Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Konuşan Hoca Olmayacağım
Alt 20.07.2009, 23:04   #1
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1045 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Konuşan Hoca Olmayacağım

Hocamızın bu yıl belli dönemlerde ki konuşmaları belki taktik amaçlıydı ancak o konuşmalar bizleri zor durumda bıraktı. Sivasspor'a olan sempati antipatiye dönüşmeye başladı. Çoğu tv programlarında ülkenin saygın yorumcularının defalarca bu kadar çok konuşmamasında fayda var dediklerini hatırlıyorum. Hocamız belki takım üzerindeki baskıyı, stresi almayı amaçlıyordu belki belli dönemlerde bunda başarılı da oldu ama bizim bu konuda kaybımızda büyük oldu. İstanbul takımları her defasında birbirlerine karşı bizi desteklerken hocamızın zamansız söylemleri nedeniyle bizide istemez oldular. İnşaallah bu yıl farklı bir taktik izleyecektir.
Alt 20.07.2009, 23:39   #2
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

"Yüzmilyon kez söyledim bir şeyi abartma diye"

Bülent Hocamız,yukarıdaki söz misali,yapma derken bile yapıyor..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.07.2009, 23:46   #3
58ÖREN58
Tecrübeli Yiğido

58ÖREN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 58ÖREN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bızım bulent hoca susmaz cunku konusmayı cok sevıyorrrrrrr
Alt 20.07.2009, 23:58   #4
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bülent hocaa hakkaten acemi bi menejermişsiniz. MEHMET YIOLDIZ ı bitiren adana polat değil sensin. bilica gibi bir adamı 2.7 avroya verdin ama mehmet i 3.5 avroya vermedin. ama normal despotsun sen orada. her dediğim geçer diyerek kendi çıkarlarını düşündün. sivası düşünsen hem mehmet hem sivasspor kazanacaktı. hadi sat bakalım mehmet yıldızı 3.5 milyon avroya alan varmı. resmen hem mehmet yıldızdan dolayı hemde bilicadan dolayı sivasspora verdiğin zarar 15 milyon avro.nereden çıktı bu miktar diyen olacaktır belki. bilicayı vermeyip 1-2 de şampiyonlar ligine yakışiır transfer yapsaydın şampiyonlar liginden gelecek parayı bi düşününsene. ama nerdeee. sivası sivaslılardan çok düünen var nasılsa:PpPpPP.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serhatcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.07.2009, 01:17   #5
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hocaa hakkaten acemi bi menejermişsiniz. MEHMET YIOLDIZ ı bitiren adana polat değil sensin. bilica gibi bir adamı 2.7 avroya verdin ama mehmet i 3.5 avroya vermedin. ama normal despotsun sen orada. her dediğim geçer diyerek kendi çıkarlarını düşündün. sivası düşünsen hem mehmet hem sivasspor kazanacaktı. hadi sat bakalım mehmet yıldızı 3.5 milyon avroya alan varmı. resmen hem mehmet yıldızdan dolayı hemde bilicadan dolayı sivasspora verdiğin zarar 15 milyon avro.nereden çıktı bu miktar diyen olacaktır belki. bilicayı vermeyip 1-2 de şampiyonlar ligine yakışiır transfer yapsaydın şampiyonlar liginden gelecek parayı bi düşününsene. ama nerdeee. sivası sivaslılardan çok düünen var nasılsa:PpPpPP.

