Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ünsal:"Rekor Oldu"..
Alt 20.01.2009, 10:45   #31
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Ünsal:"Rekor Oldu"..

Evet rekorların takımı olmaya devam edeceğiz galatasarayında boyunun ölcüsünü alacağız her iki kulvardada yarıştan kopmadan yolumuza devam edeceğiz
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2009, 10:48   #32
s!vasspor
Acemi Yiğido

24 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 s!vasspor FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Taraftarlık ayrı, basın sözcülüğü ayrı.
Sen yada ben taraftar olarak isteklerimizi beklentilerimizi ifade ederiz.
Taraftar olduğumuz için herkes bize saygı duyar, itiraz edende olmaz.

Basın sözcüsü ise bir camiayı temsil eden kişidir. sorumluluğu olan, taraftarını, klubünü vede çalıştığı yeri temsil eder.

Basın sözcüsünün konuşurken kendini yada duygularını değil önce taraftarını ve camiasını düşünmelidir.
Söylediği sözlerin nereler gideceğini ne tür tartışmalar yaratacağını iyi düşünmesi vede klubün itibarına, saygınlığına zarar verip vermeyeceğini iyi hesap etmesi lazım.

açıklama yaparken aklına geleni yada içinden geçeni değil, klubünün menfaatine olan şeyleri söylemesi lazım.
Ali Sami Yen'de bizlere AYI demişlerdi.UNUTTUN MU.Ama yine kafayı takmadık.Yine diyorum traşı bırak işine bak Yiğido.

Başka takımdan örnek : Merdivenler - Mevdivenler...
Örneğe cevap : Heryerde konuşma tarzı faktörü ortaya çıkar.Sende Eyvallah diyeceksin.
s!vasspor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2009, 11:25   #33
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
s!vasspor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ali Sami Yen'de bizlere AYI demişlerdi.UNUTTUN MU.Ama yine kafayı takmadık.Yine diyorum traşı bırak işine bak Yiğido.
Şimdi bikaç kendiniz bilmez taraftar, Ali Samiyende, İnönü standında "Ayı" dedi diye, çıkıp bütün klüp yetkililerinin "Ayı", "Eşek", "Domuz" gibi kelimelermi kullanmasımı lazım.

Sivasspor'la ilgili Ayı diyen Galatasaraylı bir yetkili, idareci olduda bizim haberimizmi olmadı yoksa sen Sivasspor gibi centilmen ve saygın bir camianın yetkililerinin bir kaç tane kendini bilmez taraftar gibi davranmasınımı istiyorsun.

Ne yani şimdi Fikret Ünsal çıkıp herhangi bir Takımla ilgili "Ayı" derse normal diyip alkışmı tutacaksın ?

Yok artık diyorum.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2009, 11:29   #34
s!vasspor
Acemi Yiğido

Alıntı:
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdi bikaç kendiniz bilmez taraftar, Ali Samiyende, İnönü standında "Ayı" dedi diye, çıkıp bütün klüp yetkililerinin "Ayı", "Eşek", "Domuz" gibi kelimelermi kullanmasımı lazım.

Sivasspor'la ilgili Ayı diyen Galatasaraylı bir yetkili, idareci olduda bizim haberimizmi olmadı yoksa sen Sivasspor gibi centilmen ve saygın bir camianın yetkililerinin bir kaç tane kendini bilmez taraftar gibi davranmasınımı istiyorsun.

Ne yani şimdi Fikret Ünsal çıkıp herhangi bir Takımla ilgili "Ayı" derse normal diyip alkışmı tutacaksın ?

