Akeem Akbetu 21 yaşında.Nijeryalı.Danimarka'da 3-4 sezon da futbol oynamış.Kocaelispora Danimarka'nın 1.ligdeki Kolding takımından gelmiş.2007-2008'de Kolding takımında 22 gol atmış.Bu bilgileri wikipedi den tercüme ederek aldım.İsteyen siteye girip daha fazla bilgi alabilir.Ayrıca bu oyuncu Nijerya'nın genç ve ümit milli takımlarında da oynamış.Ne kadar milli olduğu yazmıyor.Akbetu 2007 deki 20 yaş dünya kupası finallerinde mücadele eden Nijerya milli takımında yer almış.Finallerde ilk turdaki Çin ve Çeyrek finaldeki Japonya maçlarında Agbetu da Nijerya milli takımında oynamış.Kötü bir oyuncu olsa herhalde 20 yaş milli takımının kadrosunda yer almaz hem de finallere giden takımda da oynayamazmış.Anlaşılan Akbetu yetenekli bir oyuncu.Hem de Genç yaşta Danimarka futbol Akademisinde yetişmiş bir oyuncu.Transferi henüz açıklanmadı.Umarım takımımıza faydalı olur.
valla duyunca inanamadım İNŞALLAH almışlardır,ama başkanım şu engin baytarıda alın be nolur başkan bak o zaman nasıl geliyo şampiyonluk kendiliğinden,hadi be başkan bi babalık daha yap bize
Yanılmıyorsam tüm sezon boyu Kocaelinde değildi,devre arasında geldi yarım sezon oynadı.Ayrıca mevkisi tam olarak orvet değil,Yattara gibi sağ açık oynuyor diye biliyorum.
evet devre arası geldi.ve forvet değil.çok yetenekli.haber doğru ise süper.