Alıntı:
Arkadaşım ben Yeniçeriler hakkında tek bir şey söyledim Manisa maçına 300 kişi gitti diye sen nerdeyse bir sövmediğin kalmış bu kadar yaran olduğunu bilemedeim kusura bakma.
|
Sen yeniçeri hakkında zaten bir şey söyleyemezsin.Bu senin haddin değil,olama da.Sen kimsin hangi vasıfla yeniçeriye laf söyleyebilirsin?Tutup kendi grubunu bizimle kıyas etmen bile tam bir fiyasko.Buna yeniçeriyle tek maç izlemiş bir kişi bile güler geçer.
Alıntı:
Sen ayrıca daha hangi Manisa maçını kasteddiğimi bile anlamamışsın ki kardeş.ben Sivasta oynanan Manisa maçından söz ettim.
|
Haklısın karıştırmiş olabilirim ama manisa deplasmanıda şu ana kadar yapılmış en güzel deplasmandır.Sivasspor tarihinde öyle bir deplasman ondan sonra yapılmamıştır.Şimdi burdan bunları anlatmaya gerek yok.Merak eden youtubeden girer videosunu izler.Sonradan insaf sahibi kişi yg deplasmanlarıyla kıyas eder bu alemde kral kimmiş kararını verir.
Alıntı:
Madem bu kadar eşeledin dur söyleyim sana.O maçta grubunuz her okula bedava maça girmek isteyen gelsin diye yazı asmadı mı.
|
Ne güzel işte benim abilerim tutmuş içeri bedava lise öğrencisini almış.Tutup deplasmana giderken tuvalet köşelerinde para bölüşmemiş.elimde biletim olur satmam bedavadan adamı sokarım bununla yazdıklarının ne alakası var?Hayatında hiç 300-400 bilet almamışsın daha nerden bleceksin ki sen bunu.
Alıntı:
92 den beri diyorsunda eskiden Yeniçeriler kapalıya girerken başkanları Serhat Abi idi ve o zaman kapalıya giren sayı 50 ile 60 arası idi.Daha sonra yeniçeriler stadı bir süre bıraktı ve yıllar sonra tekrar bir oluşum oldu ve kale arkasında bağırmaya başalandı.Ondanda standart 100 bilemedin 150 kişi yine söylüyorum en fazla Manisa maçında oldu oda 300 kişi.Hem Allah ını seversen siz hangi Manisa maçına 1500 kişi deplasmana gittiniz.Sivasspor tarihinde Sivastan bu kadar sayı ile deplasmana hiç kimse gitmedi.En fazla sayı bir bu sene ki Antep maçı bide ikinci ligde konya maçı oldu.Sen galiba hayal dünyasında geziyorsun.
|
Bari biraz ifadelerin kendini anlatma konusunda yeterli olsa.Hani bir laf vardır dinime küfreden müslüman olsa bari diye.Yeniçerinin lideri serhat diye birisi değildi.Ha sen serhanı diyorsan o da değildi.Sonrasında zaten herkes neyin ne olduğunu gördü,burdan şimdi o zamanki olanları anlatmak yazmak abilerim varken bana düşmez.hani sende zannediyorsun ki ben bunların açığını yakaladım vurayım.Yahu telafuz ettiğin en fazla dediğin rakamlara dahi siz ulaşamadınız ki.Bırak konyasını manisasını.Bana en kalabalık gittiğin deplasmanın iç sahanın fotoğraflarını koy buraya.Sayalım gardaş,ben matematik öğretmeniyim merak etme sayılarla aram bilemediğin kadar iyidir.