Yok artık diyorum.
Anlamadın sen.Taraftarız ön plandayız gibilerine yakın kelimeler kullandın.Bende diyorum ki birileri bize ayı dedi nerdeydin.Bırak Fikret başkanı eleştirmeyi.DEDELERİMİZ gibi konuşuyor.konuşma şivemize aykırı tarzda olma.git bize dışardan laf sokanlara laf üret.Sayende traş oldum.Traşı bırak artık Yiğido...
Alt 20.01.2009, 11:33   #35
s!vasspor
Acemi Yiğido

Ayrıca ben sİVASSPOR yönetimin yarısını gördüm.EVET ulan köylü gibi konuşuyorlar.Bir itirazın mı var.iSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ KONUŞUR.yiğidoyuz O KADAR.Bende köylü gibi konuşuyorum.Sen eleştiri yaparsan GALATASARAYLILAR bize ayı dedilerdi.Onlardan ne farkın olur.Onları haklımı göstermeye çalışıyorsun.YÜRÜ BE İŞİNE...Sana laf üretemem anlayan anlıyor yukardaki yazılarımızı takip ettiği zaman.Bu sana yeterlidir.
Alt 20.01.2009, 11:37   #36
Shan58
Tecrübeli Yiğido

[QUOTE=s!vasspor;463263]Anlamadın sen.Taraftarız ön plandayız gibilerine yakın kelimeler kullandın.Bende diyorum ki birileri bize ayı dedi nerdeydin./QUOTE]

Kendiniz bilmezlere cevap sahada verilir.
Rakibinin başarısını kabul edemeyen sonrada ona hakaret eden zavallılarla kavga edecek yada tekmeleyecek, yumruklayacak değiliz.
O tipler sadece kendi camialarına zarar verir.

Üstelik tarzından, üslubundan eğitimsiz, biri olduğun anlaşılıyor.
Konuyu daha fazla uzatıp hem konu kirliği yapmamak hemde senin seviyene düşmek istemiyorum.
Zaten takımlara zarar veren senin gibi, bilinçsiz ve kimseye saygı duyamayan sadece kendini düşünen tipler.

Tartışmayı bile beceremeyen insanlara cevap yazmak, zaman kaybından başka bi şey değildir.
Alt 20.01.2009, 11:43   #37
s!vasspor
Acemi Yiğido

Bize ayı diyenleri eleştirme gel Sivaslının konuşmasını eleştir.VAY BE NE GÜNLERE GELDİK.Tanju sende öle ha.Biz yiğidoyuz konuşmamız böyle diye yazıların var.Sonra Yiğido Fikret Ünsal'ı gel burda eleştir.

Herkese güle güle.
Alt 20.01.2009, 11:50   #38
Shan58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
s!vasspor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bize ayı diyenleri eleştirme gel Sivaslının konuşmasını eleştir.VAY BE NE GÜNLERE GELDİK.Tanju sende öle ha.Biz yiğidoyuz konuşmamız böyle diye yazıların var.Sonra Yiğido Fikret Ünsal'ı gel burda eleştir.

Herkese güle güle.
Kardeşim ben konuyu kapattım.
Fazla duygusallık hem sana hemde tuttuğun takıma zarar verir.

Bize Ayı diyenleri herkes ayıplıyor zaten. kaldıki onlara cevap vermek demek onları ciddiye almak onlara değer vermek demektir.

Böyle kendini bilmez, Terbiyesizleri muhattap alacak değili.
Merak etme onları kimsede ciddiye almıyor zaten.
onlar başkasının başarısını kabullenemeyen zavallık tipler.

Ben gidip zavallıları karşıma alıpta değer vermem. sen verirsen onada bişey diyemem.

Fikret Ünsal bizi ve Sivasspor'u temsil ediyor.
bende bir taraftar olarak bizi en iyi şekilde temsil edecek kişinin o görevi yapmasını istiyorum.
Bu takıma destek olan biri olarak her taraftar gibi buna hakkımda olduğunu düşünüyorum.

Taraftar olmadan bi takım hiçtir.
Türkiyede 7 milyon sivaslı olmasaydı sivasspor bu kadar destek görürmüydü bir düşün istersen.

Etiketler
Ünsal, Ünsalrekor oldu