Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas İki Transfer Daha Yapacak
Alt 19.07.2009, 13:18   #31
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Sivas İki Transfer Daha Yapacak

Taraftar eger gercek taraftarsa tamimindan beklentisini istemini dile getirecek. kimse burada bu konuda polyanacilik da oynamasin. bunun en büyük zararini Takim görür. karistirmak icin gelenleri ayirirsak. Buraya gelenler su veya bu bicimde duyarli kisiler. buraya futbolcusunun da yakini giriyor. kendiside büyük ihtimalle giriyor,yönetici ve yakinlarida giriyor,teknik heyet ve yakinlarida giriyor. taraftar üzerine düsen ne ise yapmalimidir?. evet yapmalidir. gecen yil oldugu gibi birileri taraftara faturayi cikarmaya kalkmasin.2008-2009 maclarda gelen seyirci gelirini, gecen yil ve Bu yil satilan kombineri heralde FB,GS,TS,BJK. taraftarlari getimedi yada almadi. üc kisi burada bunun üzerinden tartisma yürütürken heralde tüm Satilan kombineleri kendilerininde almadiginin farkindadir. Kisaca taraftar Radar olmali TaraftarErken uyari sistemi Olmali,Taraftar Moral denizi olmali,Takimina nefes aldiran oksijen olmali,damarinda Kan olmali. Bunlar gercek ve dogru ama bir gercekte, Maddi beklentisi olmadan Karsiliksiz
takimina sahiplenen sadace onun basarisinda grur,onur ve moral bulan hangi Taraftara dil uzatanlar sifatlari,mevki ve konumlari yada bu konumlarin adami yada yakinlari yada kendini taraftar olmanin disina cikarip bu saydigim yapi icinde görenler. Taraftara da saygili olmak zorunda
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı giants'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.07.2009, 13:28   #32
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Taraftar eger gercek taraftarsa tamimindan beklentisini istemini dile getirecek. kimse burada bu konuda polyanacilik da oynamasin. bunun en büyük zararini Takim görür. karistirmak icin gelenleri ayirirsak. Buraya gelenler su veya bu bicimde duyarli kisiler. buraya futbolcusunun da yakini giriyor. kendiside büyük ihtimalle giriyor,yönetici ve yakinlarida giriyor,teknik heyet ve yakinlarida giriyor. taraftar üzerine düsen ne ise yapmalimidir?. evet yapmalidir. gecen yil oldugu gibi birileri taraftara faturayi cikarmaya kalkmasin.2008-2009 maclarda gelen seyirci gelirini, gecen yil ve Bu yil satilan kombineri heralde FB,GS,TS,BJK. taraftarlari getimedi yada almadi. üc kisi burada bunun üzerinden tartisma yürütürken heralde tüm Satilan kombineleri kendilerininde almadiginin farkindadir. Kisaca taraftar Radar olmali TaraftarErken uyari sistemi Olmali,Taraftar Moral denizi olmali,Takimina nefes aldiran oksijen olmali,damarinda Kan olmali. Bunlar gercek ve dogru ama bir gercekte, Maddi beklentisi olmadan Karsiliksiz
takimina sahiplenen sadace onun basarisinda grur,onur ve moral bulan hangi Taraftara dil uzatanlar sifatlari,mevki ve konumlari yada bu konumlarin adami yada yakinlari yada kendini taraftar olmanin disina cikarip bu saydigim yapi icinde görenler. Taraftara da saygili olmak zorunda
Hay ağzına sağlık kardeşim. Ben artık taraftarı eleştirenlerin yönetici futbolcu vs vs kendisi yada yakını olduğunu düşünüyorum. Yada bu işten nemalanan insanlar ya forma üretiyorlar yada bilet basan bi matbaa sahibi. Sivas taraftarını ağzınıza alırken besmele çekin. yoksa çektirin gidin burası Sivas Sivaslıya laf ettirmem ben ve benim gibiler yeteriz herkese. eleştirecez tabi ulan yönetim futbolcu vs vs Allah mı peygamber mi? tapacaksınız nerdeyse ağzınızdan bir şu yanlış şu kötü dediğinizi duymadık. Çıkın gidin yalakalar sizi....
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2009, 13:41   #33
caynina
Yiğido

caynina - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 caynina FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor 2 tane daha transfer yapacak ama iyi transferler yapsın çünkü Sivasspor şunu unutmasın ki İntertotoda değilizz.ŞAMPİYONLAR LİGİNDEYİZ.İnşallah sivasspor iyi transferler yapar.
caynina isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2009, 14:16   #34
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

başakanım otmoysi transferı nde hala pürüz bıran önce sivasta adını duymak istıyoruz
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2009, 15:04   #35
burakbaba9
Yeni Yiğido

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 burakbaba9 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
muratugur58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
eleştiren kardeşlerim kulübe kaç kuruşluk yardım yaptınızda .bunlar paraya kıyıp adam almaz diyorsunuz.gidin kombin e alın daha 500 kombin ancak satıldı .boşuna dememişler parayı veren düdüğü çalar.kuru , kuru eleştirmek kolay.şimdiye kadar bizlere yaşattıkları içiin hepsine gönülden teşekürler.
............İMZAMI BASARIM............
burakbaba9 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2009, 15:20   #36
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

transerler omotoyossi dışındamı 2 yabancı alınacak birde burada fenerli olupta trabzonlu olupta mesaj yazıp ortalığı karıştıranları kınıyorum
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2009, 15:42   #37
asim88
Yeni Yiğido

