ULAN SİZE EN AZ 4 TANE ÇAKARIZ EH MALUM ALIŞTINIZ ÖNÜNE GELENDEN 4 YEMEYE
cok komiksin yaw güldürme beniiii sen bana aramisdaki en son mac ne oldu bana söyle sen kimlere güveniyorsun sen kendi takimina bakacaksin güvenin kalmamis belli baska takimlari karistiriyorsus yasik
cok komiksin yaw güldürme beniiii sen bana aramisdaki en son mac ne oldu bana söyle sen kimlere güveniyorsun sen kendi takimina bakacaksin güvenin kalmamis belli baska takimlari karistiriyorsus yasik
kim bu gerizekalı ya yine maça iki üç gün kala türedi bu embesiller her zamanki gibi git olum kendi sitene bu aptalca yorumlarınıda oradaki senin seviyendeki şapşallara yap
REKORLAR KIRARAK İLERLİYORUZ GALATA SARAY 4 MAÇÇ YAPACAĞIZ 15 GÜNDE AYRI BİR REKOR TEREDDÜTE YER YOK BİZ BU MAÇI ALIRIZ
G.SARAYDA GÜÇLÜ AMA SAHA ŞARTLARINI EVET BİZ DEĞİL ONLAR DÜŞNSÜN YİĞİDOLAR ALIŞKIN NEDE OLSA.HAYDİ YİĞİDOLAR ZAFERE.
AYRICA BU TERÖR OLAYLARIYLA İLGİLİ BU ********LER BİTMELİ BİZLER YILMADAN BURALARDA GÖREV YAPACAĞIZ BURASI TÜRKİYE HERKES BUNU BİLMELİ TOPRAĞINA VATANINI GEREKİRSE CAN VERMELİ DOĞUYA GELMEYEN EĞİTİMCİLERE SESLENİYORUM HEPİMİZ GELMEK İSTEMEZSEK TERÖR DAVASI VAR DİYE NASIL VATAN SAĞ OLUR ONLARIN DA İSTEĞİ BU ONLARA BU FIRSATI VERMEYİN HER KOŞULDA GELİN GELİN Kİ BU VATANIN KİMLERE AİT OLDUĞUNU GÖSTERİN
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...
Bu sezon Fener maçıyla ilklere başladık İnşallah sıradaki G.Saray olacak ama ne olursa olsun yine daha şimdiden gönüllerin Şampiyonu olduk bile sıra bunu icraata dönüştürmeye geldi Futbolcu kardeşlerimiz bizler inandık lütfen sizlerde inanınki yolu yarılayalım..