bu ümit aktan denilen adam avrupa şampiyonası gitmeyip milleti gittim diye kandırmaya çalışmıştı. böylesine karaktersiz bir insanı dinleyeceğime mahalledeki köpeklerin havlamasını dinlerim daha iyi hiç değilse saçmalamıyorlar
Arkadaşlar bu tip seviyesiz ve d..me sunuculara fazla itibar edip prim vermeyelim önceliğimiz şu olmalı içimizdeki Ümit AKTAN ları yola getirmeliyiz daha dün Antep yenilgisi sonrası ben beynimden vurulmuşa dönmüşüm ağlamaklıyım özbe öz sivaslı bana nasıl antep yendi şampiyon olamzsınız demezmi vede birkaç kez allahıma doğa ediyorum ki üzerimde silah gb bişey yoktu abartmıyorum olsa idi vururdum vallahi de billahi de adamlar hala gs-fb-bjk derdinde ama adamların milliyetçiliği yokki sivasın şampiyon olması ile canım sivasımın ne kazançları olacağını belki celsi-barca-livırpulların buraya geleceğini anlayamıyorlar hala yabancı y...na meraklılar o yüzden önce içimizdeki ümitleri yola getirmeliyiz sen kendi kentinin takımına sahip çıkmaz isen Çingen oğullarından sahip çıkmasını nbekleyemezsin.Sonuna kadar YİĞİDO artık Antep diyecem Gazisini haketmeyn bi güruh topluluğu 2.yarı neden ölümüne oynadılar anlam veremedim ama olmaz olmaz deme olmaz olmaz elimize düşerler inşallah şampiyon YİĞİDOM