Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Aldığımız Puan Çok Önemli
Alt 19.04.2009, 11:06   #31
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Aldığımız Puan Çok Önemli

bülent uygun mehmet yıldızı kupa maçında dinlendirsin. çok yoruldu. kamanan 90 dakika oynamalı kupa maçında. ayrıca kamanan uzaktan güzel şutlar çekebiliyor. fenerbahçe maçında kamananın uzaktan şutlarıyla ve sakatlıklar nedeniyle zayıflamış fenerbahçe savunmasının arkasına atılan toplarla etkili olabileceğimizi düşünüyorum.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2009, 11:42   #32
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben hemserilerime katilmiyorum cunku anlam veremiyorum bu umitlenenlere ne demek direksiyonu besiktasa ver arabayi ben suremiyorum bu yolda sonuna kadar ben direksiyon sallayamayacam diyeceksin sonrada isi duaya burakacaksin ben bunu mantigima sigdiramiyorum arkadaslar kendi oz elestirimizi yapalim lutfen gorunen koy kilavuz istemez artik biz kupaya bakalim lig yatti bana gore dusunun alti yedi futbolcusu eksik bir galatasarayi ve feneri bu besiktas kus cucugu gibi bagirta bagirta yener ve sivasimiz simdiye kadar bizi bos hayallerle aldatmistir hep kritik haftalarda puan savurganligi yapmistir ve daha acik ifadeyle simdiye kadar tavsanlik yapmistir simdi ise liderligi besiktasa vermistir kaptirmis demiyorum dikkat edin vermistir ben bir sivasli olarak cok uzuluyorum bu duruma ama malesef gercekler acida olsa boyle
hicbir anadolu takimida cikip sampiyon anadoludan demesin bugun anadolu sehri olan kapi bir komsumuz kayseri anadolunun baskenti ankara ve konya seferberlik ilan etmislerdir sivasi liderlikten dusurup tekerine taskoymak icin ha demiyoruzki bize maci versinler ama neden bir baska takima karsi seferberlik ilan edilmiyorda bize karsi seferberlik ilan ediliyor bunuda anlamak zor ama bundan sonra bunlardan ders cikaralim diyorum ben sahsen bundan sonra bu anadolu takimlarini ipte sallanirken gorsem donup bakmam hepsi istanbul takimlarina calistilar bu bahsettiklerimiz puan kaybettiklerimiz birde kazandigimiz maclardada cirkeflik yapanlar yine anadolu takimlarindan eskisehir antalya gibi takimlarda ayni cirkefligi yaptilar unutmasinlar unutulmayacaklar
ben herseye ragmen elimizden geleni yapip sonuna kadar yapabilecegimizin en iyisini yapalim derken ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN DIYORUM
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2009, 11:46   #33
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Adnan Polat
- Galatasaray'ı
- Linchon'ü
- Skibbe'yi
- Bülent Korkmaz'ı
- Mehmet Yıldız'ı
Ve sonunda kendinide bitirdin.

Hadi kendi adamlarına bişey demiyorumda Mehmet Yıldız'dan uzak durupda adamın motivasyonunu bozmasaydın bügün sivasspor en az 7 puan farkla liderdik.

Ama senin kabahatin yok. kabahat bizim yönetimde. Mehmet yıldızı vermiyoruz diyip baştan kararlı davransalardı ve seninle bu konuda görüşmeyi reddetselerdi Mehmet Yıldız böylemi olurdu merak ediyorum.
O ilk yarıdaki mehmet yıldızın yarısı bile kalmadı sahada.
Ah Adnan Ah yöneticilik neyine senin.
Ah Mecnun başkan ah, şampiyonluğa oynayan bir takımın başkanı nasıl böyle acemice hatalar yapar. verseydin mehmet'e 200 - 300 bin YTL fazla emin ol o paranın 3 - 4 katını şimdiye kadar fazlasıyla çıkarmıştı.
hem kafasında başka takımda olmaz rahat rahat oynardı.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2009, 12:00   #34
PirO58
Acemi Yiğido

31 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 PirO58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

O nasil bir sacmalik? Sen futbolcuysan oynayacaksin kardesim, 16 hafta geriye gitme luksunuz var mi? Hem Yildiz oynasaydi belkide daha buyuk bir kulube gidecekti, o yuzden Polat bitirdi diye bir sey olamaz. Demek ki Mehmet Yildiz duygularini toptan saklayamiyormus, o zaman onu ogrensin. Hem madem oyle, Bulent neden oynatir? Onu da soralim o zaman?

Sivasspor'un yanlisi cok konusmak oldu, basta Mecnun Odyakmaz ve Bulent Uygun olmak uzere.
Alt 19.04.2009, 12:34   #35
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1652 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

bence mehmet yıldız güzel konuşmuş milyon dolarlık takımların haline bir bakın alınan bir puanı küçümsememek lazım inanıyoruz güveniyoruz ve şampiyonuz
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2009, 13:05   #36
bhdr5858
Yiğido

bhdr5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 bhdr5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bjk kaybederse puan farkı iki olur buda iyi bir durum
bhdr5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2009, 13:20   #37
Shan58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
PirO58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O nasil bir sacmalik? Sen futbolcuysan oynayacaksin kardesim, 16 hafta geriye gitme luksunuz var mi? Hem Yildiz oynasaydi belkide daha buyuk bir kulube gidecekti, o yuzden Polat bitirdi diye bir sey olamaz. Demek ki Mehmet Yildiz duygularini toptan saklayamiyormus, o zaman onu ogrensin. Hem madem oyle, Bulent neden oynatir? Onu da soralim o zaman?

Sivasspor'un yanlisi cok konusmak oldu, basta Mecnun Odyakmaz ve Bulent Uygun olmak uzere.
Mehmet Yıldız önceden bu takım için canla başla mücadele ederdi.
takımın yarısına bedeldi. ama bizim yönetim acemi bir pazarlığa tutuştu ve mehmet'i gidici moduna soktu.
bülent hoca mehmet'in aynısını buldum, mehmet'in alternatifi var, bu takım için çokta vazgeçilmez değildir gibi laflar ederek motivasyonunu azalttı.
Tamam hocam bulmuş olabilirsin ama şampiyonluğa oynadığın bi zamanda tamda sezounun ortasında söylenmezki.
bir oyuncu ruhuyla oynamıyorsa ondan verim alamazsınız.
FB'li futbolcuların tekniği süper, yetenekleri süper ama adamlarda ruh kalmamış ve sonuçda ortada.
Mehmet yıldızın bu takım için ne kadar önemli olduğuda ortaya çıktı. eğer mehmet eski mehmet olsaydı bu konyayı zorlanmadan yenerdik kim ne derse desin.
konya zor takımmış düşmemeye oynuyormuş sözüne katılmıyorum. konya bugüne kadar çok maç kaybetti ve yenildi demekki konyada yenilebiliyormuş hemde diğer takımlarda daha fazla.

Geçen sene oyunucuların tecrübesizliği yüzünden kaybetmiştik bu senede kaybedersek malesef yönetimin tecrübesizliği yüzünden olacak bu.
Alt 19.04.2009, 13:24   #38
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

mehmette acayip bi dusus var akli hala gs ye transferdemi kaldi neyse adam kaybettigi hic bi topa basmiyo ya kaybedince geri almak icin hamle yapmaktan acizlesmis insallah duzelir yoksa kendine eder sivasspor en fazla sampiyonlugu kaybeder ama kendisi cok sey kaybeder ....
Alt 19.04.2009, 13:24   #39
Shan58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
bhdr5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bjk kaybederse puan farkı iki olur buda iyi bir durum
Başkalarından medet umar hale geldik. Jimnastik kazanırsa lider olacak.
bu kötü futbolla bizim ileriki haftalarda zor maçlardan puan almamızda zor.
Konyayı yenemeyen takım gaziantep'i GS'yi zor yener.
birde bu cavcav belası olacak. onun takımıda tersdir gençler herkese yenilir bize gelince Aslan kesilir.
Alt 19.04.2009, 13:26   #40
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

gercekten artik bir sivasspor taraftari olarak sunu solemek istiyorum sivasspor bir futbol takimi olmaktan cikmis bir gures takimi gibi hareket ediyo bu is sadece mucadeleyle olmuyo biraz teknik biraz taktik bunlarin butunlesmesiyle gol atabiliriz sahada deli dana gibi kosup saldirmakla olmuyo biraz daha dikkatli oynamak lazim bence....

Etiketler
aldığımız, çok, puan, önemli