ilk defa kivirmiyorki yine kivirir
baskani demirörende demisti takimi sahadan cekerim
paf takimla sahaya cikariz felan demisti
sorarim size hangisini yapti
mustafada öyle kiviriyor iste
seneye trabzonda olmazsa sasmayin
Ya arkadaslar bırakın bunların alayı dönek simdi böyle derler sampiyon olamancada sözlerim yanlış anlasıldı derler yinede bu adami döt etmek boynumuzun borcudur
Ya denizli senin ne isin var bu aranada seningibilerin devri gecti sen git v manisayi calistir diyecem ama manisa garantiledi bu aranaya cikmayi sen gidersen onlarida düsürebilirsin.Ben burada sunu anliyorum sen kendine ücüncü likte is ariyorsun sen istesende istemesende eziktaslar gönderecek seni!SAMPIYON SIVASSPOR
He birde sunu bilelim sizin nerenizle konustunuz pek belli olmuyor yine kendinize kivirma payi bulursunuz.(HATIRLATMA)Yildiri m demirören ben buradayken m denizli BJK kapidan iceri giremez kivir kivir nesrin topkapiyida gectiniz.SIZEDE YAKISAN BUDUR BASKA NE BEKLENIRKI BALIK BASTAN KOKARMIS?
sayın denizlinin futbol kamuoyunda saygın bir yeri var ben şahsen şampiyon olamazsak hocalığı bırakırım dediğine inanmıyorum 4 macı alırsak şampiyon oluruz dedim diyor bencede en mantıklısıda bu ancak mustafa hoca şifreli konuşmuş bu arada sivassporumuzun bir mac kayıp edeceğini hesap etmiş galiba ama avucunu yalar bizim mac kayıp etme şansımız artık kalmadı istesenizde istemesenizde bu sene şampiyon Sivasspor