ferhatı shaktar maçında az da olsa izledik kumaşı iyiye benziyor ben olsam Mbembayı hiç oynatmam muratı onun yerinde muratın yerindede ferhatı oynatırdım ben beğendim emmi bu ferhatı..
Ferhat ı akşamki uefa maçında ilkez izledik ve hem orta saha hem defans hem zaman zaman ileride gördük ve ben kendi adıma begendim umarım sivasspor için faydalı bir futbolcu olur
Bülent Hoca artık Ferhat'a ya sol kanatta ya da orta sahanın solunda görev vermeli..Takımın bu durumunu gördükten hele de defansın sol tarafının ne halde olduğunu gördükten sonra Ferhat artık bu takımda oynamaya başlamalı..Takımın da bu gibi oyunculara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...Gerkirse Ferhat Hayrettin'le beraber de sol içte görev yapabilir...Haydi Bülent Hocam şu çocuğa bir şans ver inanıyorum ki Ferhat seni utandırmayacaktır...Geçmişte Sezer'i de gözün kapalı genç yaşta oynatmıştın;seni utandırmamıştı;Ferhat'ta seni utandırmayacaktır...
haydi ferhat senin için patlama yapma vakti geldi. uzun süredir senin yüksek performans göstermeni umuyoruz. hayrettin'in yokluğunda göster kendini. şimdi tam zamanı!