Degerli hemsehrim ben sizin elestiri hakkiniza müdahele etmek istemiyorum
fakat özellikle Mehmet yildizi olayinda Adnan Polat etkisi olmadi mantiginiz da anlamis degilim. o sürecin eksiklerini, hatalarini, arama mantigiyla yaklasirsak, yani maksatimiz üzüm yemek degil bagciyi dövmekse cok hata siralayabiliriz. O sürec kendi icerisinde bir cok hatayi barindirdigi icin istedigimiz hedefe ulasamadik. sunu diyebiliriz Mehmet akilli olsadi düsmeseydi,Hoca kafasini kullansaydi verimsiz mehmet de israrci olamsaydi. Derizde Hirsizin hicmi sucu yok takimi karistirmak isteyen tezgah kuranin basarili sonuc vermis tezgahi neden görmezden geliniyor anlamis degilim.
Hoca yeterli olmasad o noktada Kendi eksiklileri ile yüzlesiyor samimi bir özelestiri yapiyor bunu üzerinden yüklenme gayreti niye O sürecte en agar elestiri yazilarini takip edebilirsiniz ben yazdim. o zamda ayni bu mantikla itirazlari vardi ayni görüste olanlarin.hatta o sürecte farkli seyde yazdik komplo terorilerinden bahsettik, kulüp yöneticilerin,baskanlarinin federasyon baskani destekli yemeklerinden,ligin ikinci yarisinin basinda Hocaya acilan davanin ilgincliginden,Basbakanin Hocayla görüsmesine,son maclarin ilgincliginden,duyarli olunmasi gerektigine kadar o sürecin sorunu oldugu icin o sürecte yyazdik paylastik.hatasiyla eksigiyle o sürec kapandi.

Simdi yeni bir dönem yeni bir sezon aciliyor Bir Özelestiri var

Dedigim gibi amac üzüm yemek (Takimin basarisi) degilse. Bagciyi durmadan dövmekse .(Yani Hocasini.) Bu Asamada SivasSporun basinda Olan bir hocayi her firsatda. nasilsa o FB li ben GS liyim sevmem zaten hakli haksiz önemli degil firsatini buluyum yeter mantigi ile Hocayi hirpalamak ise bu bize bir sey kazandirmaz.Eger birileri bir eksiklik aramak istiyorsa sadece bir noktaya bakmasin evet hepimizde sucluyuz yönetim,teknik heyetde, futbolcuda Taraftarda hicbirimiz üzerimize düseni layiki ile yerine getiremedigi icin. sampiyon olamadik. yada birileri bizi akilsiz ve basit gördü zayif yanlarimizla oynadi bizi tam hedefe ulasmada bir basamak kala engelledi.

Yani sorarlar adam madem herseyi görüyorsun biliyorsun neden etkili bir lobinin calismanin adami olmuyorsun. birileri sana yapmadan sen onlara piskolojik savas yürütmüyorsun. Laf kondurmadiginiz GS BJK ve FB bu yöntemleri en iyi uygulayan takimlardir cüki bizans takimlaridir.entirika gelenekleri güclüdür tarihsel olarak.

Yani degerli hemsehrim elestiri olmasin demiyorum olsun. elestiri zaaflarimizin bize aynasidir. eger sivasliliginizda samimi SivasSporlulugunuzda samimi isek. Samimi elestiriler yapmaliyiz. Siz elestirilerinizi yaparken Adnan Polata toz kondurmuyorsaniz bir günah kecisi ariyorsaniz.Aradigini günah kecisi bende dahil herkesi aynaya bakmaya davet ediyorum.

Ben buradan Tekrar hocamizin kendi eksiklerini görüp kendi eksileri ile yüzlesmesinin Kendisini dahada olgunlastiracagini ve büyütecegine inaniyorum.
Kendisine SivasSporda calistigi her saniye Dünyanin en büyük basarilarini dilerim.SivasSpordan ayrildigi ve bize rakip oldugu gün dünyanin en basarisiz insani olmasini dilerim.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2009, 00:29   #6
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Degerli hemsehrim ben sizin elestiri hakkiniza müdahele etmek istemiyorum
fakat özellikle Mehmet yildizi olayinda Adnan Polat etkisi olmadi mantiginiz da anlamis degilim. o sürecin eksiklerini, hatalarini, arama mantigiyla yaklasirsak, yani maksatimiz üzüm yemek degil bagciyi dövmekse cok hata siralayabiliriz. O sürec kendi icerisinde bir cok hatayi barindirdigi icin istedigimiz hedefe ulasamadik. sunu diyebiliriz Mehmet akilli olsadi düsmeseydi,Hoca kafasini kullansaydi verimsiz mehmet de israrci olamsaydi. Derizde Hirsizin hicmi sucu yok takimi karistirmak isteyen tezgah kuranin basarili sonuc vermis tezgahi neden görmezden geliniyor anlamis degilim.
Hoca yeterli olmasad o noktada Kendi eksiklileri ile yüzlesiyor samimi bir özelestiri yapiyor bunu üzerinden yüklenme gayreti niye O sürecte en agar elestiri yazilarini takip edebilirsiniz ben yazdim. o zamda ayni bu mantikla itirazlari vardi ayni görüste olanlarin.hatta o sürecte farkli seyde yazdik komplo terorilerinden bahsettik, kulüp yöneticilerin,baskanlarinin federasyon baskani destekli yemeklerinden,ligin ikinci yarisinin basinda Hocaya acilan davanin ilgincliginden,Basbakanin Hocayla görüsmesine,son maclarin ilgincliginden,duyarli olunmasi gerektigine kadar o sürecin sorunu oldugu icin o sürecte yyazdik paylastik.hatasiyla eksigiyle o sürec kapandi.

