Alıntı:
PirO58 Nickli Üyeden Alıntı
O nasil bir sacmalik? Sen futbolcuysan oynayacaksin kardesim, 16 hafta geriye gitme luksunuz var mi? Hem Yildiz oynasaydi belkide daha buyuk bir kulube gidecekti, o yuzden Polat bitirdi diye bir sey olamaz. Demek ki Mehmet Yildiz duygularini toptan saklayamiyormus, o zaman onu ogrensin. Hem madem oyle, Bulent neden oynatir? Onu da soralim o zaman?
Sivasspor'un yanlisi cok konusmak oldu, basta Mecnun Odyakmaz ve Bulent Uygun olmak uzere.
|
Mehmet Yıldız önceden bu takım için canla başla mücadele ederdi.
takımın yarısına bedeldi. ama bizim yönetim acemi bir pazarlığa tutuştu ve mehmet'i gidici moduna soktu.
bülent hoca mehmet'in aynısını buldum, mehmet'in alternatifi var, bu takım için çokta vazgeçilmez değildir gibi laflar ederek motivasyonunu azalttı.
Tamam hocam bulmuş olabilirsin ama şampiyonluğa oynadığın bi zamanda tamda sezounun ortasında söylenmezki.
bir oyuncu ruhuyla oynamıyorsa ondan verim alamazsınız.
FB'li futbolcuların tekniği süper, yetenekleri süper ama adamlarda ruh kalmamış ve sonuçda ortada.
Mehmet yıldızın bu takım için ne kadar önemli olduğuda ortaya çıktı. eğer mehmet eski mehmet olsaydı bu konyayı zorlanmadan yenerdik kim ne derse desin.
konya zor takımmış düşmemeye oynuyormuş sözüne katılmıyorum. konya bugüne kadar çok maç kaybetti ve yenildi demekki konyada yenilebiliyormuş hemde diğer takımlarda daha fazla.
Geçen sene oyunucuların tecrübesizliği yüzünden kaybetmiştik bu senede kaybedersek malesef yönetimin tecrübesizliği yüzünden olacak bu.