Cevap: Erman Kılıç Sivasspor`da
Arkadaşlar Bülent Hocamızın adeta rüyalarını süsleyen bir oyuncu aldık. Bunu evvela belirtmek istiyorum. Hatta bu transfer bir ara olacaktı ama oyuncu Belediyeyi seçince yatmıştı. Şimdi gerçekleştirdi. Bakın bizi Sylla ve Tuma kötü demiyoruz. Ama yabancı oyuncular alacağız ve istediğimiz oyuncuları alacağız bize kontenjanda yer açılması gerekiyor. Hal böyle olunca eğer göndermesek bu seferde diyeceksinizki nerde bizim yabancı oyuncularımz.. Onun için Futbolda gayet normal alım satım işleri... Bakın hiç bir şekilde problem yaşamadan imzalar attırıyoruz, Hiç sorun olmadan teşekkür edip vedalaşıyoruz. Biz bir kurumsak bu kurum içinde gelen ve gidenler mutlaka olacaktır. Asli görevimizi bilerek bize sadece destek vermek düşüyor. Unutmayınki alınan hiç bir oyuncu boş oyuncu değil bunu samimiyetimle söylüyorum. Şöyle bakın bize gelen kaç topçudan adam olmaz deniyordu. Hepsi pırıl pırıl oldular bizde. Artık çıtamız yükseliyor arkadaşlar. Bize bu yüksek yerleri kaldıracak oyuncular gerekiyor. En iyisimi bırakalım yönetim yapsın yapacağını. Unutmayınki başımızda duran kişiler bizim takımımızın EFSANE'leri...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|