Cevap: Maçın Ardından
arkadaslar dün bende maci canli lig tv den izledim ve maci izlerkene inanin bana bir sivasli olarak gurbete okadar cok gururlandim ki, galatasaray gibi simdiye kadar bizim türk milletin pof pof lariylan büyüttügümüz takim benim canim memleketim sivastan beraberligi son dakika golüylen kurtara bildi.
neyse gelelim maca
ben mac izlerkene birsey dikkatimden kacmadi mac boyunca bilicayi sakatlamaya oynayan arda, sabri ve ayhan bilica karsisinda sonunda anladilarki bilica kedinleri gibi kücük böceklerden cok daha iyi, pislik yapmaya basladilar aynisini emre asik denilen özürlü sahis mehmet yildizda yapti ama dedimya allah büyük ve sivasimizi onlara ezdirtmedi. hele baliliye ve teknik hocamiz bülent uyguna yapilan küfürleri aynen cincon taraftarlarina iade ediyorum.
vede sunu söylemek istiyorum bizler gurbet eldekiler türk milli takiminin basarilariylan gururlandik ve sevindik ve destek verdik ama ben dün maci izlerkene okadar sinirlendim ki gs li futbolculara ve yaptiklari cirkefliklere, milli takimda birtane gs li futbolcu oldugu sürece ve milli takimin basinda fatih terim oldugu sürece artik milli takimi desteklemiyorum. bu demek degildir ki türk degilim, hayir türküm hemde ölene kadar memleketime ve vatanima canim kurban ama bu milli takim yavsaklar takimi olmus ve bizim gibi yigidolari bozar,
neyse arkadaslar cok doluyum herkese selamlar memleketim sivasa ve tüm sivasli hemserilerime de selamlar ve sagilarimla
|