Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bülent Uygun: Teklifler Aldım
Alt 09.06.2009, 18:45   #31
sergio1989sivas
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sergio1989sivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bülent Uygun: Teklifler Aldım

ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN
ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGU ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN
ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGU ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN
sergio1989sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2009, 21:57   #32
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
sergio1989sivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sus nankör açıkça söyle sivaslıyım ama beşiktaşlıyım dee allahın çarşıcısı
adam gibi adam bülent uygun
Delikanlı, ben öğrenci halimle Bursa'dan konyaya deplasmana, sarçoğluna, bursa deplasmanlarına, kocaeli maçlarına gitmiş biriyim. sen kimsin ki oturduğun yerden laf ediyosun. kaçtane maçına gittin be. benim için sivasspor ve o kutsal forma vardır. hayatınız klavye başında racon kesmek, utanmadan b.jimnastikli demişssin. benim dediğim nankörlük mü. asıl bülent uygunu adam yapan mecnun başkandır. bilip bilmeden konuşuyonuz işte. adam olsa, teklif aldım ama iii değil, iyi teklif alırsam gitmem derdi. yaptıkları için teşekkür etmek ayrı, havalı davrana yakanı ilikle demek ayrı. ne bülent uygun ne de başkası sivasspordan üstün değildir. kaldı ki ben başarısız, ya da girsin demedim. teklif alırsa arkasına bakmadan gider dedim. bunu da medydan duymuyorum, aha bak kendisi diyor. düzgün teklif alırsam giderim diyor. 539 602 81 86 numaram bu ara da ne kadar sivaslı olduğumu gösteriyim sana, oradan racon kesme bana artist
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2009, 22:01   #33
emre41
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
58güven58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
medyanın yalan haberlerının,cımbızlanmıs haberlerının gazıyla hocaya yuklenıp durmayın bosu bosuna,adam su an bıle tatılını yapmadan sıvas ıcın kostururken oturdugunuz yerden atıp tutuyosunuz..
ben hayatımda bu kadar nankör baska bı takım taraftarı görmedım..
nankör deren kendinimi kastedin güven gardaş. biz kimseye nankörlük etmedik. sadece düşüncelerimizi paylaştık. asıl atıp tutan sizlersiniz. adam olan iyi bir teklif alırsam giderim demez, sivastayım ve çok işim var burda der. öyle davranıyorki, sanki o çekip giderse sivas küme düşecek. merak etmesin mecnun başkan varsa sivas sahipsiz kalmaz. herkes lafını sözünü bilip yorum yazsın. O KADAR
Alt 09.06.2009, 22:18   #34
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1089 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bak sana yazdıgım mesajdan bır oncekı mesajımda ne yazmısım? benım kızdıgım kendı ınsanlarımızın medyanın gazına gelıyor olması.. gelmeyın bu oyunlara,dıger takımları tutan bazı serefden yoksun ınsanların agzından cıkan sozler sıvaslı adamında agzından cıkarsa ben ona kızarım. bulentı sahsı olarak sevmeyebılırsın ama bu takım ıcın yaptıklarına saygı duymayan nankörlere ben sıvassporlu demem.. bu memlekette dogup buyuyenler baska takımların pesınden kosarken. burda sadece ısını yapan bı ınsanın gelen teklıfler var demesı senı ve senın gıbı dusunen hemserılerımı neden bu kadar hoplatıyor anlayamadım. adam teklıf var gıtmek ıstıyorum demıyo. ama bızler oturdugumuz yerden hocamızı satıp baska hocaların şakşakcılıgını yapıyoruz! sonrada kalkıp ona buna laf yetıstırmeye kalkıyoruz..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.06.2009, 22:27   #35
emre41
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
58güven58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bak sana yazdıgım mesajdan bır oncekı mesajımda ne yazmısım? benım kızdıgım kendı ınsanlarımızın medyanın gazına gelıyor olması.. gelmeyın bu oyunlara,dıger takımları tutan bazı serefden yoksun ınsanların agzından cıkan sozler sıvaslı adamında agzından cıkarsa ben ona kızarım. bulentı sahsı olarak sevmeyebılırsın ama bu takım ıcın yaptıklarına saygı duymayan nankörlere ben sıvassporlu demem.. bu memlekette dogup buyuyenler baska takımların pesınden kosarken. burda sadece ısını yapan bı ınsanın gelen teklıfler var demesı senı ve senın gıbı dusunen hemserılerımı neden bu kadar hoplatıyor anlayamadım. adam teklıf var gıtmek ıstıyorum demıyo. ama bızler oturdugumuz yerden hocamızı satıp baska hocaların şakşakcılıgını yapıyoruz! sonrada kalkıp ona buna laf yetıstırmeye kalkıyoruz..
toprağım, saygı duymamak mümkün mü. ama allah aşkına sen de şuna cevap ver, ne demek iyi bir teklif alırsam giderim. dese ki, teklif alıyorum ama ben gitmiyorum sivastayım dese daha iyi değil mi sence. evet; sivaslı olup da diğer bizans takımını tutanlar bırak kansız olmayı insan dahi değiller. ama kimseyi sivasımızdan yukarıda görmesin. slmlar
Alt 09.06.2009, 22:39   #36
GuVeN
Usta Yiğido

