Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Buluşmaya İyimser Baktı!
Alt 01.05.2009, 00:05   #31
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Buluşmaya İyimser Baktı!

Alıntı:
aytugar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şimdi soruyorum sivaslı kardeşlerim şayet beşiktaş-trabzon maçı olsaydı
ve başkanlar buluşsaydı sayın başkanınız bu kadar iyimser bakarmıydı tabi hayırçünkü sayın başkanınız koyu bir fenerbahçe taraftarıdır bunu unutmayım
işnize geldiği gibi davranıyosunuz ıstanbl takımı oldumu eyvallah anadolu takımı oldumu yaygara aşalamalar hakeretler ama unutmayın ıstanbul takımları elinde
olsa sizi bir kaşık suda boğmak isterler anadolunun anadoludan başka dostu yoktur
illa saçmalayacaksınız değil mi??? az bi mantıklı düşünün doğru yolu bulacaksınız ama bu kafayla sizin işiniz zor arkadaş...anadolunun anadoludan başka dostu yoktur diyorsun ama taraftar sitende bjk eskişehire gol attığında sevinçten yırtınıyorsun...

geç bunları...herkes kendi yoluna...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2009, 00:41   #32
bahadır erdem
Tecrübeli Yiğido

bahadır erdem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 bahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISI

ARKADAŞ İPİNİ KENDİN ÇEKECEKSİN BAŞKALARINDAN MEDET UMMAYACAKSIN!

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORSAN KALAN 5 MAÇIDA KAZANACAKSIN.

BIRAKIN ELALEM NE YAPARSA YAPSIN!!!
Alt 01.05.2009, 09:37   #33
biyolog4
Yiğido

biyolog4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 biyolog4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aziz Yıldırım Galatasaray uçağında
Galatasaray yarın akşam oynayacağı Hacettepe maçı için uçak ile Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı. Uçakta Aziz Yıldırım da vardı?????????????????????

son beş haftaya girilirken sivassporun şampiyon olmasını engellemek için saha dışı çalışmalarının oldukça arttığı görülüyor.
sayın abdullah yiğitin yorumuda dikkate değer...

Tanıdık film!

Fenerbahçe ve Beşiktaş başkanlarının birlikte yemek yeme işi bana biraz manidar geliyor! Zaman olarak yanlış olduğu gibi, etik olarakta doğru değil. Hiç kimse bu buluşmayı, masum bir yemek yeme olarak kamuoyuna izah edemez, vicdanları rahatlatamaz! Çünkü ne yazık ki Fenerbahçe ve Beşiktaş takımları daha geçen sezondan sabıkalı! Hatırlanacağı gibi ligde iddiası olmayan Fenerbahçe, Trabzon maçına durup dururken yedek ağırlıklı kadroyla çıkıp yenilmiş ve Sivasspor'un UEFA'ya gitmesine engel olmuştu. Yine Beşiktaş geçen sezon son maçta Manisaspor'a ilk 20 dakikada 4 gol atmış sonra "Bu kadar yeter, bu karşılaşmada averaj önemli değil" dedikten sonra 90 dakikayı o skorla tamamlamıştı. Hatta Beşiktaşlı spor yazarları bile bu işe şaşırmış, "Ben ilk defa Beşiktaş'ın bu kadar kısa sürede 4 gol attığına şahit oluyorum" diyerek şaşkınlığını dile getirmişti. Diyeceğim şu ki başkanların bir araya gelmesi iyi niyetli de olsa, geçmişe bakınca insanın aklına kötü şeyler geliyor.

Fener tepki koymuştu
Çok iyi hatırlıyorum, 2006 yılında Beşiktaş ve Galatasaray başkanları böyle bir yemekte bir araya gelince, şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe yönetimi adeta kazan kaldırıp, bu buluşmayı ağır sözlerle eleştirmişti. Şimdi bakıyoruz aynı hatayı kendileri yapıyor. Aslında bu olaylar şu gerçeği de bir kez daha ortaya çıkarıyor. Bu üç İstanbul takımı, menfaatleri söz konusu olduğu zaman bir araya gelip gerekli adımı birlikte atıyorlar. Menfaatler çatıştığı zaman da bir birlerine ağır sözler söylemekten geri durmuyorlar. İnsanlar o kadar saf değil! Her şeyin farkındalar. Keşke her zaman bu kulüp yöneticileri bir araya gelseler. Ama öyle olmuyor! 364 gün bir birlerine veryansın ediyorlar, böyle günlerde ise dostluk pozları veriyorlar! Peki kim inanır buna? Bütün bunlardan sonra bu iki takım başkanlarına da şunu sormak gerekir. Sivasspor bu hafta Gaziantepspor'la oynayacak. Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl ile bir araya gelip "Sivasspor'un, Gaziantep'te kalacağı otel konusunda görüşme yaptık" deselerdi, başta Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demiören olmak üzere ne derdi acaba? Mevlananın bir sözü aklıma geliyor: "Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol!" (abdullah yiğit)
biyolog4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda biyolog4'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.05.2009, 10:05   #34
submarıneyıgıdo
Acemi Yiğido