Simdi yeni bir dönem yeni bir sezon aciliyor Bir Özelestiri var

Dedigim gibi amac üzüm yemek (Takimin basarisi) degilse. Bagciyi durmadan dövmekse .(Yani Hocasini.) Bu Asamada SivasSporun basinda Olan bir hocayi her firsatda. nasilsa o FB li ben GS liyim sevmem zaten hakli haksiz önemli degil firsatini buluyum yeter mantigi ile Hocayi hirpalamak ise bu bize bir sey kazandirmaz.Eger birileri bir eksiklik aramak istiyorsa sadece bir noktaya bakmasin evet hepimizde sucluyuz yönetim,teknik heyetde, futbolcuda Taraftarda hicbirimiz üzerimize düseni layiki ile yerine getiremedigi icin. sampiyon olamadik. yada birileri bizi akilsiz ve basit gördü zayif yanlarimizla oynadi bizi tam hedefe ulasmada bir basamak kala engelledi.

Yani sorarlar adam madem herseyi görüyorsun biliyorsun neden etkili bir lobinin calismanin adami olmuyorsun. birileri sana yapmadan sen onlara piskolojik savas yürütmüyorsun. Laf kondurmadiginiz GS BJK ve FB bu yöntemleri en iyi uygulayan takimlardir cüki bizans takimlaridir.entirika gelenekleri güclüdür tarihsel olarak.

Yani degerli hemsehrim elestiri olmasin demiyorum olsun. elestiri zaaflarimizin bize aynasidir. eger sivasliliginizda samimi SivasSporlulugunuzda samimi isek. Samimi elestiriler yapmaliyiz. Siz elestirilerinizi yaparken Adnan Polata toz kondurmuyorsaniz bir günah kecisi ariyorsaniz.Aradigini günah kecisi bende dahil herkesi aynaya bakmaya davet ediyorum.

Ben buradan Tekrar hocamizin kendi eksiklerini görüp kendi eksileri ile yüzlesmesinin Kendisini dahada olgunlastiracagini ve büyütecegine inaniyorum.
Kendisine SivasSporda calistigi her saniye Dünyanin en büyük basarilarini dilerim.SivasSpordan ayrildigi ve bize rakip oldugu gün dünyanin en basarisiz insani olmasini dilerim.
kardeşim.sen benim yazıyı alıntı yapmışsın ama irdeleyerek okumamışsın. öyle bir yorum yapmışsınki beni adnan polat savunucusu diye lanse etmişsin bu birinci yanlış 2. cisi eğer sen adnan polatı dersen sadece bilica olayında yaşanan transfere ne dersin. azizi yıldırım can damarını aldı sivassporun. gaziantep 19 yaşındaki fıtbolcuya 6.5 milyon avro isteyipte satıyorsa sen bilica gibi bir adamı 2.7 milyon avroya satıyorsan burada düşünmek lazım. hemde derin düşünceler.birde bülent hoca konuşurken yüz ifadelerine dikkat rtmenizi isterim. sivası,sivaslıyı ,sivassporumu düşünüyor yoksa kendisinimi tatmin ediyor,lütfen bi bakın iyi bakın yüz ifadelerine.sen 3 yıldır paf liginin tozunu atan takımdan 2 futbolcu çıkarıp pazarlayamamışsın sonra gel sivassporu düşünen biri gibi görün.kral çıplak bunu ben görüyorum. ama bu yıl herkes görecek.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serhatcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.07.2009, 02:09   #7
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim.sen benim yazıyı alıntı yapmışsın ama irdeleyerek okumamışsın. öyle bir yorum yapmışsınki beni adnan polat savunucusu diye lanse etmişsin bu birinci yanlış 2. cisi eğer sen adnan polatı dersen sadece bilica olayında yaşanan transfere ne dersin. azizi yıldırım can damarını aldı sivassporun. gaziantep 19 yaşındaki fıtbolcuya 6.5 milyon avro isteyipte satıyorsa sen bilica gibi bir adamı 2.7 milyon avroya satıyorsan burada düşünmek lazım. hemde derin düşünceler.birde bülent hoca konuşurken yüz ifadelerine dikkat rtmenizi isterim. sivası,sivaslıyı ,sivassporumu düşünüyor yoksa kendisinimi tatmin ediyor,lütfen bi bakın iyi bakın yüz ifadelerine.sen 3 yıldır paf liginin tozunu atan takımdan 2 futbolcu çıkarıp pazarlayamamışsın sonra gel sivassporu düşünen biri gibi görün.kral çıplak bunu ben görüyorum. ama bu yıl herkes görecek