Alıntı:
emre41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
toprağım, saygı duymamak mümkün mü. ama allah aşkına sen de şuna cevap ver, ne demek iyi bir teklif alırsam giderim. dese ki, teklif alıyorum ama ben gitmiyorum sivastayım dese daha iyi değil mi sence. evet; sivaslı olup da diğer bizans takımını tutanlar bırak kansız olmayı insan dahi değiller. ama kimseyi sivasımızdan yukarıda görmesin. slmlar
bak bugun bı demecı daha var.. sana cvbı bülentin kendı agzından verıyorum.
ŞAMPİYONLAR LİGİNİN EN GENÇ HOCASI OLACAĞIM..
Alt 09.06.2009, 22:43   #37
GuVeN
Usta Yiğido

bu arada kendını sivasın ustunde gorme cürretsizliğini her kim gösterirse onun karşısındada hep beraber dururuz hemşerim..
Alt 09.06.2009, 22:44   #38
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocammmm sivasın sana senın sivasa ihtıyacın var yok yok sensız olmaz olmaz
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2009, 23:45   #39
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bu konuya müsadenizle birazda 'ukalalık' ederek ben noktayı koyyum. arkadaşlar lig ikincisi olmuş bi takımın hocasına kimse başarısız diyemez. ancak bu hoca iyi bi hoca değil çok çok iyi bi manager. bakın sivas üç büyükler dahil şu anda en sorunsuz takım. bunu sağlayan başkan mecnun odyakmaz. bir işyeri gibi düşünün sorunsuz bir yerde başarı her zaman gelir. bülent uygun gerçekten büyük bi hoca olabilirdi. biraz kendini büyütmese büyüdükçe küçülmeyi bilse çok farklı olurdu. şampiyon olamasak da onu baş tacı yapardık. ama şu gerçek ki çoğumuz onu hiç sevmiyoruz. çünkü bize ters. kendini öne koyan adamları biz anadolu insanı sevmeyiz. keşke gitse. bugün herşey güllük gülüstanlık onun için bazı arkadaşlarımız uzun vadeli düşünemiyor. gerçekten bu hoca yüzünden çok sıkıntı çekeceğiz...
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2009, 18:46   #40
skyhan
Acemi Yiğido

skyhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 skyhan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hoca ya havalandı diye söylenenler .sivasın bu başarısıyla şimdiden yok gitsin kalsın kavgasına tutuştular))bazılarıda hocayı cogunluk sevmiyo diyee neye göre karar verdin sevilmediğine taktiğini eleştirin ama kimsenin adamlığına laf atmayın yakıışmaz.. şimdiye kadar bülentmi varmış madem yoktuda neden onun zamanında geldi başarı 2 lig. zamanından beri sivasa gelmek istemeyen topcuların ..yada gelipte sonradan nazlananların nazını kim cekti bülent hocayla başkandan başka ..bişey yazarken doğru yazın zaten olumsuz yazanların nekadar sivaslı olduğuda bellideğil..adamın sivas icin yaptıklarına bakın nankörlük yapmayın 2.lig bile beğenilmez oldu vaybee..adam forumda bülente sallıyo özelden bana ben beşiktaşlıyım diyo sazanlarda atlıyo peşine vay bülent öle bülent böle bülent kadar taş dü,şşü,n başınıza futbol cahilleri..
skyhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda skyhan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
aldım, bülent, teklifler, uygun