submarıneyıgıdo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 submarıneyıgıdo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BAŞKANIM İNŞALLAH SENİN DEDİGİN GİBİDİR.AMA BANA ŞAHSİ FİKRİMİ SORARSANIZ OYUNU KURALINA GÖRE OYNAMIYACAKLAR EMİN OLUN BUNUN FAZLA MUHASEBESİNİ YAPMAYA HİÇDE GEREK YOK O BULUŞMADA NELER KONUŞULDU BU SORUNUN CEVABINI YANITLAMAK HİÇDE ZOR DEGİL......
UMARIM YANILIYORUMDUR......
submarıneyıgıdo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2009, 14:49   #35
mahmutarslan
Yeni Yiğido

mahmutarslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mahmutarslan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

işin içinde bir iş olmasa bütün lig tarihi boyunca bu 3+1 büyük takım neden lig zirvesinde olsunlar.bu kulüpler lig tarihi boyunca bir iş çevirmeye alışıklar.
mahmutarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2009, 12:02   #36
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ercan Güven, MİLLİYET

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in buluşup yemek yemesi ve Kupa finalinin yerini tartışması nasıl bir olaydı sizce?
Çağdaş Türkiye’nin fotoğrafı mı?
Uygar futbolumuzun göstergesi mi?
Mantıklı ve düzeyli bir sportif ilişki mi?
Şayet futbolumuzun ve onun içindeki insan unsurunun nitelikleri, söz konusu çağdaşlık, uygarlık, mantık ve düzey ile “iyi ilişkiler” içinde olsaydı, belki!..
Ama halimiz belli...
Aziz Yıldırım ile Yıldırım Demirören bile “yanlış anlaşılma” ihtimalini hissedip Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’a yemek masasından telefon ediyorlar “aman kupa ile şampiyonluğu bölüşüyoruz falan sanma” diyorlar.
Öyle bir durumdayız ki, çağdaş, uygar, mantıklı ve düzeyli yemeği “izah edebilmek için” hakareti göze alıyor taraflar.
Evet... Hakaret!.. Ben Mecnun Odyakmaz’ın yerinde olsam, “Ne demek istiyorsun kardeşim, ben bu hesaplara girecek kadar ilkel biri miyim” derdim.
“İnsan başkasını da kendisi gibi bilir” özdeyişinden yola çıkar ve levrekle somonu boğazlarına dizerdim.
Yapmadı... Çünkü toplumsal algılamamıza göre “şike” de mübah, “şikeden şüphelenmek” de. Herkes, aksi ispat edilene kadar üçkağıtçı bu ülkede!
Geçen sene Beşiktaş ve Galatasaray başkanları buluştuğunda söylenenleri hatırlayın lütfen. Özellikle Fenerbahçe esip gürlemişti. Roller değişince karakter de mi değişiyor, yoksa rahmetli Erol Taş’a “kötü adam” diye saldıranların torunları, bir karış ilerleyemiyor mu zihinsel yolda?
Neden böyleyiz peki?
Bir kulübün başkanı, “kupa” peşinde koşarken evini, işini ihmal edip sağlığını bile hiçe sayıyor, emek, para, zaman harcayıp karşılığında ancak eşit miktarda “sevgi” ve “yergi” elde edebiliyorsa... Yani “bilanço” sıfıra sıfır elde var sıfırsa...
Yine de “başkan” olarak kalmak istiyorsa... O kupayı kazanmak için “her şeyi yapabileceği” gibi bir kanı uyanıyor toplumda.
“Adam hayatını koymuş ortaya, elinden ne gelirse artık”!..
Diğer başkan aynen... Takımı gelip gelsin diye cebinde taşıdığı “okunmuş taş”ı öpen, para, statü, karizma sahibi bir “fanatikten” kural dışı anlaşmalar bekleyen halkımızı kim suçlayabilir ki?
“Şampiyonluğu o kadar istiyor ki, kupayı boş ver kolunu iste verir”!
İmaj budur...
Elbette acımasız ve peşin hükümlüdür. Ama budur.
Düzeltmek, Sivasspor Başkanı’na telefon etmekle değil, doğru mesaj ve imajı için uğraşmak, rakiplerin uğradığı haksızlıkta da dik durmak, asaleti ve adaleti bayraklaştırmakla ve bunu istisnasız yıllarca uygulamakla olur.
Her olayda. Her zaman. Herkes için.
Aziz Yıldırım ile Yıldırım Demirören’in uluorta yemeğini “gizli pazarlık” olarak sunmak ve futbolumuzun acı çorbasına biraz daha zehir katarak bundan tiraj/reyting kapmak isteyen “komplo” teorisyenlerine biz yanıt veririz; merak etmesinler.
Nasıl mı?.. Efendice; olmazsa kendi silahlarıyla. Bizim de komplo teorisi üretecek kadar zekamız var çok şükür...
Futbolumuz komplocuların söylediği kadar bataktaysa, ürettikleri senaryoların “temiz”, “samimi” ve sadece kamu menfaati için yapılmış olma ihtimali kaçta kaç acaba?
Bakın açıkça yazayım... Ben iki başkanın “pazarlık” için bir araya geldiğine inanmıyorum.
Mecnun Odyakmaz’ın telefon gelmese bile inanmayacağını biliyorum.
Yemeğe “pazarlık” diyenlerin de söylediklerine inanmadıklarından eminim.
İnanması muhtemel olan sokaktaki insan.
Hepimiz işin pis tarafına dikkat çekince kaçınılmaz... Onları da suçlayamıyorum.
Çağdaş, uygar, mantıklı ve düzeyli günleri bekliyorum ümitsizce.
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2009, 12:09   #37
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Turgay DEMİR, MARATON