Alıntı:
Biz maçlara 10 kişi gidiyoruz haklısın.Herkes görüyor kaç kişi gittiğimiz merak ediyorsan Yiğido gençlik forumunda her maçın fotoğrafları var.Ayrıca ben senin yaşın kadar tribünde bulundum.Yiğido Gençlikten önce de Çılgınlarda idik orayı başkanımız bıraktı ve %90 ımız Yiğido Gençliğe geçtik.Ayrıca maçlara bir kere büyük takım beresi ile gelen arkadaşlar oldu ondan sonra kimse bu şekilde gelmedi çünkü biz bu olaya her zaman karşı olduk yine karşıyız.Burada Ankaragücüne yaptığımız yanlışı zaten kabul ettik ve özür diledik ayrıca o tahrikleri yapan arkadaşlar şu an aramızda yok.Ve bu yaptığımız yanlışıda Ankaradaki Ankaragücü maçında telafi ettik ve yine o maça Sivastan sadece biz gittik.
|
burdan böyleyiz şöyleyiz deme bana.Bana forumumda fotoğraf var deme.bana getir buraya ekle ispatını yap.lafla peynir gemisi yürümüyor.mesele yaşım kadar tribüne girmek değil,benim amcamda senden yaşlı adamın gitmediği deplasman yok ama taraftar değil.Ne yani o benden daha mı iyi taraftar.Yaw allah aşkına söylediklerini tekrar okuduğunda yazdıklarına sen inaıyormusun?karşındaki insanı ikna etmede bir faydası olacağını düşünüyormusun.bizi sizin nerden geldiğiniz nereye gittiğiniz ilgilendirmez ilgilenmiyoruzda.
Alıntı:
Velhasılıkelam fazla uzatmak istemiyorum ve ben sizin grubunuz hakkında aşağılayıcı bir söz etmedim.Etmem de çünkü Sivasspor için bir çivi çakana bile bizim saygımız vardır.Ama sen bizim hakkımızda Maaşallah vermiş veriştirmişsin.Biz 1 kişide gitsek gidip takımımızı 90 dakika destekliyoruz.Ama yine de grubumuzun kaç kişi olduğunu merak ediyorsan en pratik olarak kaç gündür NTVSPOR da ki belgesele bak o zaman kaç kişi olduğumuz görürsün.
|
sen bizim grubumuz hakkında zaten aşağılayıcı bir söz söyleyemezsin.Benden sizin grubunuzu aşağılayıcı ifadeler kullanmadım.Eleştiriyi kabul ederiz ama asılsız asparagas beyanatları kabul etmeyiz.Benim etrafımdakilere git sor soruştur.Benim ağzımdan sizin hakkınızda tek laf çıkmış mı?Yaptıklarınıza karışmam beni ilgilendirmez.bence sen ntv deki kişileri bana hiç söyleme?gir tribündergi.com da yazılanları oku.se orda yapılana 3lü diyorsan artık ben 3lü nedir bilmiyorum,yada teksasın 3lü diye yaptığına diyecek bir şey bulamıyorum.O belgeselin o kısmını kesip ekleyecem alem taraftar görsün...
Alıntı:
Sen lisanlı ürün almışsın yok kaç tane kaşkol kaç tane forma almışın çok güzel bir olay devam et ama herkesin senin kadar parası olmayabilir.Benim arkadaşlarımın çoğu öğrenci ve cebinde ki son kuruşuda olsa bilete verir.Bizim ki gönül işi biz bu takım için canımızıda veririz kanımızı da akıtırız.Şimdiye kadar hiç bir destek almadan trübünde kalan ve giderek büyüyen tek grubuz bunu her platformda söyler ve ispatlarım.
|
Bu işin para işi olmadığını senden daha iyi bilirim ben sen canını sıkma.Kime ve neye göre tribün orasını zaten karıştırma.size göre bir kaç kişi yan yana gelince tribün yapar.Ama ben büyük tribün gruplarını çok iyi bilen birisiyim,o yüzden orda yapılan taklitlere kanmam.Bu alemde herkes bilirki destek almayan tribün grubu yokturdur.Allah aşkına bilmiyorsun madem burdan sıkma.Bu lafı gfb söylemezken sen ne mantığa dayanarak söylüyorsun.Sen tribün yapmıyorsun ki ayakda kalasın.Senin yaptığın şeyin tribün sözlüğünde bir tanımı yok.Madem o kadar büyüksün grubunun temel marşını,sizin yaptığını bir sivasspor bestesini bir yayınla da hepimiz bir öğrenelim.