki yeteneğin farkına sonradan vardı. İnanılmaz bir defans oyuncusudur.

Fabio Bilica: 7 karısı, 7 çocuğu var. Hepsine de bakar. Türkiye’nin en iyi stoperi.

İbrahim Dağaşan: Bursa’da üç dört sene oynadı. Şans bulamadı. Oradan aldım. Yetenekli ve görev verilince en iyisini yapan bir çocuktur.

Musa Aydın: Türkiye’nin orta sahadan kaleye kateden en iyi adamı. Takımına âşık, arkadaşlarına sevgiyle bakan bir oyuncudur.

Herve Tum: Lakabı doktor. Çok sempatik. Fransızca bilmediğim için ona Fransız aksanıyla ‘çekomastik izolasyon’ diyorum. Bu esprim her seferinde çok hoşuna gider.

Muhammet Ali Kurtuluş: 2. Lig’de şampiyon olmamızı sağlayan, muhteşem gollere imza atan bir oyuncu. Oyun kurar, rakibin oyununu bozar.

Sezer Badur: Karşıyaka’dan aldık. Çok çalışan, istekli, arzulu. Almancı dediğimiz oyunculardan. Cola'yla Fanta karışımı bir içecek içer.

Konfory Sylla: Neşe kaynağı. Onu da Gine Millî Takımı’ndan aldım. Ön libero oynar. Sahada agresiftir.

Onur Tuncer: F.Bahçe’nin altyapısında yetişti. Bize Mardin’den geldi, iyi performans sergiledi.

Sergio Oliviera: Bizim takımda bonservis verip de oynatamadığım tek oyuncu. Benle Oğuz (Çetin) karışımı bir oyuncu. İnanılmaz yetenekli.

Faruk Baydar: Sol bek, sol içte oynayan yetenekli bir oyuncu.

Pini Felix Balilli: Ona tesislerde bir ağlama duvarı yaptım. Yabancılık çekmesin diye (gülüyor).

Mehmet Yıldız: Benim için de takım için de çok önemli bir oyuncu. Sivasspor’u bugünkü konuma getirdi. Savaşçılığı, mücadeleciliği, ağabeyliği, duruşu, yaptıkları ve yapacaklarıyla bir ekol oluşturdu. Bundan önce Türk futbolunda bir Hakan Şükür ekolü vardı. Bundan sonra da Mehmet Yıldız ekolü olacak. Şu anki sistemimim bir numaralı adamı.

Tayfun Emre Yılmaz: Gelecekte ümit bağladığımız bir oyuncu.

Murat Yılmaz: Sol tarafta oynayan genç bir arkadaşımız.

Eyüp Kadri Ataoğlu: Genç bir çocuk.

Aksiyon

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.01.2009, 11:29   #40
halilxx58
Tecrübeli Yiğido

halilxx58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

401 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 halilxx58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Oyuncularımızı Değerlendiriniz ;

Michael Petkovic : Cok tecrübeli bir kaleci, tecrübesini her macta gösteriyo

Akin Vardar : Petkovicle tatli bir rekabet icinde, oynadigi sürece milli takima kadar yükselir.

Mamadou Diallo : tam bir görev adami, kafa toplari süper

Hayrettin Yerlikaya : tecrübeli bir oyuncu, kendine güveni sonsuz, yedegi olsa süper olur

Sedat Bayrak : süper bir stoper, milli takim seviyesinde oynuyor

Murat Sözgelmez : duvar gibi stoper

Fábio Bilica : tek kelimeyle : MÜKEMMEL

Abdurrahman Dereli : sag kanadin lokomotifi, sag kanat ona dar geliyor

İbrahim Dağaşan : süper bir ön libero, duran top ustasi

Musa Aydın : sag kanatta abdurrahman la iyi uyum sagliyorlar

Muhammet Ali Kurtuluş : ustanin sahada oldugu yeter, duran toplari mükemmel

Konfory Sylla : cok hirsi ve agresif, fazla kart görüyor

Sezer Badur : süper bir sut ustasi, uzaktan sutlarina hayranim

Onur Tuncer : sivassporun gelecegi

Sergio Oliviera : fazla forma sansi bulamiyor, sivas icin dogru oyuncu degil

Faruk Bayar : iyi bir oyuncu, ama fazla izleme sansi bulamadim

Pini Felix Balili : cok hirsli ve suratli bir oyuncu, son vuruslari mükemmel

Herve Tum : geldigi gün sivasta oynayamaz diye düsündüm, fc baselden tanidigim icin, ama takima iyi katki sagladi

Mehmet Yıldız : kaptan takimin vazgecilmezi, kralimiz!!

Bülent Uygun: gelecegin Imparatoru, Sivasspordan haric sadece Milli Takimda görmek isterim!!!

Etiketler
değerlendirelim, değerlendirme, performans, sivasspor, yiğido, yiğidolarımızı, yorum