7 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 asim88 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
edebiyatisyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ayrıca "merdi kıpti şecaat arzederken sirkatin söyler." diye bir söz var. Demekki sen nerde beleş görüp oraya yerleşenlerdensin.
kardeşim bende fanatik sivaslıyım..doğrudur kombinem yok,olduğunuda iddaa etmedim..öğrenci olduğum için zaman bulupda sivasa gelip her maçına gidemiyorum çünkü..ama bu sezon en az 8 maça gitmişimdir..buda az bi rakam deil.. formamda var üstelük orijinal..ama siz benim dediğimi anlamıyosunuz yada anlamak istemiyosunuz.. transfer sezonu başında bülent uygun çıkıp çok istediği futbolcuları basına sızdırdı..daha sonra bu oyuncuların hiçbirisiylede anlaşma sağlanamadı..moreno-civelli ve bi kaç tane daha.. en son omotoyosside kampa geldi..fakat başkan git kulubünle bonservis sorununu çöz seni alalım diyor..daha bi kaç gün önce biz forumda konu açıp omo yu suçlamıyormuyduk..adamı resmen yargısız infaz ettik..demediğimiz bırakmadık omotoyossi ye.. halbuki işin doğrusunun böyle olmadığı bugün anlaşıldı..oyuncu sivasa gelmek istiyor ama başkanımız bonservis ödemek istemiyor.madem bu oyuncu bu kadar kaliteli bu kadar isteniyor bülent hoca tarafından o zamn bonservisli al ya..illa bedavaya mı kapatman gerekiyor.. gerçi başkanada biraz hak veriyorum ,maddi olarak çok güçlü kulüp değiliz ama sende o zaman millet 10 milyon avroya mehmeti,,6 milyon avroya ismaili satarken. 2,5 milyon avroya yılın oyuncusunu satma ya..sırf fb ye gitcek die..satmaki bu kadar ucuza maddi olarakda güçlenelim
asim88 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2009, 15:43   #38
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
muratugur58 Nickli Üyeden Alıntı
eleştiren kardeşlerim kulübe kaç kuruşluk yardım yaptınızda .bunlar paraya kıyıp adam almaz diyorsunuz.gidin kombin e alın daha 500 kombin ancak satıldı .boşuna dememişler parayı veren düdüğü çalar.kuru , kuru eleştirmek kolay.şimdiye kadar bizlere yaşattıkları içiin hepsine gönülden teşekürler.

burakbaba9;537372
Nickli Üyeden Alıntı
............İMZAMI BASARIM............
Degerli hemsehrim 500 besyüz kombine biletin hepsini siz almis gibi konusuyorsunuz. diyelim sen desteklediklerin 5 yada 6 kombine eder diger 494 kombine alan konuymayacakmi?yada genel bir hafife alma mantiginiz var. SivasSpor diyelimki (öyle degil ama)500 kombine ve 5 bin seyirci ile tüm maclarini oynuyor oraya gelen 5 bin kisinin parasini sizmi veriyorsunuzda onlarin neyi söyleyip neyi söylemesine yada neyi isteyip neyi istememesine karar veriyorsunuz. bu tür yaklasimlar taraftari incitir ve takimindan sogutur. SivasSporun hicmi hic yararina degildir. Taraftar Takiminin taraftaridir. Kisilerin degil. Kisileri de basarilarini inkar etmek dogru degil Basarili oldukca Tabiki SivasSpor icinde Basarilarini devamini Ayrtildiklarinda ise Bize her Rakip Olmalarinda En büyük Basarisizligi dileriz. Benim düsünceme göre bu tip konular bayatladi artik taraftar söyle böyle kelimeleri ile insanlarin Takimlarina bagliligini zedelemeyin.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.07.2009, 15:47   #39
asim88
Yeni Yiğido

7 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 asim88 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
edebiyatisyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen paraya kıyıp da KOMBİNE aldın mı? Ben de senin iyi bir taraftar politikası izlemediğini düşünüyorum.
kardeşim bende fanatik sivaslıyım..doğrudur kombinem yok,olduğunuda iddaa etmedim..öğrenci olduğum için zaman bulupda sivasa gelip her maçına gidemiyorum çünkü..ama bu sezon en az 8 maça gitmişimdir..buda az bi rakam deil.. formamda var üstelük orijinal..ama siz benim dediğimi anlamıyosunuz yada anlamak istemiyosunuz.. transfer sezonu başında bülent uygun çıkıp çok istediği futbolcuları basına sızdırdı..daha sonra bu oyuncuların hiçbirisiylede anlaşma sağlanamadı..moreno-civelli ve bi kaç tane daha.. en son omotoyosside kampa geldi..fakat başkan git kulubünle bonservis sorununu çöz seni alalım diyor..daha bi kaç gün önce biz forumda konu açıp omo yu suçlamıyormuyduk..adamı resmen yargısız infaz ettik..demediğimiz bırakmadık omotoyossi ye.. halbuki işin doğrusunun böyle olmadığı bugün anlaşıldı..oyuncu sivasa gelmek istiyor ama başkanımız bonservis ödemek istemiyor.madem bu oyuncu bu kadar kaliteli bu kadar isteniyor bülent hoca tarafından o zamn bonservisli al ya..illa bedavaya mı kapatman gerekiyor.. gerçi başkanada biraz hak veriyorum ,maddi olarak çok güçlü kulüp değiliz ama sende o zaman millet 10 milyon avroya mehmeti,,6 milyon avroya ismaili satarken. 2,5 milyon avroya yılın oyuncusunu satma ya..sırf fb ye gitcek die..satmaki bu kadar ucuza maddi olarakda güçlenelim
asim88 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2009, 15:49   #40
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1 stoper 1 de kanatçı alınmalı .yasinden hiç umudumyok.bilica gibi bir oyuncuyu zor buluruz.
ama ben hala umutluyum.
mısır milli takımının defansı hani said veya ahmet fathi,muhammed abutrika iyi oyuncular yönetime duyurulur.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
daha, sivas, transfer, yapacak, İki