Alıntı:
bortecine Nickli Üyeden Alıntı
Beyler lütfen kimse ŞimŞekler grubunu sataşmasın.Kayseri yönetiminin bize biet verdiği doğru desteklememiz için ama bu bilet miktarı 500.Gençler maçında da 500 bilet verdiler.Ama biz daha fazla destek vermek için en az stada Şimşekler olarak 1000 kişi geldik ve stada 2'ye 1 almadıklarndan geri kalan 500 Şİmşek sırf kayserili gardaşlarmız için maça bilet aldı ve sırf kayserispor menfaatleri için destek verdi.Burda hepinizden bir teşekkür beklerdim.Neyse yinede canınız sağolsun.Biz eğer fener maçı da burda oynanırsa yönetiminiz bilet versede vermesede biz yine sizinleyiz.bu konuya açıklık getireyim dedim. Hepinie teşekkürler
Adana,demirsporludur
SATILMIŞIN BİRİ YAZMIŞ
|
nerde yazmış bunu.sende ona bunu yazsaydın...
şiii bana bak satılmış herif.minareyi çalan kılıfını hazırlar diye anadoluda bir laf vardır.siz anadoludan olmadığınız için size söyleyim dedim.sanırım sen bizi cahil cühela sandın.Geçen sene bursa be je ke maçında be je ke ye destek vermediniz mi?sonra çıkıp burda yaptığınız işe kılıf uyduruyorsun.ama bu sefer kılıf dar geldi.satılmışlığınızı ikinci kez damgaladınız.yaptığınız işler hiç bir zaman istanbul yalakalığından öteye gitmedi.hepiniz ya yalaka ya da satılmışsınız.insan kendi şehir takımından vazgeçip başka takımı destekliyorsa (dostluklar hariç) bu satılmışlığın alasıdır.o adamlarda ne taraftarlık bilinci vardır ne de şehir sevgisi.herkesle gerdeğe girdiniz yakında kimse kalmayacak dul kalacaksınız.
satılmış herif kayserinin gelini oluyorsunuz bir de teşekkür belkiyoruz demiş.çingeneliğin ispatıda bu olsa gerek.500 bilet demek sizin fiyatınız.aslanım biz size 1000 bilet alalım adanademire de sövsene...