Yazinizdan alintidir. Bülent hocaa hakkaten acemi bi menejermişsiniz. MEHMET YIOLDIZ ı bitiren adana polat değil sensin

Altinda siraladiginiz elestirilerin gerekliligi ve gereksizligi üzerine düsünce belirtmedim.
Elestirmek eksik görüyorsaniz en dogal hakkiniz.elestiri kimden ve nereden ne niyetle gelirse gelsin zaaflar ve hassas noktalar üzerinden geleceginin bilincindeyim. Ayrica ben Hocanin avukatida degilim. eksik gördügüm her konuda kendimde elestirilerimi Bir ailenin bireyi gibi (Cünkü Sivas Ve Onun degeri SivasSpor ve SivasSporlular büyük bir ailedir benim icin.) uyari mahiyetinde yaziyorum. Benim anlatmaya calistigim niyetiniz cok farkli olsada siz yazinizin baslangicinda Adnan Polat degil sensin diyorsunuz. Burada dese idiniz onun kadar sende suclusun yazma ihtiyaci duymazdim cünkü gecmiste bu cercevede bende o sürecte yazilar yazdim.daha neler yazdigimida o yazi icerisinde belirtim. o yazida vurgulamaya calistigim sey. Bir ilk olmus ilkdefa bir konuda yetersizde olsa kendiyle hesaplasmaya calismis eksigini görmüs bu konuda destek olalim.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.07.2009, 01:56   #8
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Belki de tek ve en önemli kötü özelliğin... Konuşan hoca olmayacağım demenin bir alemi yok,tabiki de konuşacaksın ki takımın gündemde kalsın,prim yapsın fakat ters ters konuşur da takımına kötü bir imaj verirsen orada durman ve hata yaptığını anlaman gerekir .. Bu demecine inşallah sadık kalırsın ne diyelim hayırlısı ...
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.07.2009, 02:21   #9
sivaslıavukat
Tecrübeli Yiğido

sivaslıavukat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 sivaslıavukat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Daha ne kadar konuşacaksın bilmiyorum , konuşmayacağım derken bile saatlerce konuşuyorsun , takımın futbolcuların Sivasın önüne geçip bunlardan çok konuşulur oluyorsun. Her maçtan sonra açıklama yapma zorunluluğun mu var
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslıavukat'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.07.2009, 11:52   #10
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 951 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

artık sivasın lobiye mobiye ihtiyacı yok, sivasspor kazandıkça kendi lobisini kendi taraftarı yapacaktır, artık taraftar olarak kitleselleşiyoruz, daha ayak oyunlarına şuna bun pabuç bırakamayacak bir tabanımız oluşuyor, artık bizide hesaba katsın federasyonlar, hakem kurulları, tv yayıncıları köşe yazarları, spor editörleri
ARTIK SİVASSPOR GERÇEĞİ VAR TÜRK FUTBOLUNDA

Etiketler
hoca, konuşan, olmayacağım