Dün olduğu gibi bugün de yemekteyiz! Önce Adnan Polat'la Yıldırım Demirören, sonra Aziz Yıldırım'la Yıldırım Demirören... Önümüzde iki seçenek var, ya bu yemek muhabbetinin samimiyetine inanacağız ya da "inek" altında buzağı arayacağız!. Peki hangisini yapalım? Bence bunun cevabını başkanlar vermeli.

Misal, Adnan Polat'la Demirören buluştuklarında Aziz Başkan samimiyete inandıysa bunu açıklasın. O zaman bizim son yemeğin samimiyetine inanma ihtimalimiz çok yükselir. Ya da.. Adnan Polat çıkıp "Bu yemeklerde rahatsız edici bir şey yok!" desin. Bu da bizi rahatlatır... Ama şu olmaz... Yemekleri yiyenler, yemekleri yiyenlerden rahatsız olurlarsa işin tadı kaçar. Sen yerken iyi, başkası yerse kötü... Yok öyle dava!

Bir de "Artık şu işleri aşmalıyız" geyiği yapan arkadaşlar var, onlara da iki kelam edip, bir de selam göndermek şart. Arkadaşlar siz salak mısınız? Neye alışmamızı bekliyorsunuz? Yılda bir kez dahi oturup kahve içmeyen ve birbirlerinin yüzlerini görmemek için federasyon toplantılarında masa değiştirenlerin, birden bire dost canlısı olmalarına mı alışacağız. Bunu normal karşıladığımız gün normalleşecek miyiz? Bakın ben bir şey söylemiyorum. "Aziz Yıldırım-Demirören" buluşmasının mutlaka fitne, fesat içerdiğini düşünmüyorum ama kafa karıştırdığı kesin.

Hele hele vicdani rahatsızlık duyup Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ı aramaları çok ilginç. O da Başkanları tatmin etmemiş olcak ki medyada kimin, hangi yemeği yediğine kadar detaylar yer aldı.

Son söz: Gönül ister ki bu tür yemekler lig boyunca yenilebilsin. Dostluk gösterileri sadece iki takımın maçında bir kaç gün önceye denk gelmesin. Manzara böyle olmayınca, ne yaptıklarını kendileri biliyor günahları boynuna, ama insanın aklı karışıyor...
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 00:06   #38
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1050 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

başkanım umarım haklı cıkarsın .ama ben hıcde ınanmadım,emınım kı baskanımda ınanmadı ama polemık yaratmak ıstemıyo.. yarın bı Gaziantepı yenelım bız.. sonra 7 mılyonun gozu uzerlerınde olacak..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 00:29   #39
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu saatten sonra mecnun başkan bu tür polemiklere girmez Yeri ve zamanında gereken konuşmayı yaptı...
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 01:30   #40
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Walla ne olduğu ortada dün şike vardı bugün var ve yarın yine olacak.Şimdi bugün antep maçında hakem illa penaltı şart değil oynatmaz seni zırt düdük bırt düdük oynayamazsın antep gol atar yenilirsin öle bişi yarasa şike varmış gibi görünmez yada çıkar fener deli gibi top oynar dakka 20 defans oyuncusu kafayı gömer beşikli oyuncuya al sana penaltı bahane hazır nede olsa derbi gergin ortam oyuncular kaldıramadı bu gerginliği sonra 70 dakka fener bastırır beşik defans bizde lan fener aslan gibi top oynadı fenerli x penaltı yaptırmasaydı fener alırdı maçı muhabbeti...Çok paranoya göründü size bana görünmedi.1930lu yıllarda bir güreşçimiz rakibini 4 kere tuş ediyor hakem vermiyor en son rakibinin üstüne oturuyor beli kırılıncaya kadar.Adam yalvarıyor hakem tuş oldum bitir artık die mecbur tuş veriyor.Burda iş bize düşüyor Sivas kalan % maçınıda alacak başka yolu yok gerekirse rakibinin belini kıracak ve işte o zaman istanbulun belini kırıp Anadolunun şahlanışı gerçekleşecek...
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
baktı, buluşmaya